|
|
|
|
Posted: Thu Apr 15, 2010 3:35 am
dzień dobry, Gaiowicze. mam pytanie. jak można ułożyć bukiet kwiatów? mam słoneczniki (ok 30 już), ale kiedy idę do kwiaciarni, to proponuje mi się bukiet z 1 kwiatu, ew. z przybraniem. a co z resztą?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 15, 2010 3:55 am
niccolo12machiavelli dzień dobry, Gaiowicze. mam pytanie. jak można ułożyć bukiet kwiatów? mam słoneczniki (ok 30 już), ale kiedy idę do kwiaciarni, to proponuje mi się bukiet z 1 kwiatu, ew. z przybraniem. a co z resztą? Bo akurat ze słoneczników można tylko pojedynczy kwiat zabukietować.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 15, 2010 7:01 am
Georgosza katemplujacy nadal intryguje mnie co ma te 2 szklanki. pewnie chodzi o 2 osoby ;P dwie niezwykle znamienite, owiane wręcz kultową sławą postacie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 15, 2010 10:39 am
nic tak nie poprawia humoru jak kupienie wyk****stych szpilek heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 15, 2010 11:02 am
ubolewam, że tego nie wypróbuje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 15, 2010 11:20 am
 moze pojdzie Ci w mozg. Podobnej konsystencji
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 15, 2010 11:56 am
Tak sobie myślę, że czasami chciał bym być żukiem gnojarzem, niby człowiek tez toczy swoje własne gówno przez życie, wszędzie je zabiera śpi z nim i się żywi, ale jednak taki żuk to ma chyba prościej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 15, 2010 1:18 pm
BeeWolf Tak sobie myślę, że czasami chciał bym być żukiem gnojarzem, niby człowiek tez toczy swoje własne gówno przez życie, wszędzie je zabiera śpi z nim i się żywi, ale jednak taki żuk to ma chyba prościej. masz racje, zuk ma prosciej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 15, 2010 1:26 pm
BeeWolf Georgosza katemplujacy nadal intryguje mnie co ma te 2 szklanki. pewnie chodzi o 2 osoby ;P dwie niezwykle znamienite, owiane wręcz kultową sławą postacie. Bee i odbicie Beeczki w lustrze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 16, 2010 6:05 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 16, 2010 8:45 am
witam państwa. cześć, Bazyl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 16, 2010 8:59 am
Sądząc po czapeczce pewnie znów gotujesz coś pysznego smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 16, 2010 9:13 am
Czy wam też tak tragicznie mija tydzień jak mi? :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 16, 2010 9:28 am
Omega Sun Sądząc po czapeczce pewnie znów gotujesz coś pysznego smile Pieczony schab, pieczony indyk, pieczony boczek na ostro. Postanowiłem sam robić większość wędlin w domu, bo te w sklepie są nieprzyzwoicie drogie i szybko się psują xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 16, 2010 9:33 am
Your Neglected Sex Toy Czy wam też tak tragicznie mija tydzień jak mi? :/ To pewnie przez ten wszechobecny ponury nastrój- atmosfera się udziela.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|