|
|
|
|
Posted: Sun Jun 13, 2010 11:41 am
*wpada po dłuuuugiej przerwie* Gorąco, nie gorąco. Ciśnienie, które aktualnie spowija mnie ze wszystkich stron przyprawia mnie o różne bóle. *w sumie nie wie po co...* mhm... Co u was?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 13, 2010 12:42 pm
z tymi bólami, chyba wytłumaczyłeś mi źródło moich ostatnich bólów łba.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 13, 2010 1:08 pm
Wrrr. U mnie żeby tylko głowa, jak na mój wiek to trochę dziwne, żeby mnie stawy bolały. :s I jeszcze klatka piersiowa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 18, 2010 11:34 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 18, 2010 11:37 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 18, 2010 2:34 pm
Aktualnie w Toruniu leje i to zdrowo. Nie ma to jak krótki sprint w deszczu, bo gwizdnęli parasolkę z korytarza wink ale w dzień było okropnie gorąco, nie do życia po prostu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 19, 2010 12:44 pm
włączyli Gaia Achievements ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 19, 2010 2:01 pm
Carandil Aktualnie w Toruniu leje i to zdrowo. Nie ma to jak krótki sprint w deszczu, bo gwizdnęli parasolkę z korytarza wink ale w dzień było okropnie gorąco, nie do życia po prostu... a na Podlasiu po tygodniach upałów w końcu jest chłodno i nawet czasem pada heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 20, 2010 4:55 am
a na górnym śląsku mogłoby się już rozpogodzić bo mnie coś trafi stare
jakie macie plany na wakacje?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 20, 2010 12:54 pm
ja tam lubię taką pogode.
lipiec z rodziną, sierpień własne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 23, 2010 3:45 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 23, 2010 1:11 pm
Jakie piękne, nowe itemki heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 24, 2010 8:50 am
Omega Sun Jakie piękne, nowe itemki heart Wygląda twoj Avek jak Lukrowa laleczka 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 24, 2010 10:08 am
nom sliczne zrobili itemki teraz *-* strasznie podoba mi sie sukienka omegi awww >33 i te rozowe wlosy dlugie kucyki w stylu Miku-chan *-* aww
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 24, 2010 3:16 pm
ShizukaHio15 nom sliczne zrobili itemki teraz *-* strasznie podoba mi sie sukienka omegi awww >33 i te rozowe wlosy dlugie kucyki w stylu Miku-chan *-* aww To chyba najlepszy rzut itemków jak do tej pory. Są lepsze nawet od tych teatralnych heart W ogóle świetnie, że pojawia się coraz więcej ładnych włosków i można się uczesać w "szafie".
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|