|
|
|
|
Posted: Wed Jan 10, 2018 1:38 pm
Kyoko Suomi Your Neglected Sex Toy Przeżyje, przeżyje. Od lat umiera i umrzeć jej coś nie wychodzi. razz SIEMANKOOO! Polska Gildia nigdy nie zginie XD .Ja zawsze znajdę czas żeby te dwa posty w roku napisać XD ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2018 3:41 pm
Kyoko Suomi Your Neglected Sex Toy Przeżyje, przeżyje. Od lat umiera i umrzeć jej coś nie wychodzi. razz SIEMANKOOO! Siemanko Aniu! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 19, 2018 7:33 am
Postanowiłam zaglądnąć po 10 latach <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2018 12:18 pm
Gosiak Postanowiłam zaglądnąć po 10 latach <3 oi! Dupeczka! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 11, 2018 12:29 am
Proponuję ustalić jakiś termin (za co najmniej pół roku, żeby wszyscy byli w stanie się o nim dowiedzieć) i zebrać się tutaj na burzliwą dyskusję w pięć osób ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 27, 2018 12:15 pm
Cremmy Proponuję ustalić jakiś termin (za co najmniej pół roku, żeby wszyscy byli w stanie się o nim dowiedzieć) i zebrać się tutaj na burzliwą dyskusję w pięć osób ninja Pół roku już niebawem minie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 06, 2018 12:54 pm
Avalogy Cremmy Proponuję ustalić jakiś termin (za co najmniej pół roku, żeby wszyscy byli w stanie się o nim dowiedzieć) i zebrać się tutaj na burzliwą dyskusję w pięć osób ninja Pół roku już niebawem minie sweatdrop Jeszcze mamy czas, pięć osób się na pewno znajdzie do września.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 30, 2018 10:46 am
Cremmy Avalogy Pół roku już niebawem minie sweatdrop Jeszcze mamy czas, pięć osób się na pewno znajdzie do września. ...na pewno...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2018 11:51 am
Ozzwald sjal opcy sjal no ale przypał jak tu jest grobowa atmosfera a tam ktoś coś pisze codziennie. jak sobie chcecie, ja i tak tu nie wchodzę ale tak się teraz zastanawiam po prostu ..... No i tyle z rozmowy o kobietach.. Taki układ widocznie wszystkim pasuje a jak ktos chce to wbija na ambasadę i tyle.. Ja od czasu do czasu lurkuje i tu itam, ale nie czuję presji żeby do tamtejszych codziennych postów coś od siebie dorzucać. a co tu gadać o babach, bo jakoś nie łapię tematu rozmowa o babach to podstawa... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 29, 2018 12:21 am
Cremmy Cremmy Avalogy Pół roku już niebawem minie sweatdrop Jeszcze mamy czas, pięć osób się na pewno znajdzie do września. ...na pewno... Dobra, dajmy sobie czas - spotkanie zorganizujemy za rok, we wrześniu 2019! ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 17, 2018 9:27 am
Co tam? Dawno mnie nie bylo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 23, 2018 2:30 am
A jednak coś przez te pół roku się tutaj działo biggrin pewnie kolejna osoba zajrzy tutaj w grudniu więc od razu złoże życzenia i spytam się
JAK TAM, POSPRZĄTANE MACIE JUZ ???? SZAFY ODSUNIĘTE, DYWANY POPRANE HMMM???? CHOINKA JUŻ UBRANA ? mrgreen mrgreen heart
Mam wrażenie ze jak dobije do 40 to też tutaj wejdę... biggrin jesteśmy pod rzuconym urokiem na całe życie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 23, 2018 1:06 pm
Rin_Youkai A jednak coś przez te pół roku się tutaj działo biggrin pewnie kolejna osoba zajrzy tutaj w grudniu więc od razu złoże życzenia i spytam się JAK TAM, POSPRZĄTANE MACIE JUZ ???? SZAFY ODSUNIĘTE, DYWANY POPRANE HMMM???? CHOINKA JUŻ UBRANA ? mrgreen mrgreen heart Mam wrażenie ze jak dobije do 40 to też tutaj wejdę... biggrin jesteśmy pod rzuconym urokiem na całe życie Ostatnio wpadam na Gaię częściej, więc niestety muszę Cię zmartwić, ale jeszcze nie jest posprzątane. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 27, 2018 12:48 pm
Dobrze, że zaglądacie tutaj od czasu do czasu, bo bez Was by umarło.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 27, 2018 1:09 pm
Your Neglected Sex Toy Rin_Youkai A jednak coś przez te pół roku się tutaj działo biggrin pewnie kolejna osoba zajrzy tutaj w grudniu więc od razu złoże życzenia i spytam się JAK TAM, POSPRZĄTANE MACIE JUZ ???? SZAFY ODSUNIĘTE, DYWANY POPRANE HMMM???? CHOINKA JUŻ UBRANA ? mrgreen mrgreen heart Mam wrażenie ze jak dobije do 40 to też tutaj wejdę... biggrin jesteśmy pod rzuconym urokiem na całe życie Ostatnio wpadam na Gaię częściej, więc niestety muszę Cię zmartwić, ale jeszcze nie jest posprzątane. razz Uuuuu, a patrz jak ja szybko odpisałam cool takie rzeczy się tutaj dzieją, o! heart Co tam słychać? biggrin bo zapowiada się normalna rozmowa, a przynajmniej jest cień szansy dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|