|
|
|
|
Posted: Fri Apr 16, 2010 3:23 pm
Georgosza Omega Sun Pytanie do gaiowych, doświadczonych akwarystów: W moim akwarium wyrósł jakiś kwiatek- co to znaczy? moze sproboj go kliknac ;P Hmm, nie da się... Zajrzałam na poprzednią stronę i Bazylowi też wyrósł. Dziwne smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 16, 2010 3:29 pm
Omega Sun Georgosza Omega Sun Pytanie do gaiowych, doświadczonych akwarystów: W moim akwarium wyrósł jakiś kwiatek- co to znaczy? moze sproboj go kliknac ;P Hmm, nie da się... Zajrzałam na poprzednią stronę i Bazylowi też wyrósł. Dziwne smile moze dzis jakie swieto? razz albo bedzie wkrotce
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 16, 2010 3:44 pm
Georgosza moze dzis jakie swieto? razz albo bedzie wkrotce Hmm, jest ogłoszenie o nadchodzącym Dniu Ziemi- to pewnie to smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 17, 2010 5:57 am
tak, to na dzien ziemi. rok temu tez wyrosl whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 17, 2010 6:20 am
No właśnie, co z tym kwiatkiem? Nie da się w to kliknąć, nic nie wyskakuje. To potem się w coś zmieni?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 17, 2010 6:22 am
nie, on tylko sobie jest a potem zniknie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 17, 2010 6:31 am
yeah kupilem sobie 2 mc itemki :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 17, 2010 6:44 am
Ja się właśnie zastanawiam nad tym Monthly bo mi się podoba ta dziewczynka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 17, 2010 6:44 am
Polsat jest bezbłędny: oglądałam uroczystość żałobną (końcówka nabożeństwa), arcybiskup przemawia a tu w pół słowa... reklama o_O Wprawdzie jakaś społeczna reklama matematyki, ale to i tak jakieś dziwne - nie pora i miejsce na reklamy. Na innych kanałach tak chyba nie robią.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 17, 2010 6:47 am
Omega Sun Polsat jest bezbłędny: oglądałam uroczystość żałobną (końcówka nabożeństwa), arcybiskup przemawia a tu w pół słowa... reklama o_O Wprawdzie jakaś społeczna reklama matematyki, ale to i tak jakieś dziwne - nie pora i miejsce na reklamy. Na innych kanałach tak chyba nie robią. no zjebali, ja dzis od 10 do 12 ogladalem cala ceremonie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 17, 2010 6:58 am
Omega Sun Polsat jest bezbłędny: oglądałam uroczystość żałobną (końcówka nabożeństwa), arcybiskup przemawia a tu w pół słowa... reklama o_O Wprawdzie jakaś społeczna reklama matematyki, ale to i tak jakieś dziwne - nie pora i miejsce na reklamy. Na innych kanałach tak chyba nie robią. Reklama? Żartujesz? oO
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 17, 2010 7:01 am
Też mnie to zdziwiło. Nie wiem ile ich było, bo jak pojawił się ekran reklamowy i reklama matematyki przeniosłam się na tvn, tam było to samo- czyli dalsza część przemówienia. Nie wiem więc czy polsat kontynuował potem transmisję uroczystości w przerwanym miejscu czy po prostu dalej lecieli na żywo po reklamie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 17, 2010 7:13 am
Ja rozumiem, że to stacja prywatna i żyje z reklam, ale na miłość bogów wszelakich, reklamy w czasie ceremonii pogrzebowej???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 17, 2010 7:18 am
Cockatrice Daisuke Ja rozumiem, że to stacja prywatna i żyje z reklam, ale na miłość bogów wszelakich, reklamy w czasie ceremonii pogrzebowej??? Ciekawe czy reklama wyemitowana w takiej chwili przekonała kogoś do matematyki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|