|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 07, 2015 7:10 am
Ja tam zaglądam średnio co pół roku z czystego sentymentu XD .... i tak se patrze że moje konto na Gaii ma juz 11 lat XD ..... ....Czas leci latek nie ubywa.... Pozdrawiam dozobaczenia za nastepne kilka mieśięcy XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 16, 2015 12:56 pm
Falcone Ja tam zaglądam średnio co pół roku z czystego sentymentu XD .... i tak se patrze że moje konto na Gaii ma juz 11 lat XD ..... ....Czas leci latek nie ubywa.... Pozdrawiam dozobaczenia za nastepne kilka mieśięcy XD To już no tak ... Dziwne jak się pomyśli o tym, ze tyle lat człowiek zagląda w to dziwne jak by nie patrzeć miejsce.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 20, 2015 2:57 am
I tak jestem w szoku ze ktoś się tu jeszcze odzywa. Gdzie te czasy ze sie tylko stronę odświeżało
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 20, 2015 3:39 am
BeeWolf Falcone Ja tam zaglądam średnio co pół roku z czystego sentymentu XD .... i tak se patrze że moje konto na Gaii ma juz 11 lat XD ..... ....Czas leci latek nie ubywa.... Pozdrawiam dozobaczenia za nastepne kilka mieśięcy XD To już no tak ... Dziwne jak się pomyśli o tym, ze tyle lat człowiek zagląda w to dziwne jak by nie patrzeć miejsce. Ja zaglądam bo Gaia to faktycznie jedno z pierwszych internetowych doświadczeń , gdzie mogłem poznać ludzi o podobnym humorze i zainteresowaniach .... w sumie wielu śmiesznych sytuacji sie tu przeżyło wieczorami (głownie na starej gildii która niestety została skasowana z jakimś tam błędem systemu) ..... Az musze sobie kiedyś poprzęglądać stare posty i znaleść coś smiesznego ... poczytać sobie jakim sie dzieciuchem było te ponad 10 lat temu XD...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 16, 2015 9:15 am
To pokazuje jedynie jakim magicznym miejsciem było dla nas to forum i jacy fajni ludzie tutaj byli wink Nie jakieś "50 Marki udające 12 letnie Andżeliki"XD tylko zwykli, prawdziwi i szczerzy nastolatkowie pirate Było wzlotu , upadki, kłótnie, liczne romanse cool heart Jak dobra , zgrana klasa ze szkoły 3nodding
Byliśmy niezastąpieni heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 16, 2015 11:46 am
Co ja pacze, że mi tu na liście gildii na pierwsze miejsce Poland on Gaia Guild wskoczyło mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 16, 2015 9:06 pm
Jaswinder Co ja pacze, że mi tu na liście gildii na pierwsze miejsce Poland on Gaia Guild wskoczyło mrgreen takie heheszki dramallama Co tam słychać u Ciebie ? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 17, 2015 8:38 am
Rin_Youkai Jaswinder Co ja pacze, że mi tu na liście gildii na pierwsze miejsce Poland on Gaia Guild wskoczyło mrgreen takie heheszki dramallama Co tam słychać u Ciebie ? ninja aktualnie z ciekawszych rzeczy to czekam na poród dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 18, 2015 6:42 am
Jaswinder Rin_Youkai Jaswinder Co ja pacze, że mi tu na liście gildii na pierwsze miejsce Poland on Gaia Guild wskoczyło mrgreen takie heheszki dramallama Co tam słychać u Ciebie ? ninja aktualnie z ciekawszych rzeczy to czekam na poród dramallama Uuuuu a na kiedy masz? wink Moja ma za 3 dni 8 miesięcy ;p Twoje 1 będzie czy 2 ? razz Torba spakowana ? mrgreen Jak to twoje 1 i chcesz pogadać to pisz na priv ;p chętnie służe pomocą wink Uwierz , że dobrze, jak Ciebie ktoś uprzedzi co i jak XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 18, 2015 9:40 am
Rin_Youkai Jaswinder Rin_Youkai Jaswinder Co ja pacze, że mi tu na liście gildii na pierwsze miejsce Poland on Gaia Guild wskoczyło mrgreen takie heheszki dramallama Co tam słychać u Ciebie ? ninja aktualnie z ciekawszych rzeczy to czekam na poród dramallama Uuuuu a na kiedy masz? wink Moja ma za 3 dni 8 miesięcy ;p Twoje 1 będzie czy 2 ? razz Torba spakowana ? mrgreen Jak to twoje 1 i chcesz pogadać to pisz na priv ;p chętnie służe pomocą wink Uwierz , że dobrze, jak Ciebie ktoś uprzedzi co i jak XD 1, torba spakowana, ale coś nie chce wyjść rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 21, 2015 10:36 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 21, 2015 1:30 pm
Sjalistra kupiłem to kiedyś za 40k, taka inflacja jest czy o co chodzi z tą gają Ponoć właśnie inflacja. Sama się zdziwiłam, że takie "ekonomiczne zjawiska" w internetowej społeczności mogą zajść. biggrin Się człowiek ciągle czegoś nowego dowiaduje. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 23, 2015 6:03 am
To ja miałam tak, że nagle wchodzę, sprawdzam, po ile są takie oczka, co kupiłam przed jakoś kilkumiesięczną przerwą, a potem patrzę, patrzę, a tam ileś bilionów, a ja się raduję, bo że takie drogie się zrobiło i jestem bogata xD Teraz mi tylko szkoda, że wcześniej nie umiałam kompletnie zarabiać, a obecnie już się nie da, chyba, że na sprzedawaniu korzystnie i kupowaniu następnych rzeczy na Marketplace.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 23, 2015 8:57 am
Zarobić można sprzedając charmy wypadające z Daily, lub je zbierać, tworzyć z nich przedmioty w GoFusion i sprzedawać je. Niektóre inki swoją drogą też ładnie chodzą na MP, a z Dumpster Dive czasami wypadają itemki za kilka bil, lub za kilkadziesiąt/kilkaset milionów. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 23, 2015 9:46 am
Ja raz zobaczyłam, że moja siostra ma masę tych charmsów, i się tak zastanawiałam, skąd, a ona, że z Daily Chance. W tym momencie zdałam sobie sprawę, jakim to ja jestem gupeczkiem, że mi się tego klikać nie chce. CX A z Dumpster Dive mi się najczęściej trafiają jakieś papiery od admina ostatnio albo Philosopher's Catch, tak naprawdę nic jakiegoś droższego jeszcze nie dostałam chyba w ogóle... no ale kto nie próbuje ten nic nie zyskuje, może jeszcze mi się trafi kiedyś : D Raz dostałam w jakimś RNG rzecz za 300bil... i tymczasowo z tego tylko żyję praktycznie... chociaż nawet nie wiem, kiedy mi kto taką drożyznę kupi... XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|