|
|
|
|
Posted: Wed May 19, 2010 4:57 pm
Jest 2 w nocy a ja się uczę durnego przedmiotu, jakim jest międzynarodowe prawo prywatne... SYF.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 20, 2010 4:22 am
No i znów rzut ładnych itemków. Kupiłam to pudełeczko i oczywiście trafiło mi się z niego najtańsze łóżko xd Zastanawiam się czy ta sukieneczka Jolie stanieje- jest śliczna, ale nie dam za nią prawie dwóch milionów...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 20, 2010 7:57 am
to chyba jestem dziwna bo nie podoba mi sie ten rig. podoba mi sie tylko La Jolie Dormeuse i to by bylo na tyle..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 20, 2010 12:22 pm
Omega Sun No i znów rzut ładnych itemków. Kupiłam to pudełeczko i oczywiście trafiło mi się z niego najtańsze łóżko xd Zastanawiam się czy ta sukieneczka Jolie stanieje- jest śliczna, ale nie dam za nią prawie dwóch milionów...
Widze, ze ludzik gotowy do drogi hoho smile )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 20, 2010 12:28 pm
Omega Sun No i znów rzut ładnych itemków. Kupiłam to pudełeczko i oczywiście trafiło mi się z niego najtańsze łóżko xd Zastanawiam się czy ta sukieneczka Jolie stanieje- jest śliczna, ale nie dam za nią prawie dwóch milionów... A ja z kolei bardzo chciałbym tego Knightmare... świetna zbroja... no i ten zestaw jak z The Thing, idealny do mojego stylu wink poczekamy, zobaczymy ile to to będzie kosztowało za jakiś czas wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 20, 2010 12:40 pm
r4id3n Omega Sun No i znów rzut ładnych itemków. Kupiłam to pudełeczko i oczywiście trafiło mi się z niego najtańsze łóżko xd Zastanawiam się czy ta sukieneczka Jolie stanieje- jest śliczna, ale nie dam za nią prawie dwóch milionów...
Widze, ze ludzik gotowy do drogi hoho smile )Tak, ma mapę, spakował bagaż i jedzie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 20, 2010 3:06 pm
Omega Sun r4id3n Omega Sun No i znów rzut ładnych itemków. Kupiłam to pudełeczko i oczywiście trafiło mi się z niego najtańsze łóżko xd Zastanawiam się czy ta sukieneczka Jolie stanieje- jest śliczna, ale nie dam za nią prawie dwóch milionów...
Widze, ze ludzik gotowy do drogi hoho smile )Tak, ma mapę, spakował bagaż i jedzie biggrin
: )))
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 21, 2010 8:45 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 22, 2010 12:01 pm
ktoś mi powie dlaczego niektóre itemy w inventory mi... "błyszczą" jakimiś za przeproszeniem gwiazdkami..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 23, 2010 5:11 am
opcy ktoś mi powie dlaczego niektóre itemy w inventory mi... "błyszczą" jakimiś za przeproszeniem gwiazdkami..? Ja jestem też ciekaw co to ma na celu i dlaczego te gwiazdki mi się rozjeżdżają w Inventory i nieraz klikam na jakąś rzecz, a wyskakuje mi informacja na temat zupełnie innej == to wysoce irytujące!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 23, 2010 8:18 am
gdyz poniewaz jest to wyroznik itemow ktore mozna dostac za prawdziwa kase i z zalozenia maja byc fajniejsze niz inne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 24, 2010 4:43 am
Ksyksy gdyz poniewaz jest to wyroznik itemow ktore mozna dostac za prawdziwa kase i z zalozenia maja byc fajniejsze niz inne. Hmmm na pewno? Bo mnie błyszczy trochę rzeczy, które są za zwykłe Goldy, a nie za Cash...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 26, 2010 3:04 am
Och, kiedy w końcu wykluje się coś ze złotego jaja.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 26, 2010 5:15 am
mialo byc w tym miesiacu.. nie zostalo za duzo czasu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 26, 2010 10:30 am
co do itemów świecących to obejrzyjcie sobie gaiową mangę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|