|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 07, 2010 9:52 am
przesłodzone..., a i wyrazu twarzy japońców jakoś nie lubie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 07, 2010 9:54 am
katemplujacy przesłodzone..., a i wyrazu twarzy japońców jakoś nie lubie. co kto lubi, jak ludzie mówią.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 07, 2010 9:57 am
a faktycznie, za uszko go smera 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 07, 2010 10:14 am
Gdzie za uchem, całe ucho ! :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 07, 2010 10:16 am
w każdym razie robi mu bardzo przyjemną rzecz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 07, 2010 10:17 am
Your Neglected Sex Toy Gdzie za uchem, całe ucho ! :3 Lubisz jak cię miziają po uszku, synuś? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 07, 2010 10:22 am
Cockatrice Daisuke Your Neglected Sex Toy Gdzie za uchem, całe ucho ! :3 Lubisz jak cię miziają po uszku, synuś? biggrin ja lubię! tzn, za uchem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 07, 2010 10:26 am
huhuhihi właśnie wyobraziłam sobie jak jeden z owych chłopacków mi smera za uszkiem whee
ale zdecydowanie byłoby lepiej jakby tak się stało w realu:/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 07, 2010 10:34 am
zapraszamy do Japonii. tam takie rzeczy w Harajuku są do załatwienia. może nie dokładnie ci panowie, ale jacyś ładni, młodzi, skośni i dobrze ubrani by się znaleźli
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 07, 2010 10:36 am
Czy ktoś z Was zna się na dzieciach? Co się kupuje dwulatkom na urodziny?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 07, 2010 10:38 am
Cockatrice Daisuke Your Neglected Sex Toy Gdzie za uchem, całe ucho ! :3 Lubisz jak cię miziają po uszku, synuś? biggrin Kto nie lubi? whee EDIT: @ Omega: Zabawka bezpieczna dla dwulatka, może jakieś ubranko? wink Napewno nie dawaj pieniędzy rodzicom. Obstawiałbym bardziej za ubrankiem, porozmawiaj z rodzicami albo kimś kto mógłby się orientowac co dziecku mogłoby się przydac, znajdź coś co się Tobie podoba i voi la. c;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 07, 2010 10:38 am
niccolo12machiavelli zapraszamy do Japonii. tam takie rzeczy w Harajuku są do załatwienia. może nie dokładnie ci panowie, ale jacyś ładni, młodzi, skośni i dobrze ubrani by się znaleźli osz ty szatanie , przestań kusić, choć sama nie wiem czy tam nie zajrzę w swoim czasie^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 07, 2010 10:39 am
Omega Sun Czy ktoś z Was zna się na dzieciach? Co się kupuje dwulatkom na urodziny? eeetoo... hm... *szkrob-szkrob* czy ja wiem? jakąś zabawkę bezpieczną... albo ubranka? usiłuję sobie przypomnieć na co się składaliśmy w liceum jak kupowaliśmy prezent dla dziecka jednej z koleżanek... ale sam nie wiem. acz proponowałbym coś praktycznego *fanatyk praktycznych prezentów*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 07, 2010 10:41 am
kISaMur niccolo12machiavelli zapraszamy do Japonii. tam takie rzeczy w Harajuku są do załatwienia. może nie dokładnie ci panowie, ale jacyś ładni, młodzi, skośni i dobrze ubrani by się znaleźli osz ty szatanie , przestań kusić, choć sama nie wiem czy tam nie zajrzę w swoim czasie^^ uwierz, że jak już mi się uda tam przeprowadzić, to Cię zaproszę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 07, 2010 10:41 am
Omega Sun Czy ktoś z Was zna się na dzieciach? Co się kupuje dwulatkom na urodziny? dwulatkom raczej sie kupuję ubranka bo szybko z nich wyrastają, coś w stylu rajstopek, koszulek itp lub oczywiście jakieś gry?zabawki, moim skromnym zdaniem najlepsze są te interaktywne, co jednocześnie uczą, ale są zazwyczaj drogie:/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|