|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 10, 2007 9:23 am
Wiedzminka Ciri xXmy_emo_worldXx A Naruto lubisz? Masz zejedwabistą muze na profilu x3 Nie, niestety confused Naruciak i Bleach to dwa z moich najbardziej nielubianych anime confused Mangi z resztą też przestają mi się podobać. Nie potrafią mnie wciągnąć, klimaty też nei za bardzo mi odpowiadają i ciut za długie są. Nie przepadam za tasiemcami, w dodtaku takimi mordko-bijatykami. A ta muza to L'Arc-en-Ciel znany też jako Laruku. Zajefajni goście, miałam niemałe problemy, żeby wybrać jakiś ich utwór na profil. kamilka3d Justinka *wiaze supelki na pejdzu* no to ile batow? *zaciera raczki* A czego ten pejdz? Bo może coś z kolcami by się przydało... twisted twisted NO PEWNIE! scream Od razu mnie drutem kolczastym obwiążcie gonk Chodziło mi o Mange Naruto bo animca nienawidzę. Może rzeczywiście się wlecze, ale wciąga ^^
wietni są Ci z Twojego profilu ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 10, 2007 10:05 pm
xXmy_emo_worldXx wietni są Ci z Twojego profilu ^^ Dzięęęęęęęęki. Jaki miły komplement.... *hugs xXmy_emo_worldXx*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 12, 2007 4:34 am
xXmy_emo_worldXx Chodziło mi o Mange Naruto bo animca nienawidzę. Może rzeczywiście się wlecze, ale wciąga ^^
Mangi też nie darzę szczególną sympatią. Jakaś taka....no nie wiem... nie może mi przypasować. Nie robią na mnie wrażenia super-ninjowie, którzy trenują dzieciaków na superninjów. kamilka3d Dzięęęęęęęęki. Jaki miły komplement.... *odkrywczym tonem* Kamciu, jej chyba chodziło o muzyę niż o friendsów sweatdrop Co nie zmienia faktu, że friendsów też mam gitesowych cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 12, 2007 7:13 am
Wiedzminka Ciri xXmy_emo_worldXx Chodziło mi o Mange Naruto bo animca nienawidzę. Może rzeczywiście się wlecze, ale wciąga ^^
Mangi też nie darzę szczególną sympatią. Jakaś taka....no nie wiem... nie może mi przypasować. Nie robią na mnie wrażenia super-ninjowie, którzy trenują dzieciaków na superninjów. kamilka3d Dzięęęęęęęęki. Jaki miły komplement.... *odkrywczym tonem* Kamciu, jej chyba chodziło o muzyę niż o friendsów sweatdrop Co nie zmienia faktu, że friendsów też mam gitesowych cool Jakby nie patrzeć, to w twoich friendsach też jestem. Chyba, że o czymś nie wiem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 12, 2007 9:29 am
No jesteś, jesteś. Na honorowym miejscu z Runikiem wink Jak w ogóle mogłaś wątpić, że tam nie figurujesz?
Matko, jaki dziwny ten nowy FireFox eek Jak jakiegoś słowa nei zna, to podkreśla tak jak w Wordzie na czerwono O_O"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 12, 2007 9:49 am
Dzięki ZelCiri redface redface redface ....
Dobry argument, gdy taki powie,że ma dysa i nie chce mu się ze słownikiem siedzieć, by napisać bezbłędnego posta twisted twisted twisted twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 12, 2007 10:55 am
Wiedzminka Ciri No jesteś, jesteś. Na honorowym miejscu z Runikiem wink Jak w ogóle mogłaś wątpić, że tam nie figurujesz? Matko, jaki dziwny ten nowy FireFox eek Jak jakiegoś słowa nei zna, to podkreśla tak jak w Wordzie na czerwono O_O" No dzięęęęki... Normalnie się wzruszyłam. crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying A co do foxsa... To mam go już kilka dni i... faktycznie dziwny. Tylko że ja mam go po angielsku, nie chciało mi się szukać spolszczenia... Runya_EithelNar Dzięki ZelCiri redface redface redface .... Dobry argument, gdy taki powie,że ma dysa i nie chce mu się ze słownikiem siedzieć, by napisać bezbłędnego posta twisted twisted twisted twisted Patrz, Run. Jesteśmy vipami...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 13, 2007 7:07 am
*podbiera Kaczorom samych przystojnych Borowców* cool cool cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 13, 2007 7:46 am
Runya_EithelNar *podbiera Kaczorom samych przystojnych Borowców* cool cool cool *pomaga jej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 13, 2007 8:19 am
*gdy skończyły, Run zapytuje się sis* A więc, co teraz robimy? Przystępujemy do partii ĘĄ question blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 13, 2007 9:11 am
Runya_EithelNar *gdy skończyły, Run zapytuje się sis* A więc, co teraz robimy? Przystępujemy do partii ĘĄ question blaugh A czemu nie? A może założymy partię "siostrzana solidarność"? xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 13, 2007 1:48 pm
Partia Kobiet? Solidarnosć Jajników? neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 21, 2007 2:33 am
Blaoniasty Sojusz, jak to powiedział jeden z moich kolesi z roku xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 21, 2007 4:42 am
Hmmm... Nad nazwą możemy jeszcze podyskutować...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 22, 2007 3:36 am
Dobrze, ale to będzie dłuuuuuuuuuuuuuga rozmowa :] Chyba, że maci taki brak pomysłów jak ja xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|