|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 8:59 am
Owiec skonczylo sie crying i znow nie mam co jesc crying umre z glodu crying policzki mi sie wessa do wewnatrz i juz nie bebe wygladala na 12 lat crying nie dramatyzuj. Nie przyszedł obiad do Mahometa (względnie Owcy), przyjdzie Mahomet do obiadu. Wyjdź na miasto i pożryj pierwszą napotkaną ofiarę. 3nodding (ja na szczęście zostaję w domu i leczę się z resztek grypy) sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 9:00 am
Daedhel Owiec skonczylo sie crying i znow nie mam co jesc crying umre z glodu crying policzki mi sie wessa do wewnatrz i juz nie bebe wygladala na 12 lat crying nie dramatyzuj. Nie przyszedł obiad do Mahometa (względnie Owcy), przyjdzie Mahomet do obiadu. Wyjdź na miasto i pożryj pierwszą napotkaną ofiarę. 3nodding (ja na szczęście zostaję w domu i leczę się z resztek grypy) sweatdrop ale ja ludzi nie jadam jeszcze sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 9:02 am
Owiec Daedhel Owiec skonczylo sie crying i znow nie mam co jesc crying umre z glodu crying policzki mi sie wessa do wewnatrz i juz nie bebe wygladala na 12 lat crying nie dramatyzuj. Nie przyszedł obiad do Mahometa (względnie Owcy), przyjdzie Mahomet do obiadu. Wyjdź na miasto i pożryj pierwszą napotkaną ofiarę. 3nodding (ja na szczęście zostaję w domu i leczę się z resztek grypy) sweatdrop ale ja ludzi nie jadam jeszcze sweatdrop eee tam! Kwestia przyzwyczajeń żywieniowych. Może w takim razie idź na pizzę? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 9:04 am
Daedhel Owiec Daedhel Owiec skonczylo sie crying i znow nie mam co jesc crying umre z glodu crying policzki mi sie wessa do wewnatrz i juz nie bebe wygladala na 12 lat crying nie dramatyzuj. Nie przyszedł obiad do Mahometa (względnie Owcy), przyjdzie Mahomet do obiadu. Wyjdź na miasto i pożryj pierwszą napotkaną ofiarę. 3nodding (ja na szczęście zostaję w domu i leczę się z resztek grypy) sweatdrop ale ja ludzi nie jadam jeszcze sweatdrop eee tam! Kwestia przyzwyczajeń żywieniowych. Może w takim razie idź na pizzę? xp ni przepadam sweatdrop ja chce osmiorniczke, albo glony crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 9:09 am
Owiec Daedhel Owiec Daedhel Owiec skonczylo sie crying i znow nie mam co jesc crying umre z glodu crying policzki mi sie wessa do wewnatrz i juz nie bebe wygladala na 12 lat crying nie dramatyzuj. Nie przyszedł obiad do Mahometa (względnie Owcy), przyjdzie Mahomet do obiadu. Wyjdź na miasto i pożryj pierwszą napotkaną ofiarę. 3nodding (ja na szczęście zostaję w domu i leczę się z resztek grypy) sweatdrop ale ja ludzi nie jadam jeszcze sweatdrop eee tam! Kwestia przyzwyczajeń żywieniowych. Może w takim razie idź na pizzę? xp ni przepadam sweatdrop ja chce osmiorniczke, albo glony crying owoce morza? Ta ośmiorniczka to ma być jeszcze żywa? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 9:15 am
Daedhel Owiec Daedhel Owiec Daedhel Owiec skonczylo sie crying i znow nie mam co jesc crying umre z glodu crying policzki mi sie wessa do wewnatrz i juz nie bebe wygladala na 12 lat crying nie dramatyzuj. Nie przyszedł obiad do Mahometa (względnie Owcy), przyjdzie Mahomet do obiadu. Wyjdź na miasto i pożryj pierwszą napotkaną ofiarę. 3nodding (ja na szczęście zostaję w domu i leczę się z resztek grypy) sweatdrop ale ja ludzi nie jadam jeszcze sweatdrop eee tam! Kwestia przyzwyczajeń żywieniowych. Może w takim razie idź na pizzę? xp ni przepadam sweatdrop ja chce osmiorniczke, albo glony crying owoce morza? Ta ośmiorniczka to ma być jeszcze żywa? sweatdrop mhm 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 9:25 am
Baranina Gem_ma *zuca sie na Owce i zaciąga w krzaki * twisted przecie bylam grzeczna... to własnie nagroda twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 9:29 am
Gem_ma Baranina Gem_ma *zuca sie na Owce i zaciąga w krzaki * twisted przecie bylam grzeczna... to własnie nagroda twisted *wklada paluszek do buzi* napjawde??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 9:34 am
Owiec Gem_ma Baranina Gem_ma *zuca sie na Owce i zaciąga w krzaki * twisted przecie bylam grzeczna... to własnie nagroda twisted *wklada paluszek do buzi* napjawde?? fajt*nosebleeded*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 9:39 am
Gem_ma Owiec Gem_ma Baranina Gem_ma *zuca sie na Owce i zaciąga w krzaki * twisted przecie bylam grzeczna... to własnie nagroda twisted *wklada paluszek do buzi* napjawde?? fajt*nosebleeded* a..a..a.. kiziu? 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 1:21 pm
Owiec ichabot Juz tesknie za wczesniejsza owca gonk specjalnie dla ciebie powrocilam do w miare normalnego avka Ładnie ładnie, Rzeczywiscie czuje sie wyrozniny ( co do wypowiedzi wilkusa) Dla mnie teraz o wiele fajniej niz wszystkie dotychczasowe wersje owcy, ktore mialem okazje ogladac blaugh 4laugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 1:23 pm
mi się ten av nie podoba... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 1:29 pm
Andareen mi się ten av nie podoba... rolleyes a jakie lubisz avki? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 1:37 pm
ichabot Andareen mi się ten av nie podoba... rolleyes a jakie lubisz avki? wink ciężko mi jednoznacznie określić jakie... po prostu avatar musi miec w sobie to "coś", żeby mi się podobał. na pewno nie lubię tych w rodzaju "random", ale Owiec takiego nie ma.... jakiś taki za przeciętny mi się wydaje po prostu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 1:41 pm
Andareen ichabot Andareen mi się ten av nie podoba... rolleyes a jakie lubisz avki? wink ciężko mi jednoznacznie określić jakie... po prostu avatar musi miec w sobie to "coś", żeby mi się podobał. na pewno nie lubię tych w rodzaju "random", ale Owiec takiego nie ma.... jakiś taki za przeciętny mi się wydaje po prostu... poprzedni byl taki:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|