|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 26, 2007 3:29 pm
Yajo Cholera jasna, kilka dni mnie nie ma i takie rzeczy sie wyrabiają, oż stare Kto tu niby fika najbardziej sexownej i najbardziejszej pupci nie tylko na tej Gildii ale pewnie na całej Gai?! He, no, kto, kto taki odważny!!?? scream moge byc na drugim miejscu heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 26, 2007 3:44 pm
Pozwoliłabym jakby to było pytanie *prych prych* stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 26, 2007 4:41 pm
Mirwais Yajo Cholera jasna, kilka dni mnie nie ma i takie rzeczy sie wyrabiają, oż stare Kto tu niby fika najbardziej sexownej i najbardziejszej pupci nie tylko na tej Gildii ale pewnie na całej Gai?! He, no, kto, kto taki odważny!!?? scream moge byc na drugim miejscu heart Yajo, musisz se kupic tęczowe gatki, to będziesz na czasie cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 8:13 am
Yajca nie obowiązuje czas i moda, Yajco jest ponad to. Poza tym lepiej się zgodzic i miec swięty spokój, bo inaczej yajco będzie ciagle zrzędzic xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 11:02 am
zmora13 Yajca nie obowiązuje czas i moda, Yajco jest ponad to. Poza tym lepiej się zgodzic i miec swięty spokój, bo inaczej yajco będzie ciagle zrzędzic xD co nie znaczy, ze Yajco nie moze se kupic teczowych gatek dla uatrakcyjnienia urokow swojej pupci 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 11:47 am
Ale one mi sie nie podobają neutral ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 11:52 am
Yajo Ale one mi sie nie podobają neutral ... nie znasz sie dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 11:55 am
W końcu jestem ponad to wszystko. Razem z pupcią.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|