|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 07, 2010 10:42 am
niccolo12machiavelli Omega Sun Czy ktoś z Was zna się na dzieciach? Co się kupuje dwulatkom na urodziny? eeetoo... hm... *szkrob-szkrob* czy ja wiem? jakąś zabawkę bezpieczną... albo ubranka? usiłuję sobie przypomnieć na co się składaliśmy w liceum jak kupowaliśmy prezent dla dziecka jednej z koleżanek... ale sam nie wiem. acz proponowałbym coś praktycznego *fanatyk praktycznych prezentów* Ja się skłaniałam w kierunku czegoś głośnego: bębenków, cymbałków- dzieciaki lubią hałasować. Tylko nie wiem czy dwulatki nie jedzą takich rzeczy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 07, 2010 10:43 am
no i niestety, co osoba to pomysł.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 07, 2010 10:43 am
niccolo12machiavelli kISaMur niccolo12machiavelli zapraszamy do Japonii. tam takie rzeczy w Harajuku są do załatwienia. może nie dokładnie ci panowie, ale jacyś ładni, młodzi, skośni i dobrze ubrani by się znaleźli osz ty szatanie , przestań kusić, choć sama nie wiem czy tam nie zajrzę w swoim czasie^^ uwierz, że jak już mi się uda tam przeprowadzić, to Cię zaproszę. biggrin naprawdę bardzo chętnie skorzystam whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 07, 2010 10:44 am
Omega Sun niccolo12machiavelli Omega Sun Czy ktoś z Was zna się na dzieciach? Co się kupuje dwulatkom na urodziny? eeetoo... hm... *szkrob-szkrob* czy ja wiem? jakąś zabawkę bezpieczną... albo ubranka? usiłuję sobie przypomnieć na co się składaliśmy w liceum jak kupowaliśmy prezent dla dziecka jednej z koleżanek... ale sam nie wiem. acz proponowałbym coś praktycznego *fanatyk praktycznych prezentów* Ja się skłaniałam w kierunku czegoś głośnego: bębenków, cymbałków- dzieciaki lubią hałasować. Tylko nie wiem czy dwulatki nie jedzą takich rzeczy... dwulatki jak dwulatki, ale proszę myśleć o rodzicach. oni nie lubią takich zabawek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 07, 2010 10:44 am
niccolo12machiavelli no i niestety, co osoba to pomysł.
ummm ... ok ... gejowy ten sig XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 07, 2010 10:45 am
Omega Sun niccolo12machiavelli Omega Sun Czy ktoś z Was zna się na dzieciach? Co się kupuje dwulatkom na urodziny? eeetoo... hm... *szkrob-szkrob* czy ja wiem? jakąś zabawkę bezpieczną... albo ubranka? usiłuję sobie przypomnieć na co się składaliśmy w liceum jak kupowaliśmy prezent dla dziecka jednej z koleżanek... ale sam nie wiem. acz proponowałbym coś praktycznego *fanatyk praktycznych prezentów* Ja się skłaniałam w kierunku czegoś głośnego: bębenków, cymbałków- dzieciaki lubią hałasować. Tylko nie wiem czy dwulatki nie jedzą takich rzeczy... właśnie chyba jedza, nie żebym była expertem ale na opakowaniach są zazwyczaj napisy +3, nie ryzykowałabym z drobnymi elementami...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
r4id3n niccolo12machiavelli no i niestety, co osoba to pomysł.
ummm ... ok ... gejowy ten sig XDazaliż.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
3 osoby wspomniały o ubrankach, myślę że to dobry pomysł. Wiesz, zabawki mogą się bardzo szybko znudzic, dlatego lepiej kupic coś co już nawet rodzice na siłę mogą dziecku założyc. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 07, 2010 10:47 am
Your Neglected Sex Toy 3 osoby wspomniały o ubrankach, myślę że to dobry pomysł. Wiesz, zabawki mogą się bardzo szybko znudzic, dlatego lepiej kupic coś co już nawet rodzice na siłę mogą dziecku założyc. xd ale z drugiej strony takie dzieci chyba rzeczywiście szybko rosną... a jakieś puzzle takie z maty, czy coś?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 07, 2010 10:48 am
niccolo12machiavelli dwulatki jak dwulatki, ale proszę myśleć o rodzicach. oni nie lubią takich zabawek Właśnie dlatego je wybrałam... ninja Nie mamy zbyt dobrych relacji.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 07, 2010 10:49 am
u mnie właśnie w rodzince zawsze sie kupuje ciuszki, tylko aby wiedzieć rozmiar ^^ a tak się zawsze sprawdza, bo i dzieciak się cieszy z prezentu że ma cos nowego i rodzic zadowolony że nie musi kupować smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 07, 2010 10:50 am
Omega Sun niccolo12machiavelli dwulatki jak dwulatki, ale proszę myśleć o rodzicach. oni nie lubią takich zabawek Właśnie dlatego je wybrałam... ninja Nie mamy zbyt dobrych relacji. huhu podstępny plan panny sun!!! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 07, 2010 10:50 am
Omega Sun niccolo12machiavelli dwulatki jak dwulatki, ale proszę myśleć o rodzicach. oni nie lubią takich zabawek Właśnie dlatego je wybrałam... ninja Nie mamy zbyt dobrych relacji. w takim razie polecam chodzik z piszczałką, po 10 minutach ma się dość. albo jakaś grzechotka specjalnie dla takich małych dzieci przeznaczona. najlepiej chyba byłoby pójść do sklepu z dziecięcymi dla maluchów, Smyka, czy inszego takiego, i pooglądać co tam mają. zawsze można zapytać jeszcze kogoś.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 07, 2010 10:51 am
niccolo12machiavelli Your Neglected Sex Toy 3 osoby wspomniały o ubrankach, myślę że to dobry pomysł. Wiesz, zabawki mogą się bardzo szybko znudzic, dlatego lepiej kupic coś co już nawet rodzice na siłę mogą dziecku założyc. xd ale z drugiej strony takie dzieci chyba rzeczywiście szybko rosną... a jakieś puzzle takie z maty, czy coś? Moja siostra jako chrzestna dwójki dzieci, które już są w wieku szkolnym [a raczej dopiero zaczynają], dawniej kupowała zazwyczaj ubranka bo się przydawały. Właśnie dlatego, że dzieci szybko rosną to trzeba ulżyc rodzicom z wydatkami na ciuchy. xd
[ Ostatnio praktycznie ciągle tego słucham - The Gathering - Colorado Incident ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 07, 2010 10:54 am
Your Neglected Sex Toy 3 osoby wspomniały o ubrankach, myślę że to dobry pomysł. Wiesz, zabawki mogą się bardzo szybko znudzic, dlatego lepiej kupic coś co już nawet rodzice na siłę mogą dziecku założyc. xd Tylko co do ubranek to pojawia się problem z rozmiarem. Nie znam się na dzieciach, boję się ich i nie wiem w co się ubierają i na jakiej zasadzie to się dobiera smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|