|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 9:25 am
xBardielx wilkus sprzedasz mi dragon bone helm? ;] *patrzy na niego, na helm, na niego, na helm* nie xd it is my own! my precious xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 9:40 am
wilkus xBardielx wilkus sprzedasz mi dragon bone helm? ;] *patrzy na niego, na helm, na niego, na helm* nie xd it is my own! my precious xd zajebisty jest, musze se taki kupic dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 10:13 am
Andareen degenerat Andareen w tym roku skończę 20. została mi trzecia klasa szkoły średniej, dwa razy mi się nie zdało dramallama Bywa, czasem i tak się zdarza. Tym razem Ci się uda. biggrin no właśnie dlatego idę do wieczorówki, żeby w końcu skończyć tą szkołę, bo bez średniej to tak lipa trochę... Zawsze jak Ci nie wyjdzie to są jeszcze te kursy dla dorosłych… najgorszy tuman by to skończył. Masz jeszcze opcje szkolnictwa zawodowego. Ale Ty chyba niegłupia jesteś, więc może się w tym roku przyłóż. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 10:39 am
degenerat Andareen degenerat Andareen w tym roku skończę 20. została mi trzecia klasa szkoły średniej, dwa razy mi się nie zdało dramallama Bywa, czasem i tak się zdarza. Tym razem Ci się uda. biggrin no właśnie dlatego idę do wieczorówki, żeby w końcu skończyć tą szkołę, bo bez średniej to tak lipa trochę... Zawsze jak Ci nie wyjdzie to są jeszcze te kursy dla dorosłych… najgorszy tuman by to skończył. Masz jeszcze opcje szkolnictwa zawodowego. Ale Ty chyba niegłupia jesteś, więc może się w tym roku przyłóż. wink brat do tej zawodówki chodził i mówi, że łatwo coś zaliczyć i że chodzą tam sami ludzie, co wszystko zlewają, więc liczę na to, że da się pozaliczać pisząc jakieś prace itp xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 10:48 am
Andareen brat do tej zawodówki chodził i mówi, że łatwo coś zaliczyć i że chodzą tam sami ludzie, co wszystko zlewają, więc liczę na to, że da się pozaliczać pisząc jakieś prace itp xD Kiedyś będziesz żałowała tego olewania, Nie lepiej to się przyłożyć ?? neutral Nie chce Cie tu umoralniać, ale wstyd żeby taka fajna dziołcha tak sobie olewała edukacje. rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 11:35 am
degenerat Andareen brat do tej zawodówki chodził i mówi, że łatwo coś zaliczyć i że chodzą tam sami ludzie, co wszystko zlewają, więc liczę na to, że da się pozaliczać pisząc jakieś prace itp xD Kiedyś będziesz żałowała tego olewania, Nie lepiej to się przyłożyć ?? neutral Nie chce Cie tu umoralniać, ale wstyd żeby taka fajna dziołcha tak sobie olewała edukacje. rolleyes a czego w szkole przydatnego można się nauczyć rolleyes ? ja chcę szkołę średnią mieć tylko po to, żeby sobie konkretną pracę znaleźć...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 12:00 pm
Andareen zajebisty jest, musze se taki kupic dramallama skandal xd wybacz, ze sie wtracam, ale masz bardzo male szanse na dobra prace po samej szkole sredniej sweatdrop a zapewniam Cie, ze moga nauczyc wielu fantastycznych rzeczy 3nodding z przydatnych - liczyc, budowe czlowieka, zebys mogla go zatluc ciekawiej xd i wybuchow na chemii 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 12:16 pm
wilkus Andareen zajebisty jest, musze se taki kupic dramallama skandal xd wybacz, ze sie wtracam, ale masz bardzo male szanse na dobra prace po samej szkole sredniej sweatdrop a zapewniam Cie, ze moga nauczyc wielu fantastycznych rzeczy 3nodding z przydatnych - liczyc, budowe czlowieka, zebys mogla go zatluc ciekawiej xd i wybuchow na chemii 4laugh po studiach tez stare . sa ludzie, ktorzy po studiach zarabiaja tyle, co ludzie po szkole sredniej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 12:22 pm
sie jeszcze zobaczy mrgreen to wszystko zalezy od ukladow. zakladajac, ze masz znajomego w danej branzy, moze nawet nie wyjsc z przedszkola. ale czy to na pewno sluszne? poa tym zkola uczy ogolnego obycia. o, i jeszcze zawsze sie jezyki przydadza 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 12:25 pm
wilkus sie jeszcze zobaczy mrgreen to wszystko zalezy od ukladow. zakladajac, ze masz znajomego w danej branzy, moze nawet nie wyjsc z przedszkola. ale czy to na pewno sluszne? poa tym zkola uczy ogolnego obycia. o, i jeszcze zawsze sie jezyki przydadza 3nodding jezyki to tak, angielskiego to wrecz lubie sie uczyc wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 12:28 pm
hehehe, ano, angielsi jest prosty i przyjemny xd zato straszne nienawidze lacuny. jest tak samo skopana, jak polski crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 12:39 pm
wilkus hehehe, ano, angielsi jest prosty i przyjemny xd zato straszne nienawidze lacuny. jest tak samo skopana, jak polski crying a ja chce sie uczyc japonskiego... emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 12:44 pm
Andareen a ja chce sie uczyc japonskiego... emo no to czemu nie?przeciez mozna ladnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 12:48 pm
wilkus Andareen a ja chce sie uczyc japonskiego... emo no to czemu nie?przeciez mozna ladnie xd moja znajoma bedzie studiowac japonistyke od pazdziernika w wawie to ja przycisne xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 12:50 pm
hehehehe, z Twoja dociekliwoscia, bedzie musiala duzo umiec, czy chce, czy nie chce xd takie pytanie z innej beczki. czy dziala Ci moze tektek? bo nie moge wlezc na niego w ogole sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|