|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 7:29 am
Pisarz woo hoo! jestem świeży xd no..... ee...mozna tak powiedziec xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 7:29 am
Daerian zobaczcie pojawił sie Pisarz i od arzu sie rozmowa rozkręciła... stare xd bo on zawsze musi wokooł siebie robić szum... gwiazdor, kurde wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 7:30 am
wired_Yuki atak garnitorow aaaaaa xd a co nie lubisz facetów w garniakach...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 7:30 am
e, no eek , avatarki tylko mi znikneły, czy karzdemu? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 7:32 am
Ozzwald wired_Yuki atak garnitorow aaaaaa xd a co nie lubisz facetów w garniakach... ja nie lubię... ale ja ogoolnie jakoś tak nie lubię mężczyzn...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 7:32 am
Ozzwald wired_Yuki atak garnitorow aaaaaa xd a co nie lubisz facetów w garniakach... uwielbiam , a zwłaszcza w rozpietych garniturach biggrin i ze splowami w pokrowcach na skrzypce
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 7:33 am
Delisa Pisarz woo hoo! jestem świeży xd no..... ee...mozna tak powiedziec xd xd nie wiem jak to sprawdziłas...ale dobra niech bedzie xd Kukusiku nie gorączkuj sie tak tyjestes jeszcze piekniejszy ode mnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Qatryk e, no eek , avatarki tylko mi znikneły, czy karzdemu? eek chyba tylko tobie... stare no wreszcie moge miec swoje cichy spowrotem (wczesniej zakasowała je kolezanka która nagle zrezygnowała xd ).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Qatryk e, no eek , avatarki tylko mi znikneły, czy karzdemu? eek zdaje ci sie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 7:34 am
wired_Yuki Ozzwald wired_Yuki atak garnitorow aaaaaa xd a co nie lubisz facetów w garniakach... uwielbiam , a zwłaszcza w rozpietych garniturach biggrin i ze splowami w pokrowcach na skrzypce eeeee lipa xp .... ja wole bez garniakoff wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 7:34 am
Pisarz ty jestes jeszcze piekniejszy ode mnie xd ee może pozostawie to bez komentaża
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 7:35 am
Delisa Qatryk e, no eek , avatarki tylko mi znikneły, czy karzdemu? eek zdaje ci sie blaugh Uff... już naszczęście mi działają... widzać to było chwilowe zaćmienie wzroku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 7:36 am
eek ktora juz to godzina gonk musze juz leciec papatki sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 7:37 am
Baliaur wired_Yuki Ozzwald wired_Yuki atak garnitorow aaaaaa xd a co nie lubisz facetów w garniakach... uwielbiam , a zwłaszcza w rozpietych garniturach biggrin i ze splowami w pokrowcach na skrzypce eeeee lipa xp .... ja wole bez garniakoff wink co najwyrzej mogę się do bielizny rozebrać.. xd ( co za pech blaugh sweatdrop ) papa Delisa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 7:37 am
Delisa eek ktora juz to godzina gonk musze juz leciec papatki sad Do zobaczenia sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|