|
|
|
|
Posted: Tue Sep 04, 2007 1:34 am
tez fakt. yyy, to juz jakies 2 lata jest, nie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 04, 2007 1:41 am
ymmm postacie i wogole tak, ale pomysl z wampirzym halloweenem datowalbym mniej wiecej na miesiac przed questem helsonki vs edmunt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 04, 2007 1:53 am
wszystko byc moze.niezbadane sa umysly developerow xd jedno jest pewne. ze wszystkich swiat na gai halloween jet najbardziejsze 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 04, 2007 1:57 am
wilkus wszystko byc moze.niezbadane sa umysly developerow xd jedno jest pewne. ze wszystkich swiat na gai halloween jet najbardziejsze 3nodding ascon jest na ok tydzien przed halloween i nosi mnie zeby cosplayowac jacka skelingtona ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 04, 2007 2:01 am
fanatyk xd a mi sie nie chce po konwentach jezdzic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 04, 2007 5:45 am
wilkus ze wszystkich swiat na gai halloween jet najbardziejsze 3nodding Zgadzam sie, wszystko nie jest takie puci-puci jak np. podczas gwiazdki czy walentynek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 04, 2007 6:22 am
ale w tym roku mam nadzieje, ze bedzie bardziej czarno niz pomaranczowo xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 04, 2007 7:19 am
Na brak pomarańczu to ja bym nie liczyła...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 04, 2007 7:37 am
nie brak.... ale np cos w stylu tych, co byly w 2004 roku 3nodding , ze o 2003 nie wspomne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 04, 2007 9:11 am
eej ale mam nadzieje ze wampirki mozna bedzie wesprzec nawet jak sie w quescie z powodu braku kasy nie wzielo razz
jestem po stronie wampirzej bo Louie jest fajny cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 04, 2007 9:11 am
wilkus ale w tym roku mam nadzieje, ze bedzie bardziej czarno niz pomaranczowo xp *wzdech* To byloby zbyt piekne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 04, 2007 9:20 am
chyba jestem niepoprawna marzycielka xd ale mam nadzieje, ze bedzie ladnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 04, 2007 9:24 am
a ja juz mam kupiony halloweenowy jackowy sweterek biggrin (...ale jest pomaranczowy razz )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 04, 2007 12:36 pm
przyjzyjcie sie lanzerowi z najnowszego ogloszenia: wspomina ze halloween bedzie jeszcze lepsze .... i co ma takiego wyjatkowego na sobie? orchid broche! to kolejny teaser dla gaian. Beda wampiry i final starcia edmunt vs helsonki + zagadkowe vampiry goniace mamuske z dziecmi ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 05, 2007 1:41 am
to moze oznaczac tylko jedno. bedzie bardiej czarno niz pomaranczowo xd [nie ma jak adekwatny wniosek]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|