Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Czy wasi rodzice też sa tacy ? ;/ Goto Page: [] [<] 1 2 3 4 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Czy wasi rodzice też sa tacy ?
  tak
  nie
  podobni
  podobni ale twoi sa gorsi
View Results

wilkus
Crew

PostPosted: Mon Aug 27, 2007 3:56 am

mojej tez praktycznie nigdy nie ma, ale moze walsnie dlatego sie dobrze dogadujemy.
zawsze jest dobrze miec z kim wypic w domu xd
PostPosted: Mon Aug 27, 2007 5:11 am

Justinka
To sie ciesz kolezanko whee Ja jak mial lat 12 powiedzialam moim,ze jak tylko napisze mature to sie wyprowadze i tak wlasnie bedzie. Bo zycie w moim domu jest totalnie ograniczajace i wyczerpujace

i co ty kochanie będziesz po maturze robić, żeby zarobić na utrzymanie i wynajem jakiegoś dachu nad głową... ja tez po maturze chciałam sie wyprowadzić i oczywiście nic z tego nie wyszło. Praca, kochanie praca. i to nie pół-wolontariat za 200 złotych, bo tym to sobie można zarobić na lizaki tak naprawdę...

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

Flynnes

PostPosted: Mon Aug 27, 2007 12:55 pm

moja mama ma pretensje o to, ze cos chce ... ona chyba lubi kupowac przeciwnosci tego co lubie ;/
PostPosted: Mon Aug 27, 2007 1:20 pm

Evil123Angel
moja mama ma pretensje o to, ze cos chce ... ona chyba lubi kupowac przeciwnosci tego co lubie ;/

niezby cie pociesze.... tak bedzie całe zycie.

Kasmizar
Crew

Insane Lady-sama

PostPosted: Mon Aug 27, 2007 1:29 pm

ZebraDeath
Justinka
To sie ciesz kolezanko whee Ja jak mial lat 12 powiedzialam moim,ze jak tylko napisze mature to sie wyprowadze i tak wlasnie bedzie. Bo zycie w moim domu jest totalnie ograniczajace i wyczerpujace

i co ty kochanie będziesz po maturze robić, żeby zarobić na utrzymanie i wynajem jakiegoś dachu nad głową... ja tez po maturze chciałam sie wyprowadzić i oczywiście nic z tego nie wyszło. Praca, kochanie praca. i to nie pół-wolontariat za 200 złotych, bo tym to sobie można zarobić na lizaki tak naprawdę...

zeby zarobic na dach nad glowa trzeba chyba za granice pojechac stare
PostPosted: Fri Aug 31, 2007 2:05 pm

Kasmizar
Evil123Angel

nie ma jak to pocieszenie od wujka stare

Flynnes

Kasmizar
Crew

PostPosted: Fri Aug 31, 2007 10:19 pm

Evil123Angel
Kasmizar
Evil123Angel

nie ma jak to pocieszenie od wujka stare

Wole prawde Ci powiedzieć sweatdrop
PostPosted: Sat Sep 01, 2007 3:23 am

Evil123Angel
to sie raczej ne bierze z jej zlej woli a z tego, z masz milion pomyslow pt "ja chce" na minute. stare

wilkus
Crew

Zimtca

Rainbow Noob

8,500 Points
  • Clambake 200
  • Invisibility 100
  • Prayer Circle 200
PostPosted: Sun Sep 02, 2007 9:08 am

wilkus
to sie raczej ne bierze z jej zlej woli a z tego, z masz milion pomyslow pt "ja chce" na minute. stare

Moze tez moze miec uzasadnienie w fakcie, ze mama lubi przebraiac otoczenie na swoja modle. Moja to uwielbiala confused
PostPosted: Sun Sep 02, 2007 11:32 am

ZebraDeath
Justinka

ciii Zebroidzie..

nie niszcz jej mlodzienczych idei.. mrgreen

opcy

wilkus
Crew

PostPosted: Sun Sep 02, 2007 12:16 pm

Zimtca
Moze tez moze miec uzasadnienie w fakcie, ze mama lubi przebraiac otoczenie na swoja modle. Moja to uwielbiala confused
w takim razie czemu ja nie mam tego problemu? xd
PostPosted: Sun Sep 02, 2007 12:41 pm

im więcej czytam tym bardziej doceniam moim rodziców^^

Nszo-czi

Zimtca

Rainbow Noob

8,500 Points
  • Clambake 200
  • Invisibility 100
  • Prayer Circle 200
PostPosted: Mon Sep 03, 2007 7:26 am

wilkus
Zimtca
w takim razie czemu ja nie mam tego problemu? xd

Hm, widocznie nie kazdy rodzic ma dominujaca osobowosc i zdarzaja sie tacy wyrozumiali sweatdrop
PostPosted: Mon Sep 03, 2007 7:30 am

Ja swoich sprzedalem do mozambiku ;] teraz poganiaja malych mozambiczan przy robieniu trampek ^^ a tak serio to po prostu sie wyprowadzilem ^^ i alleluja mi za to!

harab serapel

wilkus
Crew

PostPosted: Mon Sep 03, 2007 10:12 am

Zimtca
Hm, widocznie nie kazdy rodzic ma dominujaca osobowosc i zdarzaja sie tacy wyrozumiali sweatdrop
ale my mamy tych samych rodzicow sweatdrop
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 4 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas