|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 09, 2010 3:42 pm
Omega Sun Georgosza nic od nikogo nie dostalem, i nic nie robilem, poprostu gralem pare godizn dziennie w kasynie na jedno rekim bandycie i moze wtedy cos sobie pomysleli Tak, to dlatego. Jak ktoś długo gra i nie robi jednocześnie nic innego na stronie (nie odświeża forum itd.) to trafia na listę podejrzanych o bycie botem. Polityka banów na gai jest bardzo surowa. Nawet gdy ktoś jest ofiarą włamania na własne konto, to moderatorzy po prostu je zablokują i już go raczej nie odzyska. tja, zreszta powinnas mnie pamietac, mialem nick Ozual a pozniej Gosza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 09, 2010 3:43 pm
Georgosza tja, zreszta powinnas mnie pamietac, mialem nick Ozual a pozniej Gosza Tak, pamiętam Cię. Akurat co do użytkowników, to mam dość dobrą pamięć smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 09, 2010 3:49 pm
Omega Sun Georgosza tja, zreszta powinnas mnie pamietac, mialem nick Ozual a pozniej Gosza Tak, pamiętam Cię. Akurat co do użytkowników, to mam dość dobrą pamięć smile a lipa, tamto konto bylo moim jakby pierwszym ;P 2005 zalozone albo 2004 nie pamietma
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 09, 2010 3:50 pm
Georgosza Omega Sun Georgosza tja, zreszta powinnas mnie pamietac, mialem nick Ozual a pozniej Gosza Tak, pamiętam Cię. Akurat co do użytkowników, to mam dość dobrą pamięć smile a lipa, tamto konto bylo moim jakby pierwszym ;P 2005 zalozone albo 2004 nie pamietma Ja się tu pojawiłam na początku 2004r, Ty z tego co kojarzę sporo później, ale jeszcze zanim założyliśmy gildię smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 09, 2010 3:51 pm
Omega Sun Georgosza Omega Sun Georgosza tja, zreszta powinnas mnie pamietac, mialem nick Ozual a pozniej Gosza Tak, pamiętam Cię. Akurat co do użytkowników, to mam dość dobrą pamięć smile a lipa, tamto konto bylo moim jakby pierwszym ;P 2005 zalozone albo 2004 nie pamietma Ja się tu pojawiłam na początku 2004r, Ty z tego co kojarzę sporo później, ale jeszcze zanim założyliśmy gildię smile a to nie mozliwe bo ja grac zaczalem w gaie jak sie dowiedzialem z kawaii ze jest polska gildia wczyms takim jak gaia ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 09, 2010 3:54 pm
Georgosza a to nie mozliwe bo ja grac zaczalem w gaie jak sie dowiedzialem z kawaii ze jest polska gildia wczyms takim jak gaia ;P Możliwe, bo gidlia powstała paradoksalnie zanim powstał system gildiowy. Mieliśmy topik który w nazwie miał "guild". Z tego co pamiętam to Kage napisał o niej artykuł do tego czasopisma i tak zrobił nam doskonałą reklamę, która przyciągnęła wielu użytkowników smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 09, 2010 3:56 pm
Omega Sun Georgosza a to nie mozliwe bo ja grac zaczalem w gaie jak sie dowiedzialem z kawaii ze jest polska gildia wczyms takim jak gaia ;P Możliwe, bo gidlia powstała paradoksalnie zanim powstał system gildiowy. Mieliśmy topik który w nazwie miał "guild". Z tego co pamiętam to Kage napisał o niej artykuł do tego czasopisma i tak zrobił nam doskonałą reklamę, która przyciągnęła wielu użytkowników smile nie no pamietam nawet jak skladalem podanie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 09, 2010 3:58 pm
Georgosza nie no pamietam nawet jak skladalem podanie XD Hmm, to widocznie moja pamięć jednak nie jest aż tak dobra jak mi się wydawało xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 09, 2010 3:59 pm
Omega Sun Georgosza nie no pamietam nawet jak skladalem podanie XD Hmm, to widocznie moja pamięć jednak nie jest aż tak dobra jak mi się wydawało xd Join date: 01.20.05 to dolaczenie mojej postaci do gaia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 09, 2010 4:00 pm
Awww. D: Nie ma to jak obejrzeć znowu anime, które oglądało się sto lat temu i się nic nie pamięta praktycznie. D: Tak jakby oglądało się całkiem coś nowego. Nie mogłem się powstrzymać i udało mi się obejrzeć 17 odcinków z 26. Byłoby więcej gdyby nie ten powolny upload D: ! Jutro reszta. *___* Ah, kocham Claymore. <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 09, 2010 4:02 pm
Georgosza Omega Sun Georgosza nie no pamietam nawet jak skladalem podanie XD Hmm, to widocznie moja pamięć jednak nie jest aż tak dobra jak mi się wydawało xd Join date: 01.20.05 to dolaczenie mojej postaci do gaia To gildia już wtedy była: założyliśmy ją w sierpniu 2004r.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 09, 2010 4:11 pm
Georgosza Omega Sun Georgosza nic od nikogo nie dostalem, i nic nie robilem, poprostu gralem pare godizn dziennie w kasynie na jedno rekim bandycie i moze wtedy cos sobie pomysleli Tak, to dlatego. Jak ktoś długo gra i nie robi jednocześnie nic innego na stronie (nie odświeża forum itd.) to trafia na listę podejrzanych o bycie botem. Polityka banów na gai jest bardzo surowa. Nawet gdy ktoś jest ofiarą włamania na własne konto, to moderatorzy po prostu je zablokują i już go raczej nie odzyska. tja, zreszta powinnas mnie pamietac, mialem nick Ozual a pozniej Gosza
Pewnie jak sie wyda prawdziwa gotowke to podchodza inaczej do sprawy :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 09, 2010 4:20 pm
Omega Sun Georgosza Omega Sun Georgosza nie no pamietam nawet jak skladalem podanie XD Hmm, to widocznie moja pamięć jednak nie jest aż tak dobra jak mi się wydawało xd Join date: 01.20.05 to dolaczenie mojej postaci do gaia To gildia już wtedy była: założyliśmy ją w sierpniu 2004r. ide spac, dobranoc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 10, 2010 1:17 am
Większość z nas miała/ma/będzie miała, ciekawy 'poranek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 10, 2010 1:29 am
Moze wyjde na osobe bez serca czy cokolwiek. Ale jakos nie przezywam tego wypadku. Bardziej sie przejmuje dzieciakami, ktore umieraja w afryce
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|