|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 12, 2007 8:24 am
suicunka Szukam porady, mam na oku dużo Colectible, ale jak wiadomo brak mi kaski, co najgorsze nie chodzą mi puzzle. Co mam zrobić, żeby najprościej zarobić jakaś sumkę? załóż sobie mulka xD poza tym ja wam mówię poraz kolejny wejdźcie na chitter boxa i na topic donate to the person above you...uwierzcie ze to naprawde dziala...poza tym mozesz grac w slotsy i sprzedawac tickety...rozejrzyj się po swoim inventory i posprzedawaj rzeczy ktore na 100% nie są ci potrzebne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 12, 2007 8:27 am
Maris274 suicunka Szukam porady, mam na oku dużo Colectible, ale jak wiadomo brak mi kaski, co najgorsze nie chodzą mi puzzle. Co mam zrobić, żeby najprościej zarobić jakaś sumkę? załóż sobie mulka xD poza tym ja wam mówię poraz kolejny wejdźcie na chitter boxa i na topic donate to the person above you...uwierzcie ze to naprawde dziala...poza tym mozesz grac w slotsy i sprzedawac tickety...rozejrzyj się po swoim inventory i posprzedawaj rzeczy ktore na 100% nie są ci potrzebne.
Ja tak ostatnio zrobiłam i wiecie co...
TO SIĘ OPYLA!
Jakieś 8k na tym zarobiłam mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 12, 2007 8:30 am
Daedhel wygląda mi na to, że głównym zagadnieniem, z jakim będzie się musiała uporać Pani Porada, będą korzystne sposoby zarabiania kasy na Gai. xd Ja mam pytanko, a raczej prośbę. Prosiłabym o linki do jakichś oryginalnych (w pozytywnym znaczeniu tego słowa) stron internetowych (nudzi mi się). biggrin No niestety ale specjalnie zostalam panią poradą żeby jako tako pomóc innym smile sprawdź tą stronę : BAShmożna się nieźle uśmiac smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 12, 2007 8:35 am
Nszo-czi miła pani Porado ja szukam jakiejś gustownej broni(na razie na gai xp ) tyle,że w jakiejś sensownej cenie. podoba mi się katana,ale 90.000g to ja w tym życiu nie uzbieram stressed wiesz przykro mi ale ja to sie na tej broni nie znam za bardzo...wiem że jesczze jet g blade...polecam TEKTEKa tam napewno znajdziesz coś dla siebie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 12, 2007 8:35 am
Maris274 Daedhel wygląda mi na to, że głównym zagadnieniem, z jakim będzie się musiała uporać Pani Porada, będą korzystne sposoby zarabiania kasy na Gai. xd Ja mam pytanko, a raczej prośbę. Prosiłabym o linki do jakichś oryginalnych (w pozytywnym znaczeniu tego słowa) stron internetowych (nudzi mi się). biggrin No niestety ale specjalnie zostalam panią poradą żeby jako tako pomóc innym smile sprawdź tą stronę : BAShmożna się nieźle uśmiac smile dzięki! smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 12, 2007 8:40 am
Maris274 Nszo-czi miła pani Porado ja szukam jakiejś gustownej broni(na razie na gai xp ) tyle,że w jakiejś sensownej cenie. podoba mi się katana,ale 90.000g to ja w tym życiu nie uzbieram stressed wiesz przykro mi ale ja to sie na tej broni nie znam za bardzo...wiem że jesczze jet g blade...polecam TEKTEKa tam napewno znajdziesz coś dla siebie... tetek mi nie działa crying ale i tak dziękuje smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 12, 2007 8:43 am
wicked que.en Maris274 suicunka Szukam porady, mam na oku dużo Colectible, ale jak wiadomo brak mi kaski, co najgorsze nie chodzą mi puzzle. Co mam zrobić, żeby najprościej zarobić jakaś sumkę? załóż sobie mulka xD poza tym ja wam mówię poraz kolejny wejdźcie na chitter boxa i na topic donate to the person above you...uwierzcie ze to naprawde dziala...poza tym mozesz grac w slotsy i sprzedawac tickety...rozejrzyj się po swoim inventory i posprzedawaj rzeczy ktore na 100% nie są ci potrzebne.
TO SIĘ OPYLA!
