Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 29817 29818 29819 29820 29821 29822 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Georgosha

2,200 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Happy Birthday! 100
PostPosted: Tue Apr 13, 2010 2:07 pm

Witam, zapraszam na troche klasyki muzyki rosyjskiej. http://www.youtube.com/watch?v=4ZIFhJ6fyzk mrgreen
PostPosted: Tue Apr 13, 2010 2:29 pm

Danuszka
Najbardziej bym sie zdzwilila jakby wrocila MissTao

MissTao chyba już nie wróci. Zanim odeszła mówiła, że musi zniknąć na jakiś czas i od tamtej pory nigdy się nie pojawiła.

Omega Sun
Captain

Danuszka

Newbie Lover

PostPosted: Tue Apr 13, 2010 2:30 pm

Omega Sun
Danuszka

MissTao chyba już nie wróci. Zanim odeszła mówiła, że musi zniknąć na jakiś czas i od tamtej pory nigdy się nie pojawiła.
Ale a nóż widelec. Teraz gaia się tak reklmuje strasznie to może się przypomni
PostPosted: Tue Apr 13, 2010 2:32 pm

Danuszka
Omega Sun
Danuszka

Ale a nóż widelec. Teraz gaia się tak reklmuje strasznie to może się przypomni
moze ktos ma do niej kontakt?

Georgosha

2,200 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Happy Birthday! 100

Falcone

PostPosted: Tue Apr 13, 2010 2:32 pm

Omega Sun

Tak jak wielu innych Gaiowiczów ....
Już nie wspominając o mnie gdzie przez ostatnie 4 lata może 10 postów na gildii napisałem
PostPosted: Tue Apr 13, 2010 2:36 pm

Falcone
Omega Sun

Już nie wspominając o mnie gdzie przez ostatnie 4 lata może 10 postów na gildii napisałem
mhh nie pamietam twojego nicku ani avka ale z pewnoscia pamietam obrazek z twojej sygnaturki ;P

Georgosha

2,200 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Happy Birthday! 100

Omega Sun
Captain

PostPosted: Tue Apr 13, 2010 2:36 pm

Falcone

Ty co jakiś czas powracasz, a potem napiszesz dwa-trzy posty i znów Cię nie ma pół roku xd
PostPosted: Tue Apr 13, 2010 2:39 pm

Omega Sun
Falcone

Ty co jakiś czas powracasz, a potem napiszesz dwa-trzy posty i znów Cię nie ma pół roku xd
ja tak samo, moge sie zalozyc ze gdybym wlazl i zobaczyl ze tutaj jakas rozmowa leci nieprzerwanie od 4 godzin to bym zaczął czesciej wchodzic, a tak duzo z nas wchodzi, widzi ze nikt nie pisze i wychodzi. Kiedys pamietam rozmowy tutaj szly od rano do poznej nocy ;P

Georgosha

2,200 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Happy Birthday! 100

Omega Sun
Captain

PostPosted: Tue Apr 13, 2010 2:47 pm

Georgosza
ja tak samo, moge sie zalozyc ze gdybym wlazl i zobaczyl ze tutaj jakas rozmowa leci nieprzerwanie od 4 godzin to bym zaczął czesciej wchodzic, a tak duzo z nas wchodzi, widzi ze nikt nie pisze i wychodzi. Kiedys pamietam rozmowy tutaj szly od rano do poznej nocy ;P

Jakby wszyscy tak robili, to życie by tu umarło już dawno temu smile Następnym razem zapoczątkuj jakiś temat, to z pewnością ktoś się dołączy do rozmowy smile
PostPosted: Tue Apr 13, 2010 2:50 pm

Omega Sun

Dokładnie confused ....
Ale to wynika z tego że po przybyciu dużej ilości nowych
osób (i odejściu starychXD) już za bardzo nie miałem tu z kim gadać .... chodź mam nadzieje że to się zmieni i "postaram" się częściej zaglądać

Falcone

Omega Sun
Captain

PostPosted: Tue Apr 13, 2010 2:54 pm

Falcone
Omega Sun

Dokładnie confused ....
Ale to wynika z tego że po przybyciu dużej ilości nowych
osób (i odejściu starychXD) już za bardzo nie miałem tu z kim gadać .... chodź mam nadzieje że to się zmieni i "postaram" się częściej zaglądać

Wciąż jest tu trochę dawnych bywalców, a nasze nowe "nabytki" są bardzo rozmowne i sympatyczne smile
PostPosted: Tue Apr 13, 2010 2:58 pm

Omega Sun
Georgosza

Jakby wszyscy tak robili, to życie by tu umarło już dawno temu smile Następnym razem zapoczątkuj jakiś temat, to z pewnością ktoś się dołączy do rozmowy smile
no tak ale nie tak wcale dawno bylo tak ze wchodzilem kolo 16 i ostatni post byl w nocy z poprzedniego dnia

Georgosha

2,200 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Happy Birthday! 100

Falcone

PostPosted: Tue Apr 13, 2010 2:59 pm

Omega Sun

Wciąż jest tu trochę dawnych bywalców, a nasze nowe "nabytki" są bardzo rozmowne i sympatyczne smile

No to miło mam nadzieje że ich poznam i nie zniechęcę do siebie XD ....
Trochę brakuje tej starej atmosfery co panowała na starej gildii XD .... jak już wcześniej wspominałem, bardzo żałuje że nie można jej przejrzeć, bo na pewno bym sie pośmiał trochę
PostPosted: Tue Apr 13, 2010 3:02 pm

Falcone
Omega Sun

No to miło mam nadzieje że ich poznam i nie zniechęcę do siebie XD ....
Trochę brakuje tej starej atmosfery co panowała na starej gildii XD .... jak już wcześniej wspominałem, bardzo żałuje że nie można jej przejrzeć, bo na pewno bym sie pośmiał trochę

Hmm, może i można tylko nawet nie wiem czy ten dział gai jeszcze istnieje. Pierwsza gildia była w GD, a druga w dziale forum Guilds, ale potem wprowadzili funkcję gildii i nie wiem czy ten dział nie został skasowany.

Omega Sun
Captain

Labudziak

PostPosted: Tue Apr 13, 2010 3:03 pm

ohaaayooO!!
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 29817 29818 29819 29820 29821 29822 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games