|
|
|
|
Posted: Thu Oct 11, 2007 9:39 am
Mylenka No cóż... Ja też nie lubię pomidorów whee Po prostu dokonujemy rzeczy niemozliwych =P A z tym serem to mnie chodziło o to, czy go zetrzeć, czy pokroić, no bo jak biały ser smazyć? =P *w przypływie gwałtownej sympatii tuli Mylenkę* Ja tam zawsze dodawałam ser żółty...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 11, 2007 3:06 pm
Rzecz niemożliwa nie zawsze równa się czemus bezsprzecznie dobremu, więc nie ma się czym chwalić =P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 12, 2007 8:53 am
A piknik trwa siabadabadabada biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 12, 2007 9:36 am
I końca nie widać, końca nie widać, nie widać, nie widać, nie widać, nie widać blaugh
Btw. zróbmy sobie Dzień Ziobry twisted xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 12, 2007 10:10 am
Wiedzminka Ciri I końca nie widać, końca nie widać, nie widać, nie widać, nie widać, nie widać blaugh Btw. zróbmy sobie Dzień Ziobry twisted xd A czeeeeeemu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 13, 2007 2:28 am
Coby smieszniej bylo dramallama dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 13, 2007 7:18 am
Justinka Coby smieszniej bylo dramallama dramallama A nie można po prostu zrobić bitwy na jedzenie??????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 13, 2007 8:59 am
Rzucanie żarciem jest niehigieniczne xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 13, 2007 9:02 am
Yajo Rzucanie żarciem jest niehigieniczne xp No i co z tego? Jak nie chceta rzucać żarciem, to możemy ewentualnie rzuac czymś innym...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 13, 2007 9:31 am
...np obelgami O.o"
Jak nie masz co ze żarciem robić, to nakarm pajacyka :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 13, 2007 9:45 am
E, tam obelgami. Może tymi gaiowymi balonami wypełnionymi farbą zamiast wodą?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 13, 2007 10:37 am
Ja moge rzucac meblami, przedmiotami codziennego uzytku, przedmiotami okazjonalnego uzytku etc. dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 14, 2007 7:06 am
Yajo Ja moge rzucac meblami, przedmiotami codziennego uzytku, przedmiotami okazjonalnego uzytku etc. dramallama Doobra. Tylko nikogo za poważnie nie uszkodź.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 14, 2007 8:08 am
kamilka3d Może tymi gaiowymi balonami wypełnionymi farbą zamiast wodą? Dobry pomysł, przynajmniej mój eventowy pistolet nie zardzewieje :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 14, 2007 8:19 am
Wiedzminka Ciri kamilka3d Może tymi gaiowymi balonami wypełnionymi farbą zamiast wodą? Dobry pomysł, przynajmniej mój eventowy pistolet nie zardzewieje :] No widzisz? Ja mam same genialne pomysły!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|