Jakieś 8k na tym zarobiłam mrgreen wiadomo smile btw fajnie wyglądasz smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 12, 2007 8:44 am
Nszo-czi Maris274 Nszo-czi miła pani Porado ja szukam jakiejś gustownej broni(na razie na gai xp ) tyle,że w jakiejś sensownej cenie. podoba mi się katana,ale 90.000g to ja w tym życiu nie uzbieram stressed wiesz przykro mi ale ja to sie na tej broni nie znam za bardzo...wiem że jesczze jet g blade...polecam TEKTEKa tam napewno znajdziesz coś dla siebie... tetek mi nie działa crying ale i tak dziękuje smile szkoda ... w kazdym razie wiem ze jest tn g blad ale on tz jst drogi chyba...a tak poza tym to niee ma chyba duzo tej broni na gai
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 12, 2007 9:49 am
Maris274 suicunka Szukam porady, mam na oku dużo Colectible, ale jak wiadomo brak mi kaski, co najgorsze nie chodzą mi puzzle. Co mam zrobić, żeby najprościej zarobić jakaś sumkę? załóż sobie mulka xD poza tym ja wam mówię poraz kolejny wejdźcie na chitter boxa i na topic donate to the person above you...uwierzcie ze to naprawde dziala...poza tym mozesz grac w slotsy i sprzedawac tickety...rozejrzyj się po swoim inventory i posprzedawaj rzeczy ktore na 100% nie są ci potrzebne. Wielkie dzia, mułka mam i zaczynam sprzedawać niepotrzebne rzeczy [a właśnie są na nim xD] tylko nie kapuję tego donate coś tam cośtam zupełnie nie wiem jak to zrobić zwłaszcza, że z angielskiego znam tylko podstawy -.-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 12, 2007 10:15 am
....czy tylko mi nie dzialaja inne rynki niz ten najprostrze...? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 12, 2007 10:52 am
wilkus Maris274 wilkus hmm, to teraz ja. jak mam rozreklamowac swoje prace, zeby ktos je kupowal? pisz na popularnych forumach-sklepikach że zapraszasz do art szhopu i podawaj linka nawet jezeli masz go w sygnaturce...i tak codziennie albo co drugi dzienn w tych popularnych...napewno zadziala... spoko. *idzie to poczynic na chatterboxie* xd I ty tesh Wilkus ^^ miło bedzie pomagać ^^ rozdaje kwiatki ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 12, 2007 11:21 am
hehehe, dorwalam sie do ryb na duremie i jakos idzie wreszcie... ... nie bede sprzedawac rzeczy z mulka, bo to sa eventowe i czekam az zdrozeja.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 13, 2007 1:35 am
Maris274 wicked que.en Maris274 suicunka Szukam porady, mam na oku dużo Colectible, ale jak wiadomo brak mi kaski, co najgorsze nie chodzą mi puzzle. Co mam zrobić, żeby najprościej zarobić jakaś sumkę? załóż sobie mulka xD poza tym ja wam mówię poraz kolejny wejdźcie na chitter boxa i na topic donate to the person above you...uwierzcie ze to naprawde dziala...poza tym mozesz grac w slotsy i sprzedawac tickety...rozejrzyj się po swoim inventory i posprzedawaj rzeczy ktore na 100% nie są ci potrzebne.
TO SIĘ OPYLA!
Jakieś 8k na tym zarobiłam mrgreen wiadomo smile btw fajnie wyglądasz smile
że ja? dziękuwa whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 13, 2007 2:00 am
suicunka Maris274 suicunka Szukam porady, mam na oku dużo Colectible, ale jak wiadomo brak mi kaski, co najgorsze nie chodzą mi puzzle. Co mam zrobić, żeby najprościej zarobić jakaś sumkę? załóż sobie mulka xD poza tym ja wam mówię poraz kolejny wejdźcie na chitter boxa i na topic donate to the person above you...uwierzcie ze to naprawde dziala...poza tym mozesz grac w slotsy i sprzedawac tickety...rozejrzyj się po swoim inventory i posprzedawaj rzeczy ktore na 100% nie są ci potrzebne. Wielkie dzia, mułka mam i zaczynam sprzedawać niepotrzebne rzeczy [a właśnie są na nim xD] tylko nie kapuję tego donate coś tam cośtam zupełnie nie wiem jak to zrobić zwłaszcza, że z angielskiego znam tylko podstawy -.- jak wygląda znaczek trade przy avku to chyba wiesz smile na tym forum to chodzi o to że musisz donata dac osobie powyzej ciebie. Minimum to 25goldów. W poście musisz mieć kilka słów o tym na co questujesz najlepiej troszzke wiecej niz trzy zdania bo mało osób donata robi ludziom z krótką wiadomością. Osoba która napisze pod tobą też musi dać ci donata. jak nie da po kilku chwilach to wysylasz jej trada z numerem strony w tytule na której ta osoba cie przeskoczyła.... smile )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 14, 2007 6:52 am
Wheee... dzięki temu topicowi za darmo dostałam kimono i uzbierałam na uszy ^^ ale dużo skipperów było -.- polecam to miejsce ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|