|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2010 2:27 pm
Delein the Wildest Architekturę Krajobrazu smile tak, są to studia artystyczne. artystyczno-techniczne. Plus w trzy dupy łaciny :> Italianistyka dobra opcja, od razu otwiera Ci możliwośc znalezienia roboty za granicą smile Łacina to coś co po prostu kocham o tak <3 Heh, gdybym miała drugie życie to mierzyłabym właśnie w twoj kierunek albo w ratownictwo medyczne razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2010 2:38 pm
Gdybym miała drugie życie poszłabym na AON wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2010 2:42 pm
Delein the Wildest Gdybym miała drugie życie poszłabym na AON wink Gdybym mial drugie zycie i tak poszedlbym na grafike biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2010 2:49 pm
a ty sie zaaaamknij i tak masz lajt razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2010 2:52 pm
Delein the Wildest a ty sie zaaaamknij i tak masz lajt razz Jak sobie poscielisz tak sie wyspisz!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2010 2:54 pm
jasne stary, bo przed pójściem na studia wiadomo jak tam jest, oh rly wink
poza tym face it- wystraszyles sie tym, co siostra przechodzila na poczatku biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2010 7:20 am
Delein the Wildest poza tym face it- wystraszyles sie tym, co siostra przechodzila na poczatku biggrin tzn? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2010 7:35 am
Przez pierwsze 2,5 roku strasznie mnie bolało to, że studiuję tak daleko. Za każdym razem jak musiałam wrócić do Lu to była czarna rozpacz. A teraz już jest lepiej, z Gliwic i tak wszyscy znajomi powyjezdżali. Mam zamiar do Poznania się przenieśc, jak się obronię.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2010 9:01 am
Delein the Wildest Przez pierwsze 2,5 roku strasznie mnie bolało to, że studiuję tak daleko. Za każdym razem jak musiałam wrócić do Lu to była czarna rozpacz. A teraz już jest lepiej, z Gliwic i tak wszyscy znajomi powyjezdżali. Mam zamiar do Poznania się przenieśc, jak się obronię. A masz juz co bronic sis?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2010 9:05 am
Iael Delein the Wildest Przez pierwsze 2,5 roku strasznie mnie bolało to, że studiuję tak daleko. Za każdym razem jak musiałam wrócić do Lu to była czarna rozpacz. A teraz już jest lepiej, z Gliwic i tak wszyscy znajomi powyjezdżali. Mam zamiar do Poznania się przenieśc, jak się obronię. A masz juz co bronic sis? Rosliny w 3D Studio Maxie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2010 9:07 am
Delein the Wildest Iael Delein the Wildest Przez pierwsze 2,5 roku strasznie mnie bolało to, że studiuję tak daleko. Za każdym razem jak musiałam wrócić do Lu to była czarna rozpacz. A teraz już jest lepiej, z Gliwic i tak wszyscy znajomi powyjezdżali. Mam zamiar do Poznania się przenieśc, jak się obronię. A masz juz co bronic sis? Rosliny w 3D Studio Maxie wink Jeah. Ja sie bede bral za modele ino musze ten kurs odebrac ^^ A narazie... musze sie wyspac :< Nie moglem zasnac bo mnie tak kaszel meczyl. Spalem dzis 1,5 h crying Przynioslem obraza, jest bardziejszy niz ostatnio. Zaraz sie objawi na fyby.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2010 9:26 am
Iael Jeah. Ja sie bede bral za modele ino musze ten kurs odebrac ^^ A narazie... musze sie wyspac :< Nie moglem zasnac bo mnie tak kaszel meczyl. Spalem dzis 1,5 h crying Przynioslem obraza, jest bardziejszy niz ostatnio. Zaraz sie objawi na fyby. Ja nie mogłam spać, bo się praca ekscytuję rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2010 5:45 am
Delein the Wildest Przez pierwsze 2,5 roku strasznie mnie bolało to, że studiuję tak daleko. Za każdym razem jak musiałam wrócić do Lu to była czarna rozpacz. A teraz już jest lepiej, z Gliwic i tak wszyscy znajomi powyjezdżali. Mam zamiar do Poznania się przenieśc, jak się obronię. Dlatego ja na studia się nie ruszam z miasta mrgreen mieszkanie tylko bede sobie musiała znalezc, bo z domu sie musze wyprowadzic xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2010 5:55 am
Wiesz, taka wyprowadzka dobrze robi. Gdyby nie to, nie poznałabym masy fantastycznych ludzi, nie zwiedziła innych polskich miast. Poza tym musiałam zacząc nagle radzić sobie sama, takie rzucenie się na głęboką wodę też potrafi człowieka mocno kopnąc w dupę. W każdym razie jestem zadowolona z tego, gdzie teraz się znajduję. A do Gliwic zawsze będę wracać smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2010 10:29 am
~~lena-undesaid~~ Delein the Wildest Architekturę Krajobrazu smile tak, są to studia artystyczne. artystyczno-techniczne. Plus w trzy dupy łaciny :> Italianistyka dobra opcja, od razu otwiera Ci możliwośc znalezienia roboty za granicą smile Łacina to coś co po prostu kocham o tak <3 Heh, gdybym miała drugie życie to mierzyłabym właśnie w twoj kierunek albo w ratownictwo medyczne razz żeby byc ratpwnikiem trzeba byc ostatnim chamem prostakiem i nie miec serca
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|