|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 18, 2009 5:47 am
Syrielle Én még nem tudom hova menjek... egyáltalán mi a lényege az egésznek? Valaki fordítsa már le legyen olyan tetves XD Nem kell nagyon fordítani. S.I.N a felkelők lehetnek, B.O.O meg Bartoni gaiások, akik védik a várost szerintem. B.O.O: Városi polgár, Gaia régi veszéllyel néz szembe - egy olyannal, ami ezer évvel ezelőtt uralkodott, várta a lehetőséget, hogy lecsapjon. Csak úgy számolhatunk le a gonosszal, ha összefogunk a fény pajzsa alatt. Szükségünk van a segítségedre X. Y. Kélek csatlakozz hozzánk. - Egy Barát S.I.N: Gaiai, Hosszú álom után, a mi Pokoli Nemzetünk feltámad. Hamarosan, eljön az idő hogy döntést kell hoznod: választhatod hogy ellenállsz a mi elkerülhetetlen győzelmünknek és el leszel taposva, mint egy féreg, vagy csatlakozhaítsz a légiónkhoz és megtapasztalod az erőt amit még nem tapasztaltál. Hamarosan, X. Y., döntést kell hoznod. Reméljük csatlakozol hozzánk - különben örökre bánni fogod. - S
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 18, 2009 7:30 am
bibortetu Syrielle Én még nem tudom hova menjek... egyáltalán mi a lényege az egésznek? Valaki fordítsa már le legyen olyan tetves XD Nem kell nagyon fordítani. S.I.N a felkelők lehetnek, B.O.O meg Bartoni gaiások, akik védik a várost szerintem. B.O.O: Városi polgár, Gaia régi veszéllyel néz szembe - egy olyannal, ami ezer évvel ezelőtt uralkodott, várta a lehetőséget, hogy lecsapjon. Csak úgy számolhatunk le a gonosszal, ha összefogunk a fény pajzsa alatt. Szükségünk van a segítségedre X. Y. Kélek csatlakozz hozzánk. - Egy Barát S.I.N: Gaiai, Hosszú álom után, a mi Pokoli Nemzetünk feltámad. Hamarosan, eljön az idő hogy döntést kell hoznod: választhatod hogy ellenállsz a mi elkerülhetetlen győzelmünknek és el leszel taposva, mint egy féreg, vagy csatlakozhaítsz a légiónkhoz és megtapasztalod az erőt amit még nem tapasztaltál. Hamarosan, X. Y., döntést kell hoznod. Reméljük csatlakozol hozzánk - különben örökre bánni fogod. - S Jó lett smile Hmm erre is gondoltam bár az eszembe jutott hogy talán köze lehet/lesz(?) a zomghez. De am tényleg ez a városi polgár megszólítás stb stb ezek tényleg utalhatnak arra, amit mondtál Bíbor. + érdekesség hogy a BOO szimbóluma egy overseer.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 18, 2009 7:34 am
LOL magyar videó egy mexikói profilján xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 18, 2009 10:39 am
Obilia bibortetu Syrielle Én még nem tudom hova menjek... egyáltalán mi a lényege az egésznek? Valaki fordítsa már le legyen olyan tetves XD Nem kell nagyon fordítani. S.I.N a felkelők lehetnek, B.O.O meg Bartoni gaiások, akik védik a várost szerintem. B.O.O: Városi polgár, Gaia régi veszéllyel néz szembe - egy olyannal, ami ezer évvel ezelőtt uralkodott, várta a lehetőséget, hogy lecsapjon. Csak úgy számolhatunk le a gonosszal, ha összefogunk a fény pajzsa alatt. Szükségünk van a segítségedre X. Y. Kélek csatlakozz hozzánk. - Egy Barát S.I.N: Gaiai, Hosszú álom után, a mi Pokoli Nemzetünk feltámad. Hamarosan, eljön az idő hogy döntést kell hoznod: választhatod hogy ellenállsz a mi elkerülhetetlen győzelmünknek és el leszel taposva, mint egy féreg, vagy csatlakozhaítsz a légiónkhoz és megtapasztalod az erőt amit még nem tapasztaltál. Hamarosan, X. Y., döntést kell hoznod. Reméljük csatlakozol hozzánk - különben örökre bánni fogod. - S Jó lett smile Hmm erre is gondoltam bár az eszembe jutott hogy talán köze lehet/lesz(?) a zomghez. De am tényleg ez a városi polgár megszólítás stb stb ezek tényleg utalhatnak arra, amit mondtál Bíbor. + érdekesség hogy a BOO szimbóluma egy overseer. Biztos, hogy zOMG-ben lesz harc, mert végtére erre van. razz De lesz magán a weboldalon is Halloween, Towns-ban/boltban cukorkagyűjtés...stb.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 18, 2009 11:09 am
