|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 10:45 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 10:46 am
baby-kid suicunka baby-kid ShilvaRays baby-kid ShilvaRays Oj... rzeczywiście. Jak komuś coś wystaje z tyłka to trzeba się miec na baczności *patrzy na swój ogon* xd . Ale to nie dotyczy smoczych ogonów. Ale to wygląda jakby mu wystawał ognisty pejcz z... no... nieprawdaż? whee no ale jak mu to wyrosło? Może mu nie wyrosło... może mu to ktoś... khm... wsadził eek albo sam to jakoś wydalił xD O jeja, nie widać, że ma zawieszony? xD nieee on go wydalił!!! eek a jak ty wydaliłaś aż 6? Ja? WYDALIŁA?? Mi UROSŁY -.- i nie sześć tylko dziewięć >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 10:53 am
suicunka baby-kid suicunka baby-kid ShilvaRays Może mu nie wyrosło... może mu to ktoś... khm... wsadził eek albo sam to jakoś wydalił xD O jeja, nie widać, że ma zawieszony? xD nieee on go wydalił!!! eek a jak ty wydaliłaś aż 6? Ja? WYDALIŁA?? Mi UROSŁY -.- i nie sześć tylko dziewięć >.> tak czy siak wyszły Ci z pupci ;p domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 11:17 am
wy na prawde Boga w sercach nie macie, to jest ognisty bat "WHIP OF THE BAN", ktory ma +999 ATT i moc "instant BAN!" kto nim dostanie ma ban(ana) ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 11:32 am
aha, i to by bylo na tyle nowego wygladu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 1:26 pm
xBardielx wy na prawde Boga w sercach nie macie, to jest ognisty bat "WHIP OF THE BAN", ktory ma +999 ATT i moc "instant BAN!" kto nim dostanie ma ban(ana) ^^ udowodnij!! a czemu znowu avka zmienileś?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 1:46 pm
baby-kid xBardielx wy na prawde Boga w sercach nie macie, to jest ognisty bat "WHIP OF THE BAN", ktory ma +999 ATT i moc "instant BAN!" kto nim dostanie ma ban(ana) ^^ udowodnij!! a czemu znowu avka zmienileś? Bo mu zbyt perwersyjnie wystawał. Teraz zwisa, a wręcz leży. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 2:04 pm
ShilvaRays baby-kid xBardielx wy na prawde Boga w sercach nie macie, to jest ognisty bat "WHIP OF THE BAN", ktory ma +999 ATT i moc "instant BAN!" kto nim dostanie ma ban(ana) ^^ udowodnij!! a czemu znowu avka zmienileś? Bo mu zbyt perwersyjnie wystawał. Teraz zwisa, a wręcz leży. xd bał się,że mu pupcię wiertwrką spenetrujemy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 2:18 pm
baby-kid ShilvaRays baby-kid xBardielx wy na prawde Boga w sercach nie macie, to jest ognisty bat "WHIP OF THE BAN", ktory ma +999 ATT i moc "instant BAN!" kto nim dostanie ma ban(ana) ^^ udowodnij!! a czemu znowu avka zmienileś? Bo mu zbyt perwersyjnie wystawał. Teraz zwisa, a wręcz leży. xd bał się,że mu pupcię wiertwrką spenetrujemy xp To byłoby bolesne. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 3:50 pm
wiesz skoro o to prosisz czyli mozna by to uznac za eutanazje xp bat juz sie grzeje ... ale nie w tylku .... no przynajmniej nie moim xD
a i teraz mam krzeslo wiec wiesz jest taki stare polskie przyslowie "stfu" ;] hehehehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 4:24 pm
xBardielx wiesz skoro o to prosisz czyli mozna by to uznac za eutanazje xp bat juz sie grzeje ... ale nie w tylku .... no przynajmniej nie moim xD a i teraz mam krzeslo wiec wiesz jest taki stare polskie przyslowie "stfu" ;] hehehehe Ja też chcę krzesełko :<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 2:29 am
e tam mój avatar jest sTrAsZnY...
czytając te jakże długą i jakże głupią acz śmieszną konwersacje, stwierdzam, że dzisiejsza młodzież powinna oglądać stanowczo mniej telewizji po godzinie 21. xp
tak btw... skąd masz to krzesło? >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 3:15 am
xBardielx wiesz skoro o to prosisz czyli mozna by to uznac za eutanazje xp bat juz sie grzeje ... ale nie w tylku .... no przynajmniej nie moim xD a i teraz mam krzeslo wiec wiesz jest taki stare polskie przyslowie "stfu" ;] hehehehe teraz też się ciebie boję, bo tym krzesłam tak wymachujesz. Chcesz mnie pobić? emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 3:53 am
wicked que.en tak btw... skąd masz to krzesło? >.<
Też chciałbym wiedziec >_< A ja mam sexy majtasy <3 mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 3:55 am
ShilvaRays wicked que.en tak btw... skąd masz to krzesło? >.<
Też chciałbym wiedziec >_< A ja mam sexy majtasy <3 mrgreen fajne te gatki, szkoda ze moj av jest kobieta, bo bym se takie kupila, ale tak to dupa xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|