|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 03, 2007 11:05 am
Evil123Angel zmora13 Evil123Angel tzw. " japońskie disco polo" - nawet niezłe, śmieszne przynajmniej ... Ten juror mało się nie posikał ze śmiechu xD Tam jest napisane, że to jest Kazachstan, ale ja tam nie wiem, mio tez wygląda na japończyka... O tak, ten juror miał tam niezły ubaw xd Ja tam nie czytam, co jest napisane. ;p Wolę posłuchać pirate ja zawsze czytam. Przynajmniej wiem czego słucham i co oglądam i prawie zawsze obchodze się bez większych, głupich niespodzianek rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 07, 2007 2:53 am
Moze ja powiem co mi sie podoba w tym. No wiec to jest to ze jakis koles wiesniak taki wogle jakas mandalinka robi spoko muze. Ma koles duzy talent. Nie wiem moze sie myle, ale teraz zeby zrobic z kogos gwiazde wystrzaczy za pomoca mediow, taka wykreowac wmowic ludzia ze to jest gwiazda tak zeby ludzie w to uwierzyli i juz gotowe. A ten koles ma talent, kto z was jakas mandolinka tak zagra i stworzy cos takiego. To jest nie oszlifowany diament. Wedlug mnie takiego kolesia warto ogladac i podziwiac. Pewnie ze ladniej wyglada wielki show, przy swiatlach ale to wszystko jest troche naciagane. Pozatym wyglada bardzo spoko i sympatycznie jak taki Stasiu z akademika.
Pewnie sie naraze wielu osoba, ale jeszcze dodam cos o Dodzie, troche mi jej szkoda jak to jest w pewnej piosence:
Stałeś na ulicy pomyślałam śmieszny gość Włosy ulizane komórkowy dzwonił wciąż Miałeś czarną teczkę i do ziemi płaszcz Wystrojoną lalę idiotyczną twarz Byłeś tak nadęty dumny niczym paw Śmiałam się jak głupia Myślisz moja forsa może kupić cały świat Władzę kobiety i szaloną orgię ciał Jesteś zwykłym dupkiem W czarnym BMW Jesteś zwykłym dupkiem Pełno takich tu Nigdy nie zrozumiesz co to znaczy żyć Nigdy nie zrozumiesz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|