Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Általános témák (offolás ezerrel!!!) Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 296 297 298 299 300 301 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100
PostPosted: Sun Oct 18, 2009 5:47 am

Syrielle
Én még nem tudom hova menjek... egyáltalán mi a lényege az egésznek? Valaki fordítsa már le legyen olyan tetves XD

Nem kell nagyon fordítani. S.I.N a felkelők lehetnek, B.O.O meg Bartoni gaiások, akik védik a várost szerintem.
B.O.O:
Városi polgár,
Gaia régi veszéllyel néz szembe - egy olyannal, ami ezer évvel ezelőtt uralkodott, várta a lehetőséget, hogy lecsapjon.
Csak úgy számolhatunk le a gonosszal, ha összefogunk a fény pajzsa alatt.

Szükségünk van a segítségedre X. Y. Kélek csatlakozz hozzánk.
- Egy Barát

S.I.N:
Gaiai,
Hosszú álom után, a mi Pokoli Nemzetünk feltámad. Hamarosan, eljön az idő hogy döntést kell hoznod: választhatod hogy ellenállsz a mi
elkerülhetetlen győzelmünknek és el leszel taposva, mint egy féreg, vagy csatlakozhaítsz a légiónkhoz és megtapasztalod az erőt amit még nem tapasztaltál.

Hamarosan, X. Y., döntést kell hoznod. Reméljük csatlakozol hozzánk - különben örökre bánni fogod.
- S
PostPosted: Sun Oct 18, 2009 7:30 am

bibortetu
Syrielle
Én még nem tudom hova menjek... egyáltalán mi a lényege az egésznek? Valaki fordítsa már le legyen olyan tetves XD

Nem kell nagyon fordítani. S.I.N a felkelők lehetnek, B.O.O meg Bartoni gaiások, akik védik a várost szerintem.
B.O.O:
Városi polgár,
Gaia régi veszéllyel néz szembe - egy olyannal, ami ezer évvel ezelőtt uralkodott, várta a lehetőséget, hogy lecsapjon.

- Egy Barát

S.I.N:
Gaiai,
Hosszú álom után, a mi Pokoli Nemzetünk feltámad. Hamarosan, eljön az idő hogy döntést kell hoznod: választhatod hogy ellenállsz a mi
elkerülhetetlen győzelmünknek és el leszel taposva, mint egy féreg, vagy csatlakozhaítsz a légiónkhoz és megtapasztalod az erőt amit még nem tapasztaltál.

Hamarosan, X. Y., döntést kell hoznod. Reméljük csatlakozol hozzánk - különben örökre bánni fogod.
- S

Jó lett smile Hmm erre is gondoltam bár az eszembe jutott hogy talán köze lehet/lesz(?) a zomghez. De am tényleg ez a városi polgár megszólítás stb stb ezek tényleg utalhatnak arra, amit mondtál Bíbor.
+ érdekesség hogy a BOO szimbóluma egy overseer.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sun Oct 18, 2009 7:34 am

vrobi
lol ezt nézzétek meg...nem hittem volna hogy ien híres ez a videó xd
]http://www.gaiaonline.com/profiles/?u=520520

LOL magyar videó egy mexikói profilján xd
PostPosted: Sun Oct 18, 2009 10:39 am

Obilia
bibortetu
Syrielle

B.O.O:
Városi polgár,

- Egy Barát

S.I.N:
Gaiai,

- S

Jó lett smile Hmm erre is gondoltam bár az eszembe jutott hogy talán köze lehet/lesz(?) a zomghez. De am tényleg ez a városi polgár megszólítás stb stb ezek tényleg utalhatnak arra, amit mondtál Bíbor.
+ érdekesség hogy a BOO szimbóluma egy overseer.

Biztos, hogy zOMG-ben lesz harc, mert végtére erre van. razz De lesz magán a weboldalon is Halloween, Towns-ban/boltban cukorkagyűjtés...stb.

