|
|
|
|
Posted: Thu Aug 09, 2007 5:20 pm
Tochę ściśnięte to wszystko...uh.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 09, 2007 11:34 pm
no tak dodtkowo tak snobistycznie sztywno .... w dupach im sie poprzewracało od tego wszystkiego twisted chca kase tylko sorbac :/ a kij z nimi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 10, 2007 12:42 am
Nie podoba mi się to, że wszystko jest takie ściśnięte tam w tej tabelce... nieprzejrzyste to wszystko. I jeszcze nie podoba mi się, że dolna część nie pasuje do górnej. Tutaj mamy po staremu, a na górze zupełnie co innego stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 10, 2007 12:47 am
Mnie się podoba, nie jest tak źle.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 10, 2007 1:15 am
wicked que.en Nie podoba mi się to, że wszystko jest takie ściśnięte tam w tej tabelce... nieprzejrzyste to wszystko. I jeszcze nie podoba mi się, że dolna część nie pasuje do górnej. Tutaj mamy po staremu, a na górze zupełnie co innego stare wicked masz rację. Miejmy nadzieje że dolna też zmienią, bo inaczej do dupa....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 10, 2007 1:49 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 10, 2007 2:19 am
Idzie sie przyzwyczaic, choc dol faktycznie mogliby dopasowac do gory. W dziennych barwach pewnie wygladaloby ladniej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 10, 2007 2:31 am
Zimtca Idzie sie przyzwyczaic, choc dol faktycznie mogliby dopasowac do gory. W dziennych barwach pewnie wygladaloby ladniej. jk czytalam dzisiejszy announcement to mniejwiecej zrozumialam ze w najblizszej przyszlosci dol tez dopasują
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 10, 2007 4:37 am
to znaczy, ze musze to przeczytac xd e, ogolnie fajnie jest. myslalam, ze bedzie gorzej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 10, 2007 6:19 am
mi sie podoba, tylko moja rozdzielczosc za mala jest na to emo . nie miesci mi sie w oknie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 10, 2007 6:38 am
no, nawet fajne, wygląda tak jakoś bardziej... fachowo biggrin i latwo sie polapac...
fajnie ze narpiew zrobili jedna czesc, a dopiero potem bedzie druga ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 10, 2007 6:42 am
Pszczola_M no, nawet fajne, wygląda tak jakoś bardziej... fachowo biggrin i latwo sie polapac... fajnie ze narpiew zrobili jedna czesc, a dopiero potem bedzie druga ;P tylko ze ja teraz bede sie bujac z aktualizacja informacji blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 10, 2007 7:17 am
sa i tego dobre strony. domysl sie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 10, 2007 7:33 am
wilkus sa i tego dobre strony. domysl sie ninja wilkus, nie wszyscy umieją tak myśleć jak ty biggrin tylko nie patrz na mnie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 10, 2007 7:36 am
xd xd xd no nie, jestes druga osoba, ktora mi to dzisiaj mowi. musze jakos dziwnie myslec. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|