|
|
|
|
Posted: Thu Aug 30, 2007 4:57 am
znowu jakis burak sie do Ciebie doczepil... :] mozesz dawac swoje fotki solo? :> bo nie wiem na kim sie skupic wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 01, 2007 4:37 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 02, 2007 3:07 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 03, 2007 12:36 pm
na jakiej wojnie były twoje włosy?! a może nie wróciły i nie masz swoich prawdziwych na głowie ... o_O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 03, 2007 1:15 pm
Czarna Lisiczka na jakiej wojnie były twoje włosy?! a może nie wróciły i nie masz swoich prawdziwych na głowie ... o_O superkudlatadzika.. o! mrgreen Lisiasta nie znasz sie.. ps. zawsze sobie inaczej wyobrazam glos osob z netu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 03, 2007 1:47 pm
opcy ps. zawsze sobie inaczej wyobrazam glos osob z netu... ja jestem z Koszalina ^o^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 03, 2007 2:21 pm
opcy Czarna Lisiczka na jakiej wojnie były twoje włosy?! a może nie wróciły i nie masz swoich prawdziwych na głowie ... o_O superkudlatadzika.. o! mrgreen Lisiasta nie znasz sie.. ps. zawsze sobie inaczej wyobrazam glos osob z netu... To moje kochane wlosy, ktore takie wlasnie rozczochrane mi sie podobaja i takie mam na codzien :3 Nu moj glos i tak jest troche znieksztalcony, nawet moj brat powiedzial, ze brzmie jakos inaczej ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 03, 2007 8:53 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 04, 2007 2:21 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 04, 2007 2:30 am
A co to za Dzika ? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 04, 2007 2:40 am
BeeWolf A co to za Dzika ? mrgreen Jedna Jedyna mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 04, 2007 5:54 am
Delein the Wildest BeeWolf A co to za Dzika ? mrgreen Jedna Jedyna mrgreen Najdziksza... IA IA! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 04, 2007 6:50 am
Ale fajny filmik o Tobie ^^ A pan kamerzysta tez pierwsza klasa wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 05, 2007 4:33 am
Kaplanka Meteorytu Ale fajny filmik o Tobie ^^ A pan kamerzysta tez pierwsza klasa wink mi sie jednak najbardziej podoba tekst : "pokaż ptoka" xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 05, 2007 6:09 am
Czarna Lisiczka opcy ps. zawsze sobie inaczej wyobrazam glos osob z netu... ja jestem z Koszalina ^o^brawo biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|