Most abszolút kiugrok a témából: elmagyarázná nekem valaki hogy mi az a CT? holnap reggel nyolcra megyek xD azt tudom hogy vizsgálat meg kattog meg beteszed a fejedet valamibe, de mi a lényege?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 18, 2009 11:19 am
LOL magyar videó egy mexikói profilján xd ÉS NANÁ HOGY GUMI MACI!!!!! ÉLJENEK A MEDVÉK!!!!!! xd xd xd whee xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 18, 2009 11:47 am
Syrielle Most abszolút kiugrok a témából: elmagyarázná nekem valaki hogy mi az a CT? holnap reggel nyolcra megyek xD azt tudom hogy vizsgálat meg kattog meg beteszed a fejedet valamibe, de mi a lényege? asszem az agyi működéseket vizsgálják... hogy mennyire aktív és hogy melyik részét használod.... de nem vagyok benne biztos....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 18, 2009 12:06 pm
csak egy gép....lefekszel....betolnak egy gépbe és az csinál felvételeket a fejedről..nem érzel semmit...az a lényege, hogy "szeletenként" tud képet csinálni a fejedről..tehát ha valami gáz van valahol rögtön lehet tudni, hogy pontosan hol... ha láttad az X-men első részét akkor olyanba tolta be Jane Wolverine-t....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 18, 2009 12:32 pm
stranger12 csak egy gép....lefekszel....betolnak egy gépbe és az csinál felvételeket a fejedről..nem érzel semmit...az a lényege, hogy "szeletenként" tud képet csinálni a fejedről..tehát ha valami gáz van valahol rögtön lehet tudni, hogy pontosan hol... ha láttad az X-men első részét akkor olyanba tolta be Jane Wolverine-t.... De ott van még a vészhelyzet és a Dr. House.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 18, 2009 12:57 pm
ti kihez csatlakoztatok???
én S.I.N-hez
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 18, 2009 1:03 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 18, 2009 1:07 pm
Én BOO ^^ Sose voltam nagy dark vagy pokolpárti... De nem ítélem el azokat akik azt szeretik persze. ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 18, 2009 1:13 pm
Szerintem BOO, de majd meglátom.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 19, 2009 2:38 am
Nekem is valahogy kicsit zOMG-snek tűnt a B.O.O. és a S.I.N. csoport szövege is. Plusz erősen sejtettem, hogy zOMG-n is lesz Halloween esemény, pláne mivel Húsvétkor is volt. Most így jobban belegondolva szerintem olyasmi lesz majd, hogy a B.O.O. és a S.I.N. csoportok fognak egymás ellen harcolni (mindegyik persze a saját célja érdekében) és aki a Halloween parti végére a legtöbb pontot és/vagy pluszba XY-t szerez, az a csoport nyer valami nagy díjat (pl. rengeteg orb és/vagy kék szív powerup, vagy akár egy új cucc), mármint a csoport tagjai természetesen. Én legalábbis valahogy így képzelem el. A te fordításod is jó lett bibortetu, igaz korábban Obilia szintén lefordította magyarra és elküldte levélben. De nem baj, mindkettő jó lett. Nekem a S.I.N. toborzó szövege picit jobban tetszik, valahogy viccesebb, de mégis a B.O.O. csoport szimpibb. Én már korábban is említettem, de azért elmondom újra. A B.O.O. csoportba megyek én is. De persze azért az egyik tartalék figurámmal a S.I.N. csoportba is megyek, hogy majd lássam azt is, hogy az milyen. Már eléggé várom és a profilom is picit Halloween-es lesz szerdától, vagy csütörtöktől. smile Picit toborzok az aláírásomban, láttam hogy mások is csinálják néhányan. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 19, 2009 5:08 am
napsugar Syrielle Most abszolút kiugrok a témából: elmagyarázná nekem valaki hogy mi az a CT? holnap reggel nyolcra megyek xD azt tudom hogy vizsgálat meg kattog meg beteszed a fejedet valamibe, de mi a lényege? asszem az agyi működéseket vizsgálják... hogy mennyire aktív és hogy melyik részét használod.... de nem vagyok benne biztos....A CT nem olyan vészes. Leveszed az ékszereidet, kapsz egy nagy injekciót, hogy festéket juttassanak a véredbe. Befekszel egy óriási gépbe, s próbálsz nem mozdulni percekig. Felvételeket készítenek a belsődről szeletenként, hogy meglássák hol van elváltozás.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|