|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 06, 2013 7:21 am
Mitsuchama *Siada na odkurzonej poduszce koło Fuzji* Nie zaszkodzi trochę tutaj posiedzieć, a i powspominanie starych czasów nie zaszkodzi. biggrin a prawda *ładuje tytoń do drewnianej fajki i odpala* aż dziwne, że tak sporadycznie ktoś tu zagląda... swoją drogą to pamiętasz początki tej guildii, mogłabyś opowiadać godzinami. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 06, 2013 7:34 am
Fuzja Mitsuchama *Siada na odkurzonej poduszce koło Fuzji* Nie zaszkodzi trochę tutaj posiedzieć, a i powspominanie starych czasów nie zaszkodzi. biggrin a prawda *ładuje tytoń do drewnianej fajki i odpala* aż dziwne, że tak sporadycznie ktoś tu zagląda... swoją drogą to pamiętasz początki tej guildii, mogłabyś opowiadać godzinami. wink ... w tym momencie poczułam się strasznie staro. xd Ale też fakt, mimo że to działo się tak dawno temu cały czas co nieco pamiętam. Zawsze był tu ktoś z kim można było pomówić, jeśli nie jedna osoba to druga, trzecia czy też dziesiąta. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 06, 2013 8:10 am
Mitsuchama Fuzja Mitsuchama *Siada na odkurzonej poduszce koło Fuzji* Nie zaszkodzi trochę tutaj posiedzieć, a i powspominanie starych czasów nie zaszkodzi. biggrin a prawda *ładuje tytoń do drewnianej fajki i odpala* aż dziwne, że tak sporadycznie ktoś tu zagląda... swoją drogą to pamiętasz początki tej guildii, mogłabyś opowiadać godzinami. wink ... w tym momencie poczułam się strasznie staro. xd Ale też fakt, mimo że to działo się tak dawno temu cały czas co nieco pamiętam. Zawsze był tu ktoś z kim można było pomówić, jeśli nie jedna osoba to druga, trzecia czy też dziesiąta. biggrin ja pamiętam moment kiedy zanim napisało się post rozmowa toczyła się już 3 strony dalej ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 06, 2013 8:26 am
Fuzja ja pamiętam moment kiedy zanim napisało się post rozmowa toczyła się już 3 strony dalej ;p Dokładnie! Trzeba się było wtedy sprężać, bo inaczej mogło się mieć problemy z doczytaniem poprzednich wiadomości. Nie mówię już o tym że dany temat mógł się skończyć zanim zdążyło się coś napisać. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 07, 2013 12:52 am
Mitsuchama Fuzja ja pamiętam moment kiedy zanim napisało się post rozmowa toczyła się już 3 strony dalej ;p Dokładnie! Trzeba się było wtedy sprężać, bo inaczej mogło się mieć problemy z doczytaniem poprzednich wiadomości. Nie mówię już o tym że dany temat mógł się skończyć zanim zdążyło się coś napisać. xd Oj były kiedyś takie czasy, to prawda smile . Fuzja, kolejny sposób na kaca - bądź tak pijana, że po obudzeniu dalej jesteś nawalona biggrin . Ja właśnie tak mam.. Zaczynam się martwić, co będzie jak mi przejdzie, ale hej! będę się martwił potem. Pozatym znalazłem w plecaku jeszcze 0.5 Luksusowej biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 07, 2013 6:04 am
Wodzu Mitsuchama Fuzja ja pamiętam moment kiedy zanim napisało się post rozmowa toczyła się już 3 strony dalej ;p Dokładnie! Trzeba się było wtedy sprężać, bo inaczej mogło się mieć problemy z doczytaniem poprzednich wiadomości. Nie mówię już o tym że dany temat mógł się skończyć zanim zdążyło się coś napisać. xd Oj były kiedyś takie czasy, to prawda smile . Fuzja, kolejny sposób na kaca - bądź tak pijana, że po obudzeniu dalej jesteś nawalona biggrin . Ja właśnie tak mam.. Zaczynam się martwić, co będzie jak mi przejdzie, ale hej! będę się martwił potem. Pozatym znalazłem w plecaku jeszcze 0.5 Luksusowej biggrin o nie nie nie nie! tego już nigdy nie zrobię. Kiedyś się tak obudziłam i poszłam na zajęcia. Na filmie jeszcze było spoko, przed wejściem zapaliłam lufkę, trochę się pośmialiśmy, była projekcja więc lajtowo, ale kiedy przyszło iść na konwersatorium z nowych mediów już nie było tak ciekawie. Zasnęłam w połowie i pojawił się problem z obudzeniem mnie kiedy zajęcia się już skończyły mrgreen później zasnęłam na tylnym siedzeniu w aucie, obudziłam się pod domem, nikt nie jest w stanie wyobrazić sobie bólu głowy jaki mnie wtedy dopadł. Pamiętam, to było w dzień "końca świata". Zdecydowanie w jakimś sensie się wtedy skończyłam, miałam dzień wyjęty z życia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 07, 2013 8:29 am
na kaca najlepsze powietrze z materaca.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 07, 2013 10:10 am
opcy na kaca najlepsze powietrze z materaca. prawda, na biwakach działa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 07, 2013 2:27 pm
Fuzja opcy na kaca najlepsze powietrze z materaca. prawda, na biwakach działa 3nodding Ha, czego ja się tutaj dowiaduję - warto zapamiętać. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 21, 2013 3:33 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 28, 2013 6:46 pm
a bondziorno, bondziorno biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 29, 2013 2:24 am
 Tymczasem, starcie terakotowych armii osiągało apogeum!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 06, 2013 2:56 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 09, 2013 12:29 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 09, 2013 6:51 am
O______O Aidi.... eek eek eek eek * rozpędza się i skacze na nią z gracją * mrgreen heart Co u Ciebie słychowywać ? cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|