|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2010 1:19 pm
Delein the Wildest moja dzikośc ma się dobrze i będzie się miała lepiej z pełniejszym portfelem i brakiem złego samopoczucia wink wink wink w ogóle to o rany jak się cieszę z tego zakazu palenia w knajpach. mrgreen o jaaa.. ja tez.. wreszcie bedzie mozna wrocic z loakalu i dla odmiany nie smierdziec petami..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2010 1:32 pm
a tak przy okazji jak tam przygoda z DDO o Dzika?
ja robie sobie przerwe.. dobijam do 16 poziomu na canith kupilem wiekszego adv packa (gianthold) co pozwoli mi tak do 18 o ile nie wyzej dobic..
ale jakos stracilem zapal.. poza tym gram w Torchlighta zamaist DDO wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2010 1:51 pm
Ja w Lu mam paściastą sieć, nie uciągnie niestety :< jak wrócę na Święta do domu na dłużej, to może coś nadrobię. A mój chłop w Poznaniu to w ogóle teraz sieci nie ma. A tęskni mi się do tej gry.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2010 1:57 pm
Delein the Wildest Ja w Lu mam paściastą sieć, nie uciągnie niestety :< jak wrócę na Święta do domu na dłużej, to może coś nadrobię. A mój chłop w Poznaniu to w ogóle teraz sieci nie ma. A tęskni mi się do tej gry. nie mozesz ukrasc komus neta? wink dobra Dzika.. ja spadam jutro do roboty trza wstac..narcisko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2010 5:13 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2010 6:51 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2010 7:06 am
nie wiem kiedy ostatnio z Tobą pisałam...Jak to fajnie że tacy weterani jak Ty nadal są aktywni na gai.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2010 7:17 am
smile czasem warto wrócić na stare śmieci, odświeżyć znajomości smile poza tym musze sobie jakoś czas zapełnić między projektami.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2010 9:35 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2010 9:51 am
teraz? na podstawie poematu 'Sukurcze' dwór polski. takie układanie puzzli, elementy, które są wymienione w wierszu musze dopasowac do podkładu geodezyjnego, żeby to miało ręce i nogi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2010 10:10 am
Hmm... to ciekawe musi być. A chociaż opłacalne?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2010 10:13 am
tak, dostane za to ocenę wink
szczerze, to mi ten temat wyjątkowo nie pasuje. Dwór polski robilismy w zesżłym semestrze na konserwacji założeń ogrodowych i miałam nadzieję na jakiś ogródek przydomowy, albo otoczenie jakiejś knajpki, ale prowadzący naszą katedrę projektowania bardzo się lubują w dworkach polskich i niestety musimy to cisnąć znów.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2010 10:16 am
hahaha Ale jeszcze długo tych studiów masz? Ja skończyłam coś za co płacą mi 1500 miesięcznie na rękę... jak w mordę strzelił rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2010 11:17 am
a co skończylas?
w tym roku będę po 4 latach (+semestr przerwy i semestr powtarzania) bronić inzyniera. potem jeszcze 1,5 roku magisterki, ale nad tym się grubo zastanowię, nie wiem czy nie wolałabym iść na studium grafiki komputerowej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|