|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 15, 2007 6:25 pm
Gagarin Lethiel ano mruczy mruczy tylko tak bardziej mrrr niz grrrr mrgreen zbiles mnie z tropu ;P
A co do Frani to juz Ci mowilam dziadowko ze sie ladnie opalilas ;> i slicznie ci z rozpuszczonymi wloskami smile bo samiec robi tak: mrrrr jak mu cos dobrze robisz (o Ty zbereznico XD ) a grrr jak jest zadowolony XD ona sie opalila? wooow :] no gratuluje - przy takiej pogodzie... razz skoro tak twierdzisz ;>
no nie widzisz na pierwszym jaka opalona ?! a ja wrocilam blada po tej Irlandi i popadam tu przy niej w kompleksy xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 15, 2007 11:56 pm
Uhu, uhu, coraz ladniejsza ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 16, 2007 9:17 am
YumiTao Marciuch to napewno Ty ? neutral zmieniłas sie ,wydoroslałas ;D , dawno Cie nie widziałam ! zdjęcia fantastik ;D najlepsze pierwsze i ostatnie blaugh 4laugh Ja Cie widziałam jakieś 2 dni temu jak przechodziłas z rana koło 10/11 obok mojego bloku obok tych całych cholernych rusztowań. (lurk balkonowy to był sesese ; p)
dzięki dzięki :3
tak gagrainie, opaliłam się! razz i sie opale jeszcze! bo mi mało jest tego słońca XDD
Lethis, Yukiś, dzięki :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 18, 2007 4:10 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 18, 2007 4:14 am
a to dzika jeszcze przed scieciem i zafarbowaniem wlosow...na wiosne znaczy... 
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 18, 2007 4:47 am
łaaa! cudowne! :3
Dziki spajder-chrum, co by po drzewach latał! ;D najs
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 18, 2007 4:59 am
Delein the Wildest a to dzika jeszcze przed scieciem i zafarbowaniem wlosow...na wiosne znaczy...   jak dziko ! sliczna Delowata mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 18, 2007 5:13 am
Delein the Wildest a to dzika jeszcze przed scieciem i zafarbowaniem wlosow...na wiosne znaczy...   *podśpiewuje na modłę 'człowiek z liściem na głowie'* bo ona jest z lasu onaa jest z lasu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 1:14 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 26, 2007 2:44 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 26, 2007 5:07 am
chciasłam przeprosić, że nie skończyłam offtopu, jednakowoż po prostu nie było mnie na Gai z miesiąc, ale dla chętnych piszę teraz:
Moi drodzy, kończymy offtop, kończy się on w tym miejscu -> .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 26, 2007 5:51 am
EvilYuki chciasłam przeprosić, że nie skończyłam offtopu, jednakowoż po prostu nie było mnie na Gai z miesiąc, ale dla chętnych piszę teraz: Moi drodzy, kończymy offtop, kończy się on w tym miejscu -> . a gdzie ty widzi offtop, sutorku?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 26, 2007 6:38 am
Kukus EvilYuki chciasłam przeprosić, że nie skończyłam offtopu, jednakowoż po prostu nie było mnie na Gai z miesiąc, ale dla chętnych piszę teraz: Moi drodzy, kończymy offtop, kończy się on w tym miejscu -> . a gdzie ty widzi offtop, sutorku? Myślę, iż widzi go właśnie w tej chwili, znaczy się no teraz jak my prowadzimy teeee SE intelYgentom rozmowem. Czochraj bobra Kuku.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 26, 2007 1:44 pm
BeeWolf Myślę, iż widzi go właśnie w tej chwili, znaczy się no teraz jak my prowadzimy teeee SE intelYgentom rozmowem. Czochraj bobra Kuku. znaczy się, że my? ależ przecież... nie, to niemożliwe... nasza rozmowa jest nader interesująca i niesie ze sobą zbyt wielki ładunek emocjonalny i oraz zawarte w niej treści są zbyt wartościowe by to był offtop... masuj mątwe, Beeczko.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 1:05 pm
Kukus BeeWolf Myślę, iż widzi go właśnie w tej chwili, znaczy się no teraz jak my prowadzimy teeee SE intelYgentom rozmowem. Czochraj bobra Kuku. znaczy się, że my? ależ przecież... nie, to niemożliwe... nasza rozmowa jest nader interesująca i niesie ze sobą zbyt wielki ładunek emocjonalny i oraz zawarte w niej treści są zbyt wartościowe by to był offtop... masuj mątwe, Beeczko. Tak więc iż, gdyż, albowiem to oWtopem nie jest jak by się mogło wydawać na pierwszy rzut oka to czego od nas chce ona ta JUKA ?? idź męczyć marynarza.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|