|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2011 3:37 pm
A właściwie nic nadzwyczajnego... Ot, cieszę się życiem, póki mam jeszcze trochę wolnego czasu. Znaczy, do niedzieli. mrgreen Poza tym - w końcu zabrałem się za pisanie pracy licencjackiej. Taa... Trochę rychło w czas, ale jakoś mi motywacji było brak.
I dalej brak, ale jak mus to mus.
Ponad to - wczoraj w końcu odebrałem prawo jazdy. Huzzah. Po ponad czterech miesiącach od zdania egzaminu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2011 9:54 am
Hej. Nie bardzo wiem co napisać.... przyznam się bez bycia nie śledziłam od początku tematu dyskusji. Wpadłam na chwilę wypocząć po całym dniu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2011 10:01 am
Ale widze że tu sa straszne pustki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2011 10:04 am
ano są...i w sumie teraz żadnego tematu nie ma konkretnego smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2011 8:22 am
O rany... minęło 5 dni i jeden post? neutral zgroza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2011 11:53 am
Za dawnych czasów było tak, że kiedy sie napisało posta jakiegoś, to post był 3 strony dalej ;p. Ale to były inne czasy. A byłem jeszcze w gimnazjum smile (7lat temu)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2011 4:28 am
Delein the Wildest ano są...i w sumie teraz żadnego tematu nie ma konkretnego smile ano...strasznie pusto - jestem w szoku - ale życie... eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2011 1:31 pm
revcat Delein the Wildest ano są...i w sumie teraz żadnego tematu nie ma konkretnego smile ano...strasznie pusto - jestem w szoku - ale życie... eek ...zycie.. ahoj generale.. long tajm noł si.. nie ma się co szokać taki standard..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 02, 2011 10:56 am
to przez kryzys gospodarczy czy coś
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2011 12:05 am
opcy revcat Delein the Wildest ano są...i w sumie teraz żadnego tematu nie ma konkretnego smile ano...strasznie pusto - jestem w szoku - ale życie... eek ...zycie.. ahoj generale.. long tajm noł si.. nie ma się co szokać taki standard.. czołem generale...ano ano long tajm, jak Panu Szanownemu życie płynie ? znaczy się: co się u Was dzieje tawarisz ? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2011 1:49 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2011 1:37 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2011 1:11 pm
Keep smiling...
nie mam pojęcia, ale masz super kotka w sygnaturze razz
...it makes people wonder what you're up to.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2011 3:52 am
Little Fleur Keep smiling...
nie mam pojęcia, ale masz super kotka w sygnaturze razz
...it makes people wonder what you're up to. za uprzejmością Dzikiej powstał mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2011 5:36 am
Keep smiling...
jak tam początek tygodnia? smile
...it makes people wonder what you're up to.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|