Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 29799 29800 29801 29802 29803 29804 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Your Neglected Sex Toy

Shameless Helper

31,800 Points
  • Elocutionist 200
  • Threadmaster 200
  • Firestarter 200
PostPosted: Wed Apr 07, 2010 10:54 am

Omega Sun
niccolo12machiavelli

dwulatki jak dwulatki, ale proszę myśleć o rodzicach. oni nie lubią takich zabawek

Właśnie dlatego je wybrałam... ninja Nie mamy zbyt dobrych relacji.

To mnie powaliło na łopatki ! xd
Bądź co bądź, trzeba myślec o zdrowiu i bezpieczeństwie dzieciątka wink
PostPosted: Wed Apr 07, 2010 10:54 am

ja ostatnio mam dwie miłości. najnowszy kawałek Ayumi Hamasaki (Don't look back) i kawałek Lips zespołu KAT-TUN. albo OST do filmu Velvet Golmine

niccolo12machiavelli

niccolo12machiavelli

PostPosted: Wed Apr 07, 2010 10:56 am

Omega Sun
Your Neglected Sex Toy
3 osoby wspomniały o ubrankach, myślę że to dobry pomysł.
Wiesz, zabawki mogą się bardzo szybko znudzic, dlatego lepiej kupic coś co już nawet rodzice na siłę mogą dziecku założyc. xd

Tylko co do ubranek to pojawia się problem z rozmiarem. Nie znam się na dzieciach, boję się ich i nie wiem w co się ubierają i na jakiej zasadzie to się dobiera smile

taaak, też prawda. dzieci są straszne, przynajmniej póki nie skończą piątego roku życia.
PostPosted: Wed Apr 07, 2010 10:57 am

Omega Sun
Your Neglected Sex Toy
Wiesz, zabawki mogą się bardzo szybko znudzic, dlatego lepiej kupic coś co już nawet rodzice na siłę mogą dziecku założyc. xd

Tylko co do ubranek to pojawia się problem z rozmiarem. Nie znam się na dzieciach, boję się ich i nie wiem w co się ubierają i na jakiej zasadzie to się dobiera smile

Hm, mamy problem. A może kogoś z rodziny masz kto ma małe dziecko, lub niedawno miał w tym wieku? Albo jakaś lepsza znajoma, znajomy co by porozmawiac? Lepiej kobieta bo możesz ją jeszcze łatwiej wyciągnąc na zakupy. xd
A co do rozmiaru to przełamałbym się i porozmawiał z rodzicami, może będą mili i powiedzą. razz

Your Neglected Sex Toy

Shameless Helper

31,800 Points
  • Elocutionist 200
  • Threadmaster 200
  • Firestarter 200

Omega Sun
Captain

PostPosted: Wed Apr 07, 2010 10:58 am

niccolo12machiavelli

w takim razie polecam chodzik z piszczałką, po 10 minutach ma się dość. albo jakaś grzechotka specjalnie dla takich małych dzieci przeznaczona.
najlepiej chyba byłoby pójść do sklepu z dziecięcymi dla maluchów, Smyka, czy inszego takiego, i pooglądać co tam mają. zawsze można zapytać jeszcze kogoś.

Tak, to jest bardzo dobry plan- pójdę do sklepu z takimi rzeczami, oni pewnie wiedzą co lubią dzieci. Kupię coś hałaśliwego, może jakieś pianinko albo inną grającą zabawkę- dla dzieci to sama radość. Może maluch odkryje w sobie talent...
PostPosted: Wed Apr 07, 2010 10:59 am

niccolo12machiavelli
Omega Sun
Your Neglected Sex Toy

taaak, też prawda. dzieci są straszne, przynajmniej póki nie skończą piątego roku życia.

zgadzam się! dzieci to ZUO

kISaMur

kISaMur

PostPosted: Wed Apr 07, 2010 11:01 am

http://www.youtube.com/watch?v=orPlxUrphJ4

a mi się podobają m.in. takie rytmy^^
PostPosted: Wed Apr 07, 2010 11:01 am

kISaMur
niccolo12machiavelli
Omega Sun
Your Neglected Sex Toy

zgadzam się! dzieci to ZUO

Ja niestety też się zgodzę, dzieci są strasznie nieznośne. :< Nie lubię jak krzyczą, lubię je jak są spokojne, ale ogólnie wolę się trzymac z dystansem. o___o;
Wiesz co, to może rzeczywiście to pianinko będzie dobre. XDDD !

