Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 29821 29822 29823 29824 29825 29826 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Omega Sun
Captain

PostPosted: Wed Apr 14, 2010 5:57 am

Carandil
Podlasie? Czy ja słyszałem Podlasie? *nastawia ucha razem ze swoim wierzchowcem*

Toż my sąsiady prawdopodobnie! Ino że ja teraz i tak gdzie indziej, bo studia, ech... ale Podlasiak sem! Skąd dokładniej, jeśli szanowna pani zechce zdradzić? biggrin

Witaj w gildii smile
Już dawno nie czytałam tak wyczerpującego podania o przyjęcie wink

Mieszkam w Łapach- 20km od Białegostoku smile A Ty skąd pochodzisz?

Odpiszę jak wrócę smile
Do zobaczenia.
PostPosted: Wed Apr 14, 2010 5:59 am

niccolo12machiavelli

domino ze zwierzątkami?... a cóż to za mroczne pomysły?

"Moje" maluchy mają jutro konkurs literowania i musimy poćwiczyć. Nic tak nie przyciąga uwagi dzieci jak zwierzątka, więc wymyśliłam im domino smile

Omega Sun
Captain

Carandil

8,300 Points
  • Survivor 150
  • Invisibility 100
  • Citizen 200
PostPosted: Wed Apr 14, 2010 6:01 am

Omega Sun

Witaj w gildii smile
Już dawno nie czytałam tak wyczerpującego podania o przyjęcie wink

Mieszkam w Łapach- 20km od Białegostoku smile A Ty skąd pochodzisz?

Odpiszę jak wrócę smile
Do zobaczenia.

Ano, ja z Łomży jestem, a Łapy wiem gdzie są, po tylu kilometrach wędrówek krajoznawczych z wujem za grzybami to chyba już we wszystkich lasach byłem XD

Do zobaczenia, ja też niedługo lecę na sesję właśnie biggrin

Niccolo, gdzie daleko? Wsiadasz w PKS i jesteś, albo PKP, a potem PKS wink marudzisz waćpan razz
PostPosted: Wed Apr 14, 2010 6:02 am

Omega Sun
niccolo12machiavelli

domino ze zwierzątkami?... a cóż to za mroczne pomysły?

"Moje" maluchy mają jutro konkurs literowania i musimy poćwiczyć. Nic tak nie przyciąga uwagi dzieci jak zwierzątka, więc wymyśliłam im domino smile

rozumiem... będę w takim razie trzymał kciuki za te maluchy.

niccolo12machiavelli

niccolo12machiavelli

PostPosted: Wed Apr 14, 2010 6:04 am

Carandil

Niccolo, gdzie daleko? Wsiadasz w PKS i jesteś, albo PKP, a potem PKS wink marudzisz waćpan razz

no weź się nie wygłupiaj! to przecież daleko! nie no, ja wiem, że mogę sobie pojechać PKP (nie uznajemy PKSów, od kiedy cierpię na chorobę lokomocyjną), ale to nie zmienia faktu, że daleko. poza tym, to uważaj, bo pewnego dnia zadzwonię i zażądam, żebyś mnie odebrał z peronu.
PostPosted: Wed Apr 14, 2010 6:08 am

niccolo12machiavelli
Carandil

no weź się nie wygłupiaj! to przecież daleko! nie no, ja wiem, że mogę sobie pojechać PKP (nie uznajemy PKSów, od kiedy cierpię na chorobę lokomocyjną), ale to nie zmienia faktu, że daleko. poza tym, to uważaj, bo pewnego dnia zadzwonię i zażądam, żebyś mnie odebrał z peronu.

Do Łomży PKP nie da rady, ino PKS, ale tableteczka albo małpka i się jedzie biggrin a jeśli ci chodzi o CT - dawaj, nie ma sprawy! Ino miej kasę na złotówę, bo ja biedny student, jak sam doskonale wiesz.

Tak w ogóle - czy to była deklaracja że mnie najedziesz w tym roku w juwenalia? razz

Carandil

8,300 Points
  • Survivor 150
  • Invisibility 100
  • Citizen 200

niccolo12machiavelli

PostPosted: Wed Apr 14, 2010 6:11 am

Carandil
niccolo12machiavelli
Carandil

Do Łomży PKP nie da rady, ino PKS, ale tableteczka albo małpka i się jedzie biggrin a jeśli ci chodzi o CT - dawaj, nie ma sprawy! Ino miej kasę na złotówę, bo ja biedny student, jak sam doskonale wiesz.

Tak w ogóle - czy to była deklaracja że mnie najedziesz w tym roku w juwenalia? razz

nie wiem, nie wiem, być może nawiedzę Cię pewnego dnia... nie znasz azaliż dnia ni godziny.
poza tym, ja też jestem biednym studentem. nawet biedniejszym od Ciebie
PostPosted: Wed Apr 14, 2010 6:15 am

niccolo12machiavelli

nie wiem, nie wiem, być może nawiedzę Cię pewnego dnia... nie znasz azaliż dnia ni godziny.
poza tym, ja też jestem biednym studentem. nawet biedniejszym od Ciebie

Jasne, jasne. To się jeszcze okaże, kto jest biedniejszy biggrin

Co do nawiedzania: lepiej żebyś mnie ostrzegł zawczasu, bo nie zdążę przygotować ci lokum jeśli postanowisz dłużej posiedzieć. Manewry z zezwoleniami na nocowanie w akademiku wymagają czasu i cierpliwości, wiesz.

I poza tym: masz Kao! Nie jesteś biedny razz

Czas już na mnie, postaram się pojawić wieczorem. Trzymajcie się wink

Carandil

8,300 Points
  • Survivor 150
  • Invisibility 100
  • Citizen 200

Georgosha

2,200 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Happy Birthday! 100
PostPosted: Wed Apr 14, 2010 9:17 am

Witam, Daj kamienia
PostPosted: Wed Apr 14, 2010 9:24 am

szantaż?

katemplujacy

Aged Lunatic

Georgosha

2,200 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Happy Birthday! 100
PostPosted: Wed Apr 14, 2010 9:25 am

katemplujacy
szantaż?
Lubie placki
PostPosted: Wed Apr 14, 2010 10:05 am

są granice, a Ty je właśnie bez wizy przekraczasz.

katemplujacy

Aged Lunatic

Omega Sun
Captain

PostPosted: Wed Apr 14, 2010 10:27 am

Carandil

Ano, ja z Łomży jestem, a Łapy wiem gdzie są, po tylu kilometrach wędrówek krajoznawczych z wujem za grzybami to chyba już we wszystkich lasach byłem XD

To bardzo blisko smile Moja babcia pochodzi z Łomży.
PostPosted: Wed Apr 14, 2010 10:32 am

to macie prawie jak w rodzinie smile

ja zem jest z Katowic.

Ksyksy

6,450 Points
  • Megathread 100
  • Mark Twain 100
  • Forum Junior 100

katemplujacy

Aged Lunatic

PostPosted: Wed Apr 14, 2010 10:49 am

ja żem w Tych.
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 29821 29822 29823 29824 29825 29826 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games