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100

Syrielle

Desirable Kitten

9,075 Points
  • Cat Fancier 100
  • Treasure Hunter 100
  • Full closet 200
PostPosted: Sun Oct 18, 2009 11:09 am

Most abszolút kiugrok a témából: elmagyarázná nekem valaki hogy mi az a CT? holnap reggel nyolcra megyek xD azt tudom hogy vizsgálat meg kattog meg beteszed a fejedet valamibe, de mi a lényege?
PostPosted: Sun Oct 18, 2009 11:19 am

Obilia
vrobi
lol ezt nézzétek meg...nem hittem volna hogy ien híres ez a videó xd
]http://www.gaiaonline.com/profiles/?u=520520

LOL magyar videó egy mexikói profilján xd

ÉS NANÁ HOGY GUMI MACI!!!!! ÉLJENEK A MEDVÉK!!!!!! xd xd xd whee xp

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Sun Oct 18, 2009 11:47 am

Syrielle
Most abszolút kiugrok a témából: elmagyarázná nekem valaki hogy mi az a CT? holnap reggel nyolcra megyek xD azt tudom hogy vizsgálat meg kattog meg beteszed a fejedet valamibe, de mi a lényege?
asszem az agyi működéseket vizsgálják... hogy mennyire aktív és hogy melyik részét használod.... de nem vagyok benne biztos....
PostPosted: Sun Oct 18, 2009 12:06 pm

csak egy gép....lefekszel....betolnak egy gépbe és az csinál felvételeket a fejedről..nem érzel semmit...az a lényege, hogy "szeletenként" tud képet csinálni a fejedről..tehát ha valami gáz van valahol rögtön lehet tudni, hogy pontosan hol...
ha láttad az X-men első részét akkor olyanba tolta be Jane Wolverine-t....

stranger12

Invisible Sweetheart

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Sun Oct 18, 2009 12:32 pm

stranger12
csak egy gép....lefekszel....betolnak egy gépbe és az csinál felvételeket a fejedről..nem érzel semmit...az a lényege, hogy "szeletenként" tud képet csinálni a fejedről..tehát ha valami gáz van valahol rögtön lehet tudni, hogy pontosan hol...
ha láttad az X-men első részét akkor olyanba tolta be Jane Wolverine-t....

De ott van még a vészhelyzet és a Dr. House.....
PostPosted: Sun Oct 18, 2009 12:57 pm

ti kihez csatlakoztatok???

én S.I.N-hez

vrobi

Lurzt

4,650 Points
  • Pie Feeder 50
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
PostPosted: Sun Oct 18, 2009 1:03 pm

This is S.I.N.
PostPosted: Sun Oct 18, 2009 1:07 pm

Én BOO ^^ Sose voltam nagy dark vagy pokolpárti... De nem ítélem el azokat akik azt szeretik persze. ^^

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Sun Oct 18, 2009 1:13 pm

Szerintem BOO, de majd meglátom.....
PostPosted: Mon Oct 19, 2009 2:38 am

Nekem is valahogy kicsit zOMG-snek tűnt a B.O.O. és a S.I.N. csoport szövege is. Plusz erősen sejtettem, hogy zOMG-n is lesz Halloween esemény, pláne mivel Húsvétkor is volt. Most így jobban belegondolva szerintem olyasmi lesz majd, hogy a B.O.O. és a S.I.N. csoportok fognak egymás ellen harcolni (mindegyik persze a saját célja érdekében) és aki a Halloween parti végére a legtöbb pontot és/vagy pluszba XY-t szerez, az a csoport nyer valami nagy díjat (pl. rengeteg orb és/vagy kék szív powerup, vagy akár egy új cucc), mármint a csoport tagjai természetesen. Én legalábbis valahogy így képzelem el. A te fordításod is jó lett bibortetu, igaz korábban Obilia szintén lefordította magyarra és elküldte levélben. De nem baj, mindkettő jó lett. Nekem a S.I.N. toborzó szövege picit jobban tetszik, valahogy viccesebb, de mégis a B.O.O. csoport szimpibb. Én már korábban is említettem, de azért elmondom újra. A B.O.O. csoportba megyek én is. De persze azért az egyik tartalék figurámmal a S.I.N. csoportba is megyek, hogy majd lássam azt is, hogy az milyen. Már eléggé várom és a profilom is picit Halloween-es lesz szerdától, vagy csütörtöktől. smile Picit toborzok az aláírásomban, láttam hogy mások is csinálják néhányan. razz

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100
PostPosted: Mon Oct 19, 2009 5:08 am

napsugar
Syrielle
asszem az agyi működéseket vizsgálják... hogy mennyire aktív és hogy melyik részét használod.... de nem vagyok benne biztos....

A CT nem olyan vészes. Leveszed az ékszereidet, kapsz egy nagy injekciót, hogy festéket juttassanak a véredbe. Befekszel egy óriási gépbe, s próbálsz nem mozdulni percekig. Felvételeket készítenek a belsődről szeletenként, hogy meglássák hol van elváltozás.
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 296 297 298 299 300 301 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games