|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 2:57 pm
wilkus no wl;asnie/ ale jest od niego duzo gorszy, bo glab nieoczytaniy nimozliwei i w ogole debil to calkoem jak krzysio bawi go ogladanie po 10 razy jednego zdiecia w necie stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 3:06 pm
ten siedzial i gral caly czas na komputerze. ale zgasilam go Princem, jak zwykle. kurde, to mi cos przypomina xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 3:14 am
wilkus ten siedzial i gral caly czas na komputerze. ale zgasilam go Princem, jak zwykle. kurde, to mi cos przypomina xd mnie tez ugasilas Princem. niezwykle sztresujaca gra xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 5:33 am
ale Tobie jakos szlo. a on byl jeszcze gorszy niz trabek w to rofl i mialam ubaw, bo si denerwowal, jak mu mowilam, ze go baba sprala xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 9:00 am
wilkus ale Tobie jakos szlo. a on byl jeszcze gorszy niz trabek w to rofl i mialam ubaw, bo si denerwowal, jak mu mowilam, ze go baba sprala xd ty podla ty mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 9:08 am
musialam sobie ulzyc, jak siedialam z nim 2 dni. burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 9:11 am
wilkus musialam sobie ulzyc, jak siedialam z nim 2 dni. burning_eyes od ulzenia sobie to wiesz cio jest twisted redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 9:13 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 9:15 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 9:17 am
ale sek w tym, ze ja nie chcialam rozmawiac w ogole z tym dzieciakiem, tylko on za mna lazil. gonk gonk gonk to byl horror co najmniej malo ozby. eh, chlop to by mi sie przydal.. ale co z tego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 9:21 am
wilkus ale sek w tym, ze ja nie chcialam rozmawiac w ogole z tym dzieciakiem, tylko on za mna lazil. gonk gonk gonk to byl horror co najmniej malo ozby. eh, chlop to by mi sie przydal.. ale co z tegotrzeba bylo utopic. dzieci sa dziwne niekiedy. hmm... popros trabka moze on ci zdejmie simlocka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 9:35 am
ciezko utopic, bo by mnie rodzina utlukla. ale mam teraz wstret do takich ludzi niemozebny... jezeli dobrze rozumiem aluzje: NIE!!!!! juz wole byc zakonnica domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 10:05 am
wilkus ciezko utopic, bo by mnie rodzina utlukla. ale mam teraz wstret do takich ludzi niemozebny... jezeli dobrze rozumiem aluzje: NIE!!!!! juz wole byc zakonnica domokun jak wolisz to juz zaczne mowic do ciebie siostro Kajuchno mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 10:15 am
ei, chyba nie jestem az tak beznadziejna, zeby z takim trabkiem skonczyc gonk crying emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 10:17 am
wilkus ei, chyba nie jestem az tak beznadziejna, zeby z takim trabkiem skonczyc gonk crying emo nie przesadzaj, ma tez chlopak swoje plusy 3nodding serenady umi spiewac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|