|
|
|
|
Posted: Wed Aug 22, 2007 4:40 am
baseball vs shotgun hmmm ciekawe kto bedzie mial wieksze szanse ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 22, 2007 8:10 am
nie znasz mocy mojego bejbola...nazywa sie zdzisio biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 22, 2007 2:31 pm
Baranina Hao Master of Fire hejka all nowy jestem w gildii i siemano wszystkim POZDRO FOR ALL czesc jestem Kamisia mam 12 lat szukam kolezanek i kolegow xp czesc kamisia jestem adas i tez mam 12 lat chetnie sie z toba za przyjaznie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 8:49 am
Martines.PL Baranina Hao Master of Fire hejka all nowy jestem w gildii i siemano wszystkim POZDRO FOR ALL czesc jestem Kamisia mam 12 lat szukam kolezanek i kolegow xp czesc kamisia jestem adas i tez mam 12 lat chetnie sie z toba za przyjaznie a ja mam 9, spotkamy się na placu zabaw?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 3:56 pm
A ja nazywam sie Jurgen i jestem emerytowanym gornikiem ze swinoujscia, moge sie przylaczyc? mam zolte grabki i zielona lopatke xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 3:29 am
xBardielx A ja nazywam sie Jurgen i jestem emerytowanym gornikiem ze swinoujscia, moge sie przylaczyc? mam zolte grabki i zielona lopatke xp jak umiesz robić babki to tak 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 4:26 am
baby-kid xBardielx A ja nazywam sie Jurgen i jestem emerytowanym gornikiem ze swinoujscia, moge sie przylaczyc? mam zolte grabki i zielona lopatke xp jak umiesz robić babki to tak 3nodding Ja umiem! Jaaaa!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 5:20 am
ShilvaRays baby-kid xBardielx A ja nazywam sie Jurgen i jestem emerytowanym gornikiem ze swinoujscia, moge sie przylaczyc? mam zolte grabki i zielona lopatke xp jak umiesz robić babki to tak 3nodding Ja umiem! Jaaaa! ja umiem robic pietrowe - PWN ya! xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 5:28 am
xBardielx ShilvaRays baby-kid xBardielx A ja nazywam sie Jurgen i jestem emerytowanym gornikiem ze swinoujscia, moge sie przylaczyc? mam zolte grabki i zielona lopatke xp jak umiesz robić babki to tak 3nodding Ja umiem! Jaaaa! ja umiem robic pietrowe - PWN ya! xP A ja umiem zrobic Empajer Stejt Bilding! Ha! xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 5:31 am
ShilvaRays xBardielx ShilvaRays baby-kid xBardielx A ja nazywam sie Jurgen i jestem emerytowanym gornikiem ze swinoujscia, moge sie przylaczyc? mam zolte grabki i zielona lopatke xp jak umiesz robić babki to tak 3nodding Ja umiem! Jaaaa! ja umiem robic pietrowe - PWN ya! xP A ja umiem zrobic Empajer Stejt Bilding! Ha! xP phi tez mi cos ... ja umiem zrobic babke z piasku, bez piasku ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 5:33 am
xBardielx ShilvaRays xBardielx ShilvaRays baby-kid xBardielx A ja nazywam sie Jurgen i jestem emerytowanym gornikiem ze swinoujscia, moge sie przylaczyc? mam zolte grabki i zielona lopatke xp jak umiesz robić babki to tak 3nodding Ja umiem! Jaaaa! ja umiem robic pietrowe - PWN ya! xP A ja umiem zrobic Empajer Stejt Bilding! Ha! xP phi tez mi cos ... ja umiem zrobic babke z piasku, bez piasku ^^ A ja umiem zrobic babke z piasku bez piasku z piasku! xd jestem lepszy!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 5:34 am
ShilvaRays xBardielx ShilvaRays xBardielx ja umiem robic pietrowe - PWN ya! xP A ja umiem zrobic Empajer Stejt Bilding! Ha! xP phi tez mi cos ... ja umiem zrobic babke z piasku, bez piasku ^^ A ja umiem zrobic babke z piasku bez piasku z piasku! xd jestem lepszy! dobra zmieniajac temat: jak wkoncu mialo byc w twoim poscie - lepszy czy lepsza? bo sie pogubilem miriamko xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 5:36 am
xBardielx ShilvaRays xBardielx ShilvaRays xBardielx ja umiem robic pietrowe - PWN ya! xP A ja umiem zrobic Empajer Stejt Bilding! Ha! xP phi tez mi cos ... ja umiem zrobic babke z piasku, bez piasku ^^ A ja umiem zrobic babke z piasku bez piasku z piasku! xd jestem lepszy! dobra zmieniajac temat: jak wkoncu mialo byc w twoim poscie - lepszy czy lepsza? bo sie pogubilem miriamko xP Muahah... miało byc tak jak napisalem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 5:37 am
aha czyli masz problemy osobowosciowe? xD happens ale i tak wszyscy jestesmy dziecmi Boga lol! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 5:37 am
xBardielx aha czyli masz problemy osobowosciowe? xD happens ale i tak wszyscy jestesmy dziecmi Boga lol! xd rotfl. rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|