Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 29877 29878 29879 29880 29881 29882 29883 29884 29885 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Sat Oct 27, 2018 1:11 pm

[ Kaku ]
Dobrze, że zaglądacie tutaj od czasu do czasu, bo bez Was by umarło.
od jak dawna na gaii? chyba się nie znamy razz

Kurcze pieczone, nawet nowe znajomości można jeszcze zawrzeć twisted
PostPosted: Sun Oct 28, 2018 5:34 am

Rin_Youkai
Uuuuu, a patrz jak ja szybko odpisałam cool takie rzeczy się tutaj dzieją, o! heart

Co tam słychać? biggrin bo zapowiada się normalna rozmowa, a przynajmniej jest cień szansy dramallama
Wszystko dobrze, chwilowo przygotowuję się do zmiany miejsca zamieszkania na stałe, porzucam ojczyznę i za miesiąc wyprowadzam się do Norwegii, z racji iż moja druga połówka jest norweska. smile Także dość spore zmiany w życiu. A co u Ciebie?

Your Neglected Sex Toy

Shameless Helper

31,800 Points
  • Elocutionist 200
  • Threadmaster 200
  • Firestarter 200

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Mon Nov 05, 2018 10:36 am

Your Neglected Sex Toy
Rin_Youkai
Uuuuu, a patrz jak ja szybko odpisałam cool takie rzeczy się tutaj dzieją, o! heart

Co tam słychać? biggrin bo zapowiada się normalna rozmowa, a przynajmniej jest cień szansy dramallama
Wszystko dobrze, chwilowo przygotowuję się do zmiany miejsca zamieszkania na stałe, porzucam ojczyznę i za miesiąc wyprowadzam się do Norwegii, z racji iż moja druga połówka jest norweska. smile Także dość spore zmiany w życiu. A co u Ciebie?
Ooo to swietnie , że znalazłaś 2 połowe smile Ja z moją połówką mam 2 dzieci biggrin

Kurde, jak tutaj zaczynałam to miałam 16 lat....
PostPosted: Tue Nov 06, 2018 2:49 pm

Rin_Youkai
Your Neglected Sex Toy
Rin_Youkai

Ooo to swietnie , że znalazłaś 2 połowe smile Ja z moją połówką mam 2 dzieci biggrin

Kurde, jak tutaj zaczynałam to miałam 16 lat....
Ja miałem 13, niedawno stuknęło 25, a ja wciąż się w to bawię od czasu do czasu...
Jak duże są pociechy? Dobrze pamiętam, że studiowałaś medycynę? smile

Your Neglected Sex Toy

Shameless Helper

31,800 Points
  • Elocutionist 200
  • Threadmaster 200
  • Firestarter 200

opcy

PostPosted: Sat Nov 10, 2018 1:53 pm

o taa.. kuniec świata stare pierniki na POGGu bedą wrzucać zdjęcia swoich dzieci !

PS. Jo też mom 2 mrgreen
PostPosted: Mon Nov 12, 2018 11:24 am

Your Neglected Sex Toy
Ja miałem 13, niedawno stuknęło 25, a ja wciąż się w to bawię od czasu do czasu...
Jak duże są pociechy? Dobrze pamiętam, że studiowałaś medycynę? smile
4,5 i 1,5 Starsza dziewucha , a młodszy syn biggrin Zdjęć nie będę wrzucać, będę oryginalna mrgreen

Tak , skończyłam już , ale aktualnie jestem w zawieszeniu ;D czekam aż mały dobije do 3 lat i dopiero idę na specke ( słoooodkie lenistwo przed zapierniczaniem do konca zycia ;D )

A Ty czym się teraz zajmujesz? smile

Opcy: Gaiowicze zawsze znani byli z chęci do rozmnażania się mrgreen , a Tobie jak życie mija ? Bo tutaj kurła zacięta rozmowa powstaje ;>

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

Anzelmo

Durem Borg

PostPosted: Mon Nov 12, 2018 2:49 pm

... Dzieci, rodziny, poważne zmiany, Trudne Sprawy ®© ...

