|
|
|
|
Posted: Sat Sep 08, 2007 10:02 am
Yajo Kasmizar 1. Wisła płonie 2. Czy spokój panuje w miescie Warszawie? Paryż płonie. Płonie Moskwa. "... a ja stoję na balkonie i patrzę jak Polska płonie..."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 08, 2007 10:19 am
ZebraDeath Yajo Kasmizar 1. Wisła płonie 2. Czy spokój panuje w miescie Warszawie? Paryż płonie. Płonie Moskwa. "... a ja stoję na balkonie i patrzę jak Polska płonie..." rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 10, 2007 9:51 am
Andareen Yajo Baranina Martines.PL Ktos mi kedys mowil ze w Wawie spokojnie mozna sobie na laweczkach spac. blaugh mozna.. ale ja bym jednak chciala miec gdzie laptopa podlonczyc i kawe z rana zagotowac xp można? eek wiesz, spac na lawce zawsze mozesz, inna sprawa czy cie nie okradna mrgreen . i czy cie policja nie wywali mrgreen Opcja pobiciam, gwałtu, porwania i sprzedania szkopom do bur... agencji tez w to wchodzi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 10, 2007 9:53 am
ZebraDeath Yajo Kasmizar 1. Wisła płonie 2. Czy spokój panuje w miescie Warszawie? Paryż płonie. Płonie Moskwa. "... a ja stoję na balkonie i patrzę jak Polska płonie..." Płomienny patriotyzm.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 12, 2007 12:50 am
*wywala zebre za balkon* Prosze Owcu cały pokój dla ciebie.. twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 12, 2007 1:14 am
Gem_ma *wywala zebre za balkon* Prosze Owcu cały pokój dla ciebie.. twisted mysle ze zebra by sie malo cieszyla sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 12, 2007 1:33 am
juz pomijajac fakt, ze byloby Ci daleko na uczelnie? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 12, 2007 5:47 am
a o tym nie pomyslalam xd
musze ci kaju powiedziec ze bardzo mi sie twoja sygnatura nie podoba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 12, 2007 6:20 am
Baranina a o tym nie pomyslalam xd musze ci kaju powiedziec ze bardzo mi sie twoja sygnatura nie podoba hehehe, no wlansie xd er, a co w niej zlego jest? jakas deprawujaca? :XP: mi sie podoba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 12, 2007 6:53 am
wilkus Baranina a o tym nie pomyslalam xd musze ci kaju powiedziec ze bardzo mi sie twoja sygnatura nie podoba hehehe, no wlansie xd er, a co w niej zlego jest? jakas deprawujaca? :XP: mi sie podoba wywoluje u mnie agresje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 12, 2007 7:19 am
Baranina wywoluje u mnie agresje... przez co? jak na razie i tak z nij nie zrezygnuje, bo troche mi zajelo zeby ja bez painta zlozyc xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 12, 2007 10:17 am
A mi się bardzo podoba bardzo blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 12, 2007 10:40 am
Yajo A mi się bardzo podoba bardzo blaugh ktos mnie docenia heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 12, 2007 11:00 am
wilkus Baranina wywoluje u mnie agresje... przez co? jak na razie i tak z nij nie zrezygnuje, bo troche mi zajelo zeby ja bez painta zlozyc xp to wytn ij tego ostatniego glomba co masz na niej... stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 12, 2007 11:06 am
nie-e rofl [swoja droga ostatni z ktorej strony] e, daj spokoj... takie rzeczy nie wywoluja agresji zazwyczaj. wiesz, jaka jest moja wizja na ten temat xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|