Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 29829 29830 29831 29832 29833 29834 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Omega Sun
Captain

PostPosted: Thu Apr 29, 2010 3:41 pm

Cockatrice Daisuke
Omega Sun
Och, nie wiedziałam, że te rybki z gaiowego akwarium żyją tak krótko. Dwie mi umarły i dostałam za to jakieś dziwne rzeczy.

Jak kupujesz delikwenta, to powinno być napisane ile żyje wink
Ja natomiast się swego czasu wściekłem, bo kupiłem meduzę na targu za 24k i następnego dnia mi zdechła ==;

Tak wiem, ale to tak szybko minęło smile Te rzeczy, które dostałam za ich zdechnięcie można odsprzedać za całkiem dobrą cenę- to pewnie tak na otarcie łez smile

Dlaczego Twoja meduza umarła tak szybko?
PostPosted: Fri Apr 30, 2010 5:35 am

Dzień dobry smile trochę mnie tu nie było.

kISaMur

katemplujacy

Aged Lunatic

PostPosted: Fri Apr 30, 2010 9:42 am

Sun, działa to tak, że gdy pierwszy raz wpuścisz rybkę do akwarium to jej życie od tych powiedzmy 4 tyg zaczyna się liczyć. rybkę jednak cały czas można wyjąć z akwarium i sprzedać na markecie, dlatego przy kupnie ryb i potworów sprawdza się datę.
PostPosted: Fri Apr 30, 2010 10:45 am

katemplujacy
Sun, działa to tak, że gdy pierwszy raz wpuścisz rybkę do akwarium to jej życie od tych powiedzmy 4 tyg zaczyna się liczyć. rybkę jednak cały czas można wyjąć z akwarium i sprzedać na markecie, dlatego przy kupnie ryb i potworów sprawdza się datę.

No właśnie to ze sprzedażą chyba działa troszkę inaczej. Bo ja zamroziłam swoje rybki (te, które pływają teraz) i nie dało się ich już sprzedać.
Myślałam, że jak będę dbać o rybki, to pożyją troszkę dłużej niż jest to opisane.

Omega Sun
Captain

Ksyksy

6,450 Points
  • Megathread 100
  • Mark Twain 100
  • Forum Junior 100
PostPosted: Fri Apr 30, 2010 3:01 pm

z tego co wiem rybek raz wlozonych do akwarium nie mozna juz sprzedac. moga umrzec jak sa nieszczesliwe tzn nie maja imienia, nie klikasz (pukasz) im w szybke, nie karmisz, nie maja ozdob.
PostPosted: Fri Apr 30, 2010 4:21 pm

Ksyksy
z tego co wiem rybek raz wlozonych do akwarium nie mozna juz sprzedac. moga umrzec jak sa nieszczesliwe tzn nie maja imienia, nie klikasz (pukasz) im w szybke, nie karmisz, nie maja ozdob.

Wszystkie miały nadane imiona, pukałam im w szybkę, karmiłam je co dzień i mają zabawki smile Umarły gdy osiągnęły swój wiek życia- po prostu liczyłam na to, że pożyją dłużej niż jest to w instrukcji.

Omega Sun
Captain

katemplujacy

Aged Lunatic

PostPosted: Sat May 01, 2010 2:22 am

ah, to musieli już to zmienić. na markecie już nie znalazłem rybek 'używanych
PostPosted: Sat May 01, 2010 6:09 am

Dzień niepowiemżedobry.
Jak wam mija sobota?

Your Neglected Sex Toy

Shameless Helper

31,800 Points
  • Elocutionist 200
  • Threadmaster 200
  • Firestarter 200

katemplujacy

Aged Lunatic

PostPosted: Sat May 01, 2010 12:51 pm

wporzo.
PostPosted: Sat May 01, 2010 12:51 pm

Your Neglected Sex Toy
Dzień niepowiemżedobry.
Jak wam mija sobota?

Sobota mija mi bardzo leniwie. A jutro idę na kinderbal... Po długim namyśle wybrałam na prezent konika która błyska neonami, tańczy, rży i śpiewa Lambadę xd Tak mnie tym śpiewem powalił, że musiałam go kupić.

Omega Sun
Captain

Ksyksy

6,450 Points
  • Megathread 100
  • Mark Twain 100
  • Forum Junior 100
PostPosted: Sat May 01, 2010 1:01 pm

-hej macie jakies zdjecia z zakonczenia roku?
-tak, sa na fejsbuku
- ... scream

czy ludzie juz nie moga zyc bez fejsbuka?
PostPosted: Sun May 02, 2010 2:51 am

mogą, mogą, ale mało osób się do nich wlicza w dzisiejszym czasie sieci globalnych smile

kISaMur

Omega Sun
Captain

PostPosted: Mon May 03, 2010 10:55 am

Ksyksy

czy ludzie juz nie moga zyc bez fejsbuka?

moja siostra co chwila przychodzi by zbierać na nim jakieś truskawki eek
PostPosted: Mon May 03, 2010 12:45 pm

Ja nie mam Facebooka i jestem z tego dumny. Ale niestety znam się na nim co nieco, przez znajomych co mają i przy mnie korzystają... panno Sun, panny siostra ma swoją farmę na FarmVille wink jedna z wielu gier na FB, chyba najbardziej wciągająca... a jeszcze jest akwarium i inne takie... mania jak z NK w Polsce. Ale na skalę światową.

a ja i tak wolę Zielone Imperium, o!

Carandil

8,300 Points
  • Survivor 150
  • Invisibility 100
  • Citizen 200

Omega Sun
Captain

PostPosted: Tue May 04, 2010 4:22 am

Carandil
Ja nie mam Facebooka i jestem z tego dumny. Ale niestety znam się na nim co nieco, przez znajomych co mają i przy mnie korzystają... panno Sun, panny siostra ma swoją farmę na FarmVille wink jedna z wielu gier na FB, chyba najbardziej wciągająca... a jeszcze jest akwarium i inne takie... mania jak z NK w Polsce. Ale na skalę światową.

a ja i tak wolę Zielone Imperium, o!

Hmm, nie zagłębiałam się w te jej truskawki, ale pewnie masz rację smile
Ja lubię NK, bo przydaje mi się do wielu rzeczy: używam jej głównie jako przedłużenia allegro (do sprzedaży), podręcznego kalendarza, który za mnie pamięta o urodzinach dalszych znajomych i krewnych; i do przeglądania co się zmieniło u ludzi których znam- jestem dzięki temu na bieżąco kto jest gdzie, z kim i ile ma nowych dzieci. xd
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 29829 29830 29831 29832 29833 29834 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games