A wtedy wychodzę ja, cały na biało.
PostPosted: Thu Nov 15, 2018 3:52 am

Anzelmo
... Dzieci, rodziny, poważne zmiany, Trudne Sprawy ®© ...

A wtedy wychodzę ja, cały na biało.
NOOO NOOO NOOOO.... KOGO MY TU MAMY <3

OPOWIADAJ CO TAM W ŚWIECIE BIAŁYCH RYCERZY mrgreen

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

opcy

PostPosted: Fri Nov 30, 2018 3:17 pm

Rin_Youkai
Opcy: Gaiowicze zawsze znani byli z chęci do rozmnażania się mrgreen , a Tobie jak życie mija ? Bo tutaj kurła zacięta rozmowa powstaje ;>
Troche perturbacji było ale teraz na prosto wszystko wychodzi na prostą.. sięgnąć jeszcze nie zacząłem łysieć też powoli planuje wejście w kryzys wieku średniego..

I dlatego właśnie jestem tutaj. mrgreen
PostPosted: Wed Dec 12, 2018 4:08 am

opcy
Rin_Youkai
Troche perturbacji było ale teraz na prosto wszystko wychodzi na prostą.. sięgnąć jeszcze nie zacząłem łysieć też powoli planuje wejście w kryzys wieku średniego..

Uuuuu... ale jakieś poważne rodzinne sprzeczki, czy bardziej praca i życie pirate Jaki tam kryzys, faceci jak wino mrgreen Najlepsze, że jak byłam 14 i ojciec miał tam 42 lata to wydawał mi się mega stary ;D a teraz patrzę na tych ludzi koło 40 i same ciacha mrgreen dramallama cheese_whine

Ja tutaj zaglądam, bo jestem bardzo sentymentalna wink

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

Fuzja

PostPosted: Fri Dec 28, 2018 5:19 am

Nie wierze w to, ze ktos tu jeszcze zaglada biggrin
To bedzie jakies hmmm 15 lat a ja nadal tu wracam. I widze starych wyjadaczy!!!
PostPosted: Fri Dec 28, 2018 11:33 am

dramallama biggrin evil rofl xp
Rin_Youkai
opcy
Rin_Youkai

Uuuuu... ale jakieś poważne rodzinne sprzeczki, czy bardziej praca i życie pirate Jaki tam kryzys, faceci jak wino mrgreen Najlepsze, że jak byłam 14 i ojciec miał tam 42 lata to wydawał mi się mega stary ;D a teraz patrzę na tych ludzi koło 40 i same ciacha mrgreen dramallama cheese_whine

Ja tutaj zaglądam, bo jestem bardzo sentymentalna wink

Poczuje się dotknięty komplementem chociaż 40 jeszcze nie mam.

A tak nawiasem to

SIEMA STARE PIERDZIELEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE. !!!!!! burning_eyes

Jak tu zaczynaliśmy to byłem nieletni a zaraz przeżyje Chrystusa.

Jak wam życie mija po tych wielu latach

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200

Terrorystka Frania

PostPosted: Sat Dec 29, 2018 10:58 am

właśnie miałam jakąś krejzi dyskusje o internetach ze znajomymi i wspomniała mi się znowu gaia.

za chiny nie wiedziałam czy ja sie tu jeszcze zaloguję, a znalezienie tego wątku graniczyło z cudem. ale jestem!

a teraz i tak się wszyscy mają na fejsach, dzieci, rodziny, poważne prace, kariery... ach, łza na rzęsie!

ale widzę opcuch regularnie postuje biggrin

czaicie te avatary?

no i pytania na rozbicie banku: czy można się jakoś wzbogacić na goldach? biggrin
PostPosted: Sat Dec 29, 2018 11:00 am

boże te sy;westry, te jakieś DOMKI, przeca gdzieś tu była jakaś mapka z pokojami czy coś takiego, albo te szukanie jajek wielkanocnych. NO KOSMOS. czuję się staro! ninja

Terrorystka Frania

Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 29877 29878 29879 29880 29881 29882 29883 29884 29885 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games