|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2010 10:36 am
Danuszka żeby byc ratpwnikiem trzeba byc ostatnim chamem prostakiem i nie miec serca Znam ratownika medycznego, kóry jest niesamowitym człowiekiem i wiele razy mi pomógł gdy tego potrzebowałam. A i historie niezłe opowiada :] trza mieć po prostu stalowe nerwy i cholerną dawkę cierpliwości. i czasem mieć wyje*ane, bo ludzie lubią lecieć sobie w kulki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2010 12:54 pm
Delein the Wildest Znam ratownika medycznego, kóry jest niesamowitym człowiekiem i wiele razy mi pomógł gdy tego potrzebowałam. A i historie niezłe opowiada :] jak wyzej ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2010 12:15 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2010 2:08 pm
na potęge posępnego czerepu, opcy mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2010 3:02 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2010 3:06 pm
teraz to sie czuje jak w domu ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 11, 2010 1:58 pm
omatko to wy jeszcze zyjecie rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2010 10:02 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2010 10:44 am
I po Falkonie. Był ktoś? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2010 12:32 pm
~~lena-undesaid~~ na potęge posępnego czerepu, opcy mrgreen tak to ja!  tak sobie lurkam obserwując znakomite wprowadzenie pewnych pomysłów racjonalizatorskich.... co tam panie i panowie? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2010 12:34 pm
uzależniłam się od Big Bang Theory whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2010 12:45 pm
Delein the Wildest uzależniłam się od Big Bang Theory whee moglas sie uzaleznic od perły wink a tak na serio to nie widzialem ani jedego docinka... nie kce mi sie sciagac.. ja tylko house'a ogladam..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2010 12:53 pm
Wyznam Ci szczerze, że chyba moje liczne romanse z jasnymi piwami dobiegły końca. Czas zakończyć to szaleństwo, za stara się robię. Teraz piwa ciemne (ale też nie wszystkie), grzane wina, grzane wina z miodem, cincin ze sprajtem. A alko w knajpach to chyba juz jest totalnie skreslony. blah.
a serial polecam całym swoim jestestwem smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2010 1:02 pm
Delein the Wildest Wyznam Ci szczerze, że chyba moje liczne romanse z jasnymi piwami dobiegły końca. Czas zakończyć to szaleństwo, za stara się robię. Teraz piwa ciemne (ale też nie wszystkie), grzane wina, grzane wina z miodem, cincin ze sprajtem. A alko w knajpach to chyba juz jest totalnie skreslony. blah. a serial polecam całym swoim jestestwem smile pfff... i gdzie ta dzikosc sie podziala.. moze herbatke i caiasteczko?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2010 1:07 pm
opcy Delein the Wildest Wyznam Ci szczerze, że chyba moje liczne romanse z jasnymi piwami dobiegły końca. Czas zakończyć to szaleństwo, za stara się robię. Teraz piwa ciemne (ale też nie wszystkie), grzane wina, grzane wina z miodem, cincin ze sprajtem. A alko w knajpach to chyba juz jest totalnie skreslony. blah. a serial polecam całym swoim jestestwem smile pfff... i gdzie ta dzikosc sie podziala.. moze herbatke i caiasteczko? moja dzikośc ma się dobrze i będzie się miała lepiej z pełniejszym portfelem i brakiem złego samopoczucia wink wink wink w ogóle to o rany jak się cieszę z tego zakazu palenia w knajpach. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|