|
|
|
|
Posted: Sat Oct 06, 2007 8:46 am
To dobrze. Bo ja uwazam, ze każdy, kto chce dzieciaka powinien wczesniej zakosztowac tetgo wspaniałego zycia >.< To zmien lekarza jak go nie lubisz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 07, 2007 3:50 am
ZebraDeath Kyoko, hormonalnych nie biorę, bo ginekolog kręcił nosem nad receptą, a ja chciałam NATYCHMIAST wyjść z jego gabinetu. A w 3 pierwsze dni faszeruję się dziadostwem xp to moze powinnas zaczac brac hormonalne? ja sie chyba niedlugo zdecyduje, bo wkurza mnie nieregularnosc okresu i jego dlogusc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 08, 2007 3:36 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 08, 2007 10:23 am
Kyoko Suomi ZebraDeath Kyoko, hormonalnych nie biorę, bo ginekolog kręcił nosem nad receptą, a ja chciałam NATYCHMIAST wyjść z jego gabinetu. A w 3 pierwsze dni faszeruję się dziadostwem xp to moze powinnas zaczac brac hormonalne? ja sie chyba niedlugo zdecyduje, bo wkurza mnie nieregularnosc okresu i jego dlogusc.
A to podobno mija w pewnym wieku, heh rolleyes Wogóle... Czy tylko mi sie wydaje, ze mój avatar wygląda jakby miał... brzuszek? xD Zeber, coś mi zrobiła? ;_;...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 08, 2007 12:07 pm
ach.... to będą bliźniaki! whee whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 08, 2007 1:14 pm
ZebraDeath ach.... to będą bliźniaki! whee whee whee whee Lech i Jarus
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 08, 2007 1:50 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 09, 2007 7:07 am
ZebraDeath ach.... to będą bliźniaki! whee whee whee whee ... <.< ... >.< ... >.> ... *mdleje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 10, 2007 1:30 am
Yajo ZebraDeath ach.... to będą bliźniaki! whee whee whee whee ... <.< ... >.< ... >.> ... *mdleje* nie nie! to Będzie Remigiusz i Jeremiasz! Remi i Jeremi! heart heart heart whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 10, 2007 6:41 am
ZebraDeath nie nie! to Będzie Remigiusz i Jeremiasz! Remi i Jeremi! heart heart heart whee whee whee a nazwisko po kim bedzie mial?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 10, 2007 8:53 am
To zależy jakie nazwisko ma Yajo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 11, 2007 3:20 pm
Przerażacie mnie crying Czemu o mnie nikt nie zadba, nie przytuli, ja tu to wszystko strasznie przeżywam emo Ja mam dośc sławne nazwisko jakby co...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 13, 2007 3:08 am
kurwa, okres mi się spóźnia drugi tydzień.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 13, 2007 10:38 am
ZebraDeath kurwa, okres mi się spóźnia drugi tydzień. na pewno jestes w ciONzy..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 13, 2007 10:43 am
Taaa ninja To pewnie rakcja na stres... Mi się skonczył dziś... Chyba...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|