|
|
|
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 3:56 am
mojej tez praktycznie nigdy nie ma, ale moze walsnie dlatego sie dobrze dogadujemy. zawsze jest dobrze miec z kim wypic w domu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 5:11 am
Justinka To sie ciesz kolezanko whee Ja jak mial lat 12 powiedzialam moim,ze jak tylko napisze mature to sie wyprowadze i tak wlasnie bedzie. Bo zycie w moim domu jest totalnie ograniczajace i wyczerpujace i co ty kochanie będziesz po maturze robić, żeby zarobić na utrzymanie i wynajem jakiegoś dachu nad głową... ja tez po maturze chciałam sie wyprowadzić i oczywiście nic z tego nie wyszło. Praca, kochanie praca. i to nie pół-wolontariat za 200 złotych, bo tym to sobie można zarobić na lizaki tak naprawdę...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 12:55 pm
moja mama ma pretensje o to, ze cos chce ... ona chyba lubi kupowac przeciwnosci tego co lubie ;/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 1:20 pm
Evil123Angel moja mama ma pretensje o to, ze cos chce ... ona chyba lubi kupowac przeciwnosci tego co lubie ;/ niezby cie pociesze.... tak bedzie całe zycie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 1:29 pm
ZebraDeath Justinka To sie ciesz kolezanko whee Ja jak mial lat 12 powiedzialam moim,ze jak tylko napisze mature to sie wyprowadze i tak wlasnie bedzie. Bo zycie w moim domu jest totalnie ograniczajace i wyczerpujace i co ty kochanie będziesz po maturze robić, żeby zarobić na utrzymanie i wynajem jakiegoś dachu nad głową... ja tez po maturze chciałam sie wyprowadzić i oczywiście nic z tego nie wyszło. Praca, kochanie praca. i to nie pół-wolontariat za 200 złotych, bo tym to sobie można zarobić na lizaki tak naprawdę... zeby zarobic na dach nad glowa trzeba chyba za granice pojechac stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 2:05 pm
Kasmizar Evil123Angel moja mama ma pretensje o to, ze cos chce ... ona chyba lubi kupowac przeciwnosci tego co lubie ;/ niezby cie pociesze.... tak bedzie całe zycie. nie ma jak to pocieszenie od wujka stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 10:19 pm
Evil123Angel Kasmizar Evil123Angel moja mama ma pretensje o to, ze cos chce ... ona chyba lubi kupowac przeciwnosci tego co lubie ;/ niezby cie pociesze.... tak bedzie całe zycie. nie ma jak to pocieszenie od wujka stare Wole prawde Ci powiedzieć sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 01, 2007 3:23 am
Evil123Angel moja mama ma pretensje o to, ze cos chce ... ona chyba lubi kupowac przeciwnosci tego co lubie ;/ to sie raczej ne bierze z jej zlej woli a z tego, z masz milion pomyslow pt "ja chce" na minute. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 02, 2007 9:08 am
wilkus to sie raczej ne bierze z jej zlej woli a z tego, z masz milion pomyslow pt "ja chce" na minute. stare Moze tez moze miec uzasadnienie w fakcie, ze mama lubi przebraiac otoczenie na swoja modle. Moja to uwielbiala confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 02, 2007 11:32 am
ZebraDeath Justinka To sie ciesz kolezanko whee Ja jak mial lat 12 powiedzialam moim,ze jak tylko napisze mature to sie wyprowadze i tak wlasnie bedzie. Bo zycie w moim domu jest totalnie ograniczajace i wyczerpujace i co ty kochanie będziesz po maturze robić, żeby zarobić na utrzymanie i wynajem jakiegoś dachu nad głową... ja tez po maturze chciałam sie wyprowadzić i oczywiście nic z tego nie wyszło. Praca, kochanie praca. i to nie pół-wolontariat za 200 złotych, bo tym to sobie można zarobić na lizaki tak naprawdę... ciii Zebroidzie.. nie niszcz jej mlodzienczych idei.. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 02, 2007 12:16 pm
Zimtca Moze tez moze miec uzasadnienie w fakcie, ze mama lubi przebraiac otoczenie na swoja modle. Moja to uwielbiala confused w takim razie czemu ja nie mam tego problemu? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 02, 2007 12:41 pm
im więcej czytam tym bardziej doceniam moim rodziców^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 03, 2007 7:26 am
wilkus Zimtca Moze tez moze miec uzasadnienie w fakcie, ze mama lubi przebraiac otoczenie na swoja modle. Moja to uwielbiala confused w takim razie czemu ja nie mam tego problemu? xd Hm, widocznie nie kazdy rodzic ma dominujaca osobowosc i zdarzaja sie tacy wyrozumiali sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 03, 2007 7:30 am
Ja swoich sprzedalem do mozambiku ;] teraz poganiaja malych mozambiczan przy robieniu trampek ^^ a tak serio to po prostu sie wyprowadzilem ^^ i alleluja mi za to!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 03, 2007 10:12 am
Zimtca Hm, widocznie nie kazdy rodzic ma dominujaca osobowosc i zdarzaja sie tacy wyrozumiali sweatdrop ale my mamy tych samych rodzicow sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|