|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 10:36 am
xXmy_emo_worldXx Masz na myśli mangę czy animca? Bo jeśli o magnę chodzi to fakt. Za dużo jest "gadnia" o niczym. Typu na czym polegała dana technika, dany atak tłumaczenie egzaminatorów itepe. Ale jest też wiele ciekawych momentów. I tak wolę FMA xD Anime. Mangi nie widziałam. Nie lubię serii w których połowa odcinków nie popycha fabuły do przodu tylko opowiedają o jekiś bzdurach... A słyszałam, że manga jest lepsza... Zgadzam się z Mylenką: - jeden odcinek Naruto brzmi ciekawie jak się go opowida, ale jak się go ogląda to jest już gorzej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 10:56 am
BeeWolf  Przez te okulary do opcego jest podobny. ju tolking tu mi?!?!  gon sie... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 11:30 am
o__________________________o Aaaaaaaaaaaaaaaa KOPIA ! KOPIA! +________+
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 1:51 pm
Rin_Youkai o__________________________o Aaaaaaaaaaaaaaaa KOPIA ! KOPIA! +________+ droga koleznako... TO  jest kopia.... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 14, 2007 6:40 am
Replika, sobowtor, identyk? Strczy? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 14, 2007 11:31 am
opcy Rin_Youkai o__________________________o Aaaaaaaaaaaaaaaa KOPIA ! KOPIA! +________+ droga koleznako... TO  jest kopia.... 3nodding Oooo jaki z ciebie slodziutki bulbasek whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 15, 2007 10:34 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 8:45 am
Justinka Replika, sobowtor, identyk? Strczy? xp NIeee...to jest "Podszywacz" (by Capuleti) mrgreen (Kto czyta Avalon, ten wie wink )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 1:33 pm
Rin_Youkai Oooo jaki z ciebie slodziutki bulbasek whee 4laugh wytlumacz mi teraz prosze co to jest 'bulbasek' mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 17, 2007 5:04 am
opcy Rin_Youkai Oooo jaki z ciebie slodziutki bulbasek whee 4laugh wytlumacz mi teraz prosze co to jest 'bulbasek' mrgreen "a z pana to taki sympatyczny Bulbasek XD" jednak w twoim znaczeniu oznacza Rycerza mrgreen *kradnie mu okulary*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 17, 2007 6:20 am
Rin_Youkai opcy Rin_Youkai Oooo jaki z ciebie slodziutki bulbasek whee 4laugh wytlumacz mi teraz prosze co to jest 'bulbasek' mrgreen "a z pana to taki sympatyczny Bulbasek XD" jednak w twoim znaczeniu oznacza Rycerza mrgreen *kradnie mu okulary* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 17, 2007 10:19 am
Rin_Youkai opcy Rin_Youkai Oooo jaki z ciebie slodziutki bulbasek whee 4laugh wytlumacz mi teraz prosze co to jest 'bulbasek' mrgreen "a z pana to taki sympatyczny Bulbasek XD" jednak w twoim znaczeniu oznacza Rycerza mrgreen *kradnie mu okulary* mam dwie zapasowe pary cool taa rycerz... a nie czasami buc? @beeczka: .. cos ci nie wyszlo ... hotlinkowanie nie dziala
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 18, 2007 7:11 am
opcy Rin_Youkai opcy Rin_Youkai Oooo jaki z ciebie slodziutki bulbasek whee 4laugh wytlumacz mi teraz prosze co to jest 'bulbasek' mrgreen "a z pana to taki sympatyczny Bulbasek XD" jednak w twoim znaczeniu oznacza Rycerza mrgreen *kradnie mu okulary* mam dwie zapasowe pary cool taa rycerz... a nie czasami buc? @beeczka: .. cos ci nie wyszlo ... hotlinkowanie nie dziala jak nie działa to nie działa, lipa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 19, 2007 3:12 am