|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 11:56 am
Kiray co tu sie dzialo jak mnie nie bylo... o co chodzi z tymi postami co je Ozz usunol... tak ku bezpieczenstwu wewnetrznemu je usunalem... nagly przejaw odwagi ktory moglbym prowadzic do buntu.. ktory by byl "krawo" zakonczony...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 11:59 am
Ozzwald Kiray co tu sie dzialo jak mnie nie bylo... o co chodzi z tymi postami co je Ozz usunol... tak ku bezpieczenstwu wewnetrznemu je usunalem... nagly przejaw odwagi ktory moglbym prowadzic do buntu.. ktory by byl "krawo" zakonczony... acha...ocenzurowales co trzeba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 12:01 pm
Kiray Ridsu Kiray co tu sie dzialo jak mnie nie bylo... o co chodzi z tymi postami co je Ozz usunol... emmm... jak by to powiedziec towarzyszu generale.... melduje ze nabroilam tego to sie domyslilem... ale bylem ciekaw co sie dzialo... melduje towarzyszu generale ze mialam zly dzien i odreagowywalam na towazyszach generalach... melduje ze przepraszam.... i zle sie z tym czuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 12:13 pm
Ridsu Kiray Ridsu Kiray co tu sie dzialo jak mnie nie bylo... o co chodzi z tymi postami co je Ozz usunol... emmm... jak by to powiedziec towarzyszu generale.... melduje ze nabroilam tego to sie domyslilem... ale bylem ciekaw co sie dzialo... melduje towarzyszu generale ze mialam zly dzien i odreagowywalam na towazyszach generalach... melduje ze przepraszam.... i zle sie z tym czuje na towarzyszach Generalach... widze ze dostalas ostrzezenie...wiec teraz pamietaj ze przynastepnym ekscesie bedzie to wygladalo bardziej "losowo"...i nie pomoze wtedy cenzura...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 12:21 pm
Kiray Ridsu Kiray Ridsu Kiray co tu sie dzialo jak mnie nie bylo... o co chodzi z tymi postami co je Ozz usunol... emmm... jak by to powiedziec towarzyszu generale.... melduje ze nabroilam tego to sie domyslilem... ale bylem ciekaw co sie dzialo... melduje towarzyszu generale ze mialam zly dzien i odreagowywalam na towazyszach generalach... melduje ze przepraszam.... i zle sie z tym czuje na towarzyszach Generalach... widze ze dostalas ostrzezenie...wiec teraz pamietaj ze przynastepnym ekscesie bedzie to wygladalo bardziej "losowo"...i nie pomoze wtedy cenzura... tak jest towarzyszu generale.... melduje ze sie juz odstresowalam kupujac sobie kimonko PS: ladne mam kimonko? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 12:31 pm
Ridsu PS: ladne mam kimonko? mrgreen jak ja lubie takie pytania xd odp: NIE... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 12:41 pm
Kiray Ridsu PS: ladne mam kimonko? mrgreen jak ja lubie takie pytania xd odp: NIE... mrgreen melduje towarzyszu generale ze bede plakac crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 12:48 pm
Ridsu Kiray Ridsu PS: ladne mam kimonko? mrgreen jak ja lubie takie pytania xd odp: NIE... mrgreen melduje towarzyszu generale ze bede plakac crying no i? ja zimny dran jestem i to na mnie nie dziala
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 12:07 am
Kiray Ridsu Kiray Ridsu PS: ladne mam kimonko? mrgreen jak ja lubie takie pytania xd odp: NIE... mrgreen melduje towarzyszu generale ze bede plakac crying no i? ja zimny dran jestem i to na mnie nie dziala dziwnym nie jest....... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 12:09 am
bry dzien rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 12:22 am
Twisted_Exile bry dzien rofl mrgreen twisted bry poruczniku...cos sie dzialo? meldowac!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 12:25 am
revcat Twisted_Exile bry dzien rofl mrgreen twisted bry poruczniku...cos sie dzialo? meldowac! Ale kiedy sie dzialo ? O.o twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 12:55 am
oi! Towarzyszu Rev wczoraj wieczorem zlyd duch opanowal opcego na pogg...to bylo straszne, jak w jakims horrorze...ale dzieki szybkiej akcji przeprowadzonej przez Generala Ozza, Adwokata i mnie jakas udalo nam sie opanowac sytuacje...pozniej z pomoca wysoko procentowego samogonu przepedzilismy tego ducha...jednak wedlug mnie opcemu przydala by sie jakas kuracja...
EDIT: jednak widze ze napewno bedzie potrzebna jakas kuracja, albo pomoc Jakuba Wedrowycza...a jak nie to pozostanie rozwiazanie Adwokata...bagnet na bron i egzekucja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 1:09 am
Kiray Ridsu Kiray Ridsu PS: ladne mam kimonko? mrgreen jak ja lubie takie pytania xd odp: NIE... mrgreen melduje towarzyszu generale ze bede plakac crying no i? ja zimny dran jestem i to na mnie nie dziala ale ale...hej hej... nie wiem czy towarzysz general zauwazyl ale kobieta jestem... tego sie nieda ukryc-niestety... i teraz wlasnie bucze i to przez towarzysza generala... a towarzysz general nawet mnie po lebku nie poglaszcze? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 1:12 am
Ridsu ale ale...hej hej... nie wiem czy towarzysz general zauwazyl ale kobieta jestem... tego sie nieda ukryc-niestety... i teraz wlasnie bucze i to przez towarzysza generala... a towarzysz general nawet mnie po lebku nie poglaszcze? crying same chcialyscie rownouprawnienia... mrgreen EDIT byl bym zapomnial...odp NIE xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|