|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 8:14 am
stare
coś przedemną ukrywacie ... *myśli* Ale nie wiem co *myśli* No no no *szuka kobiety*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 8:15 am
BeeWolf stare coś przedemną ukrywacie ... *myśli* Ale nie wiem co *myśli* No no no *szuka kobiety* takie myslenie to wynik naszej frustracji
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 8:18 am
Ozzwald BeeWolf stare coś przedemną ukrywacie ... *myśli* Ale nie wiem co *myśli* No no no *szuka kobiety* takie myslenie to wynik naszej frustracji *szuka kobiety* To juz nie szukam ... teraz czekam na kobiete *czeka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 8:20 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 8:21 am
O.o nie za wczesnie na sen ? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 8:23 am
Twisted_Exile O.o nie za wczesnie na sen ? twisted sen pomaga regenerowac sily i sprawia ze czlek nie mysli>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 8:29 am
Ridsu Twisted_Exile O.o nie za wczesnie na sen ? twisted sen pomaga regenerowac sily i sprawia ze czlek nie mysli> tyz prawda...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 8:42 am
czlonek nie mysli, czlonek dziala!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 8:45 am
racqel czlonek nie mysli, czlonek dziala! Prosze o uwage w morde szpadla kopanego jebaki kurde no !!! scream GENERAŁOWIE byłem poruszony dogłebnie ostatnim topikiem dla generalicji wiec napiałem co ma być + uaktualniłem pierwsza strone R.P zapraszam do krotkiej ale za to bardzo interesujacej lektory, to co powiedziałem tak ma być i nie inaczej a reszta to wasza sprawa mozecie co chccie. rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 8:47 am
racqel czlonek nie mysli, czlonek dziala! jak kto woli
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 8:48 am
BeeWolf_san racqel czlonek nie mysli, czlonek dziala! Prosze o uwage w morde szpadla kopanego jebaki kurde no !!! scream GENERAŁOWIE byłem poruszony dogłebnie ostatnim topikiem dla generalicji wiec napiałem co ma być + uaktualniłem pierwsza strone R.P zapraszam do krotkiej ale za to bardzo interesujacej lektory, to co powiedziałem tak ma być i nie inaczej a reszta to wasza sprawa mozecie co chccie. rofl znaczy sie partyzantka na 102 !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 10:10 am
Oo o kuna jakie wymagania i diametralne zmiany ... normalnie jak za komuny ...
nie wiem czy sie cieszyc czy płakac ... =='' dylemat panowie ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 11:18 am
co tu sie dzialo jak mnie nie bylo... o co chodzi z tymi postami co je Ozz usunol...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 11:50 am
Kiray co tu sie dzialo jak mnie nie bylo... o co chodzi z tymi postami co je Ozz usunol... emmm... jak by to powiedziec towarzyszu generale.... melduje ze nabroilam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 11:55 am
Ridsu Kiray co tu sie dzialo jak mnie nie bylo... o co chodzi z tymi postami co je Ozz usunol... emmm... jak by to powiedziec towarzyszu generale.... melduje ze nabroilam tego to sie domyslilem... ale bylem ciekaw co sie dzialo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|