|
|
|
|
Posted: Sun Aug 26, 2007 2:33 pm
wilkus jakos nie lubie byc sama przypadkiem xd odchudzanie sie jest denerwujace. ...sek w tym... ze ja nie czuje sie gruba ja tez nie... a ostatnio powinnam ;/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 26, 2007 2:35 pm
chyba Cie dawno nie widzialam xd zapytaj Kazmiego - moze jemu odpowiada :Xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 26, 2007 2:40 pm
wilkus chyba Cie dawno nie widzialam xd zapytaj Kazmiego - moze jemu odpowiada :Xd tez stwierdzil ze 5kg powinnam sie pozbyc...ehh.. a ja twierdze ze 10. chce wrocic do mej gimnazjalnej wagi 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 26, 2007 2:42 pm
ja sie profilaktycznie nie waze mrgreen ale chyba jest mnie mniej ostatni, bo paski u spodni juz wiaze, zeby mi nie spadaly. kurde, moze ja jakiego tasiemca mam confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 26, 2007 2:46 pm
wilkus ja sie profilaktycznie nie waze mrgreen ale chyba jest mnie mniej ostatni, bo paski u spodni juz wiaze, zeby mi nie spadaly. kurde, moze ja jakiego tasiemca mam confused pomientam ze jak wypozyczylam od ciebie portki na pogrzeba to mi sie takie niskolewarowane zrobily mrgreen fajnie to wygladalo w kosciele mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 26, 2007 2:48 pm
co znaczy niskolewarowane w tym momencie? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 26, 2007 2:49 pm
wilkus co znaczy niskolewarowane w tym momencie? xd takie skejtowate z dupy spadajace xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 26, 2007 2:52 pm
hehehe, bo moje spodnie uciekaja z kosciola xd er, ale jakos nie wydaje mi sie, zebym byla grubsza :XP:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 26, 2007 2:59 pm
wilkus hehehe, bo moje spodnie uciekaja z kosciola xd er, ale jakos nie wydaje mi sie, zebym byla grubsza :XP: ty masz jaqkies wyzsze podpizdze jak ja, bo one w biodrach byly na mnie ok, a u gory i w podpizdziu przyspore. i wygladalam jak bolec(wtedy co sobie te skejciarskie spodnie podciagnol pod same krocze i zwiazal paskiem)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 26, 2007 3:02 pm
dziwna sprawa. neutral ta.. pamietam, jak mu poziej tlumaczylismy, ze ich sie tak nie nosi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 26, 2007 3:08 pm
wilkus dziwna sprawa. neutral ta.. pamietam, jak mu poziej tlumaczylismy, ze ich sie tak nie nosi xd ale wygladal jak wluczykij wledy rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 26, 2007 3:11 pm
nie wiem, mi sie w tym momancie z niczym nie kojarzyl, tak tragicznie wygladal xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 12:35 am
wilkus nie wiem, mi sie w tym momancie z niczym nie kojarzyl, tak tragicznie wygladal xp szkoda ze mu wowczas foty nie zrobilismy rofl a teraz ubiera sie jak metrosexualny i ma biale wlosy rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 2:13 am
wtf eek eek eek kurcze, a myslalam, ze nie moze byc gorzej rofl teraz trzeba mu zrobic zdjecie a pozniej straszyc dzieci xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 4:09 am
wilkus wtf eek eek eek kurcze, a myslalam, ze nie moze byc gorzej rofl teraz trzeba mu zrobic zdjecie a pozniej straszyc dzieci xd jestes tego tak zupelnie pewna? mrgreen http://i26.photobucket.com/albums/c135/kamisia/gallery-22638286-500x500.jpg
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|