Your Neglected Sex Toy

Shameless Helper

31,800 Points
  • Elocutionist 200
  • Threadmaster 200
  • Firestarter 200

niccolo12machiavelli

PostPosted: Wed Apr 07, 2010 11:02 am

miałem oglądać Egzorcyzmy Emily Rose. ale zamiast tego oglądam już chyba czwarty dokument o Anneliese Michel. i dochodzę do wniosku, że jednak nie minął mi jeszcze etap na opętania szeroko rozumiane.
PostPosted: Wed Apr 07, 2010 11:02 am

niccolo12machiavelli
r4id3n
niccolo12machiavelli
no i niestety, co osoba to pomysł.

ummm ... ok ... gejowy ten sig XD

azaliż.

poszukalem w slownikach i w przykladach ... no i wedlug mnie uzycie tego slowa w tym kontekscie jest bez sensu :S

r4id3n

niccolo12machiavelli

PostPosted: Wed Apr 07, 2010 11:03 am

kISaMur

Boysy! Boysy są fajne. a widzisz, gdzieś mam ich drugie DVD... pierwsze też jeszcze zdaje się leży... matko... ależ ja mam zaległości...
PostPosted: Wed Apr 07, 2010 11:05 am

r4id3n
niccolo12machiavelli
r4id3n
niccolo12machiavelli
no i niestety, co osoba to pomysł.

ummm ... ok ... gejowy ten sig XD

azaliż.

poszukalem w slownikach i w przykladach ... no i wedlug mnie uzycie tego slowa w tym kontekscie jest bez sensu :S

oczywiście. tylko że ja to robię absolutnie świadomie, bo bardzo lubię brzmienie tego słowa i wrzucam je gdzie tylko mogę, czyli najczęściej tam, gdzie nie pasuje.

niccolo12machiavelli

Omega Sun
Captain

PostPosted: Wed Apr 07, 2010 11:05 am

Your Neglected Sex Toy
Omega Sun
niccolo12machiavelli

dwulatki jak dwulatki, ale proszę myśleć o rodzicach. oni nie lubią takich zabawek

Właśnie dlatego je wybrałam... ninja Nie mamy zbyt dobrych relacji.

To mnie powaliło na łopatki ! xd
Bądź co bądź, trzeba myślec o zdrowiu i bezpieczeństwie dzieciątka wink

Tak, wiem- jestem złym człowiekiem gonk

Zdrowie i bezpieczeństwo dziecka jest dla mnie istotne w wyborze, ale Kisamur przecież już mnie uświadomiła, że na zabawkach będzie napisane, czy 2 latek może się uszkodzić od jej użytkowania smile
PostPosted: Wed Apr 07, 2010 11:07 am

niccolo12machiavelli
kISaMur

Boysy! Boysy są fajne. a widzisz, gdzieś mam ich drugie DVD... pierwsze też jeszcze zdaje się leży... matko... ależ ja mam zaległości...

najfajniejsze jest to że odkryłam ten zespół przez opening anime^^

kISaMur

Your Neglected Sex Toy

Shameless Helper

31,800 Points
  • Elocutionist 200
  • Threadmaster 200
  • Firestarter 200
PostPosted: Wed Apr 07, 2010 11:08 am

niccolo12machiavelli
miałem oglądać Egzorcyzmy Emily Rose. ale zamiast tego oglądam już chyba czwarty dokument o Anneliese Michel. i dochodzę do wniosku, że jednak nie minął mi jeszcze etap na opętania szeroko rozumiane.

To o tej Niemce? Jeśli tak, to oglądałem. ^^
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 29799 29800 29801 29802 29803 29804 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games