|
|
|
|
Posted: Fri Jan 18, 2008 6:16 am
Einllikoach Im A Little Pea לא.. היה ממש יבש, שזה חבל. מעט המשקעים שהיו היו שלג מן הסתם, אבל הם היו מעטים ולא יצא אפקטיבי במיוחד. לא שא-ווה. בכלל איכסה של שנה מהבחינה הזו. גם החרמון בקושי מושלג, הצד הסורי יותר אבל למי זה עוזר, אה? זה מה שאנחנו מקבלים על זה שנסענו באוטו יותר מדי. XPי הא, נו, לפחות היה אצלכם שלג, מה את מלוננת. אולי בגלל זה שהעמק נמצא במקום נמוך יחסית הרבה יותר קר כאן, למרות שלי קר רק בידיים-אוזניים-אף. xp כל הקור הזה הוא בכלל קונספירציה של מדינות ערב, שאצלם מושלג ואת כל הקור הם מעבירים אלינו בלי פתית אחד של שלג, החוצפנים.י לא באמת יותר קר כאן... בטח יותר קר לי או כי אני לא מצפה שיהיה פה קר בכלל, או סתם כי פה אני לא עושה כלום ובבית אני רצה ממקום למקום כל הזמן. זה מחמם.י
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 18, 2008 6:21 am
Im A Little Pea לא באמת יותר קר כאן... בטח יותר קר לי או כי אני לא מצפה שיהיה פה קר בכלל, או סתם כי פה אני לא עושה כלום ובבית אני רצה ממקום למקום כל הזמן. זה מחמם.י לא? סבתי כל הזמן התלוננה שהרבה יותר קר לה כאן מאשר בחולון מכיוון שזה עמק והכל, אבל יכול להיות.י או שאולי את פשוט לא לבושה מספיק חם.י
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 18, 2008 6:37 am
Einllikoach Im A Little Pea לא באמת יותר קר כאן... בטח יותר קר לי או כי אני לא מצפה שיהיה פה קר בכלל, או סתם כי פה אני לא עושה כלום ובבית אני רצה ממקום למקום כל הזמן. זה מחמם.י לא? סבתי כל הזמן התלוננה שהרבה יותר קר לה כאן מאשר בחולון מכיוון שזה עמק והכל, אבל יכול להיות.י או שאולי את פשוט לא לבושה מספיק חם.י לא אמור להיות יותר קר במקום גבוה אבל?...י
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 18, 2008 6:41 am
Im A Little Pea לא אמור להיות יותר קר במקום גבוה אבל?...י וגם במישורים, כי הם חשופים והכל.י
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 18, 2008 6:54 am
Einllikoach Im A Little Pea לא אמור להיות יותר קר במקום גבוה אבל?...י וגם במישורים, כי הם חשופים והכל.י ממ.. נכון.י
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 18, 2008 10:55 am
טוב, יאללה, אף אחד גם ככה לא באמת מבין אותנו. אז מה, ירידת הדולר וזה.י
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 18, 2008 10:58 am
Einllikoach טוב, יאללה, אף אחד גם ככה לא באמת מבין אותנו. אז מה, ירידת הדולר וזה.י חח. בדקתי היום שכר לימוד בטורונטו ומונטריאול. נראה לי שאני אלך על טורונטו, אם אני רוצה גם לאכול מדי פעם כשאני עושה תואר ראשון. xp י
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 18, 2008 11:00 am
Im A Little Pea חח. בדקתי היום שכר לימוד בטורונטו ומונטריאול. נראה לי שאני אלך על טורונטו, אם אני רוצה גם לאכול מדי פעם כשאני עושה תואר ראשון. xp י בטורונטו גם גרה קרובת המשפחה שלך שהציע לסדר לך לגור אתה, לא?י
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 18, 2008 11:03 am
Einllikoach Im A Little Pea חח. בדקתי היום שכר לימוד בטורונטו ומונטריאול. נראה לי שאני אלך על טורונטו, אם אני רוצה גם לאכול מדי פעם כשאני עושה תואר ראשון. xp י בטורונטו גם גרה קרובת המשפחה שלך שהציע לסדר לך לגור אתה, לא?י כן. בסך הכל זה יוצא טוב... כלומר, עד כמה שזה יכול לצאת טוב להיות מהגר.י
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 19, 2008 3:39 am
Im A Little Pea כן. בסך הכל זה יוצא טוב... כלומר, עד כמה שזה יכול לצאת טוב להיות מהגר.י לפחות יש לך אזרחות. smile י
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 01, 2008 7:09 am
אלו היו שבועיים מטורפים ממש. עכשיו זה מצחיק. אני ממש שמחה שהצלחתי להפלט מהצפון ולהגיע להורים שלי. יש לי מים נקיים ואוכל, ואין מאושרת ממני באדם.
תראי. מבחוץ מבפנים

לפני
 אחרי
 כבר לא נקשט אותם לחגמולד.י
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 01, 2008 12:11 pm
הווו. זה נראה מפתה.י surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 01, 2008 12:13 pm
Einllikoach הווו. זה נראה מפתה.י surprised זה ממש לא. XPי
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 01, 2008 11:39 pm
חח, אולי לשנה הבאה לפחות תהיו ערוכים לשלג. לא סיפרתי לך עדיין, אני חושבת, על מה שאחי עשה ביום שלישי? הקטנצ'יק.י
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 3:34 am
Einllikoach חח, אולי לשנה הבאה לפחות תהיו ערוכים לשלג. לא סיפרתי לך עדיין, אני חושבת, על מה שאחי עשה ביום שלישי? הקטנצ'יק.י אני מקווה, אני אדאג לזה בעצמי כמה שאוכל... חשבתי שאחרי המלחמה הכל יהיה ערוך כמו שצריך, מסתבר שלא ממש. מזל שלפחות זו לא הייתה מלחמה. surprised מה הוא עשה?י
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|