|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 02, 2007 3:26 am
Daedhel a mi ze dwa razy jakieś nooby pmy przysyłały, gadając jaki to ja mam cudowny av (nie obecna wersja) i w związku z tym próbując kasę wyłudzić. stare nom...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 02, 2007 3:42 am
ZebraDeath Daedhel a mi ze dwa razy jakieś nooby pmy przysyłały, gadając jaki to ja mam cudowny av (nie obecna wersja) i w związku z tym próbując kasę wyłudzić. stare nom... ja ostatnio ciagle dostaje maile od scammerow, ktorzy probuja wyludzic ode mnie haslo... jak napisalam jednemu "******** off, scammer", tomi odpisal, ze dzieki temu ze do niego to napisalam moje konto zostanie zbanowane. jaaaaaasne, on mi gowno moze zrobic rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 02, 2007 5:49 am
Andareen ZebraDeath Daedhel a mi ze dwa razy jakieś nooby pmy przysyłały, gadając jaki to ja mam cudowny av (nie obecna wersja) i w związku z tym próbując kasę wyłudzić. stare nom... ja ostatnio ciagle dostaje maile od scammerow, ktorzy probuja wyludzic ode mnie haslo... jak napisalam jednemu "******** off, scammer", tomi odpisal, ze dzieki temu ze do niego to napisalam moje konto zostanie zbanowane. jaaaaaasne, on mi gowno moze zrobic rofl rofl rofl bój się lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 02, 2007 6:02 am
do mnie ostatnio ktos napisal pm ze mam fajna czapke na avku i zebym mu dala 200g Oo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 02, 2007 7:57 am
Yajo baby-kid xBardielx Yajo xBardielx jakos nie widze w nim niczego specjalengo, zbior random itemow :/ nie mowiac juz o poziomie czyjegos ego razz otrzasnij sie to tylko internet xP Sam jestes random item rolleyes Nie wspominając już o poziomie czyjegos ego jesli mysli, ze jest taki mądry skoro mnie upomina rolleyes Koles, otrząsnij się, to tylko zabawa w internecie rolleyes talk2hand chlopie czy czym tam jestes xD to byla wahmbulance uwaga wahmbulance ironia ale skoro cie to poruszylo no to wybacz musialem nacisnac na czuly punkt ;] eee Yajo to chyba dziewczyna rolleyes lol, uwielbiam to xd Ojej, patrz no pan panie psycholog jak to moje ego się porusza i obrusza *ego sie porusza i obrusza i strzela focha* hehehehehe :glaska po glowie i pokazuje reka na kozetke: zapraszam ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 03, 2007 11:15 am
Maris274 do mnie ostatnio ktos napisal pm ze mam fajna czapke na avku i zebym mu dala 200g Oo ja dostawałam tylko standartowe pm'y, ze ktos mnie reportnął i mam podac hasło, zeby sprawdzili, czy naprawdę muszą mnie zbanować. A tak to nikt nie był taki bezczelny. Zawsze tylko piszą "masz fajnego/sexownego/zabójczego avka", później mała wymiana zdan na temat Gai i podstawowych informacji kto skąd i sie czasem konczyło na dodaniu frienda. Tyle.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 03, 2007 11:18 am
xBardielx Yajo baby-kid xBardielx Yajo xBardielx jakos nie widze w nim niczego specjalengo, zbior random itemow :/ nie mowiac juz o poziomie czyjegos ego razz otrzasnij sie to tylko internet xP Sam jestes random item rolleyes Nie wspominając już o poziomie czyjegos ego jesli mysli, ze jest taki mądry skoro mnie upomina rolleyes Koles, otrząsnij się, to tylko zabawa w internecie rolleyes talk2hand chlopie czy czym tam jestes xD to byla wahmbulance uwaga wahmbulance ironia ale skoro cie to poruszylo no to wybacz musialem nacisnac na czuly punkt ;] eee Yajo to chyba dziewczyna rolleyes lol, uwielbiam to xd Ojej, patrz no pan panie psycholog jak to moje ego się porusza i obrusza *ego sie porusza i obrusza i strzela focha* hehehehehe :glaska po glowie i pokazuje reka na kozetke: zapraszam ;] Obcym męzczyznom na kozetki kładę się dopiero po dłuższej i nieco bardziej zazyłej znajomości ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 04, 2007 7:12 am
Faktycznie fenomen. xd Fajny Fenomen.
Faktycznie fajny fenonem. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 04, 2007 9:30 am
...oto dlaczego wszyscy sie boja elfow razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 04, 2007 11:15 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 05, 2007 3:25 pm
Elf, gdze?
Zlapać.
Elf z podniesioną trąbą przynosi szczęście. Czy cuś.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 6:43 am
Jakby co, to trabę zostawcie mnie rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 8:15 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 11:59 pm
Silvery the Alchemist ...oto dlaczego wszyscy sie boja elfow razz wszyscy się boją elfów, bo po świecie poszła fama o najstraszniejszej elficy na Gai - R'edoa Se'reene Vera, bezczelna, zajadła i kradnie wampirom wino z piwniczek twisted (nie muszę mówić, czyja to postać na pewnym forum fantasy wink )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|