|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 04, 2007 1:48 am
tak i jestem Ci niezmiernie wdzeczna. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 04, 2007 8:34 am
Ja tez kiedys myslalem o testowaniu gier, ale jednak to nie taka fajna robota. Pomyślcie sobie, ze daja wam jakies RPG. Super, robisz postac grasz i przechodzisz gre zahaczajac o wiekszosc watkow. I wtedy zaczyna sie praca... znowu musisz przechodzic gre od poczatku, tym razem inna typem bohatera, te same problemy, te same historie i tak w kolko... Ja bym nie wyrobil. Dlatego, radze wam, zostancie progamerami xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 04, 2007 8:43 am
jestem kiepska z programowania >.< jezeli jakas gra bedzie dobra, mozesz przeciez zawsze ja kupic i po pracy sie pbawic. z reszta mysle, ze po pewnym czesie bedzie dosc xp taka robote mozna traktowa jako hobby, ale chyba nie powaznie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 04, 2007 10:52 am
w moim życiu dużo było pomysłów odnośnie przyszłości, ale wciąż nie wiem... był weterynarz, psychiatra, psycholog, prawnik a teraz kręci mnie podróżowanie (być jednym z tych ludziów co ich oglądamy w Travel Channel) lub zostać dyplomatą i zatrzymać się w Japan whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 04, 2007 12:39 pm
a no tak zapomnialem jest cos czym zawsze chcem byc - ambasadorem polski w japoni ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 05, 2007 1:40 am
jezeli chodzi o wyjazdy... polnoc Holandii, Niemcy lub Austria. [...czy do was tez rodzice maja waty, ze nie robiliscie matury miedzynarodowej?]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|