|
|
|
|
Posted: Tue Apr 06, 2010 11:31 am
r4id3n Cockatrice Daisuke nieeee, zawsze się ktoś czai wink
***** chyba : Dhehehe mi to napewno nie grozi xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 06, 2010 11:54 am
Uriell Angel of Death hehehe mi to napewno nie grozi xp Jesteś za stary? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 06, 2010 11:56 am
Cockatrice Daisuke Uriell Angel of Death hehehe mi to napewno nie grozi xp Jesteś za stary? biggrin o tak to jeden z niewielu momętów kiedy się ciesze że mam już prawie 25 ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 06, 2010 12:00 pm
Uriell Angel of Death o tak to jeden z niewielu momętów kiedy się ciesze że mam już prawie 25 ;] Eeee to za przeproszeniem, ty młoda dupa jesteś xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 06, 2010 12:03 pm
Cockatrice Daisuke Uriell Angel of Death o tak to jeden z niewielu momętów kiedy się ciesze że mam już prawie 25 ;] Eeee to za przeproszeniem, ty młoda dupa jesteś xD hehehehe spoko ale gdybym ja na twoim miejscu odpowiadał to napisał bym coś innego ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 06, 2010 12:09 pm
Uriell Angel of Death hehehehe spoko ale gdybym ja na twoim miejscu odpowiadał to napisał bym coś innego ;p No cóż, ale ja to ja wink a kolega tu nowy jest?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 06, 2010 12:10 pm
@Eurina Vam: po awatarkach od razu "widać", między nami pokrewieństwo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 06, 2010 12:17 pm
Cockatrice Daisuke Uriell Angel of Death hehehehe spoko ale gdybym ja na twoim miejscu odpowiadał to napisał bym coś innego ;p No cóż, ale ja to ja wink a kolega tu nowy jest? nie do końca, może powiem tak bywałem tu kiedyś ale to dawno temu xd jakieś 4 do 5 lat aż dziś postanowiłem w końcu udało mi się wejść spowrotem ;] wcześniej zapomniałem hasła
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 06, 2010 12:34 pm
Uriell Angel of Death Cockatrice Daisuke Uriell Angel of Death hehehehe spoko ale gdybym ja na twoim miejscu odpowiadał to napisał bym coś innego ;p No cóż, ale ja to ja wink a kolega tu nowy jest? nie do końca, może powiem tak bywałem tu kiedyś ale to dawno temu xd jakieś 4 do 5 lat aż dziś postanowiłem w końcu udało mi się wejść spowrotem ;] wcześniej zapomniałem hasła Pamiętaj tak się zdarza, nawet mi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 06, 2010 12:36 pm
BeeWolf Pamiętaj tak się zdarza, nawet mi. wiem xd znalazłem nawt jedno jeszcze starsze konto xd zresztą też kilka razy zmieniałem imię.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 06, 2010 12:48 pm
Uriell Angel of Death BeeWolf Pamiętaj tak się zdarza, nawet mi. wiem xd znalazłem nawt jedno jeszcze starsze konto xd zresztą też kilka razy zmieniałem imię. Pamiętam tylko to konto.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 06, 2010 12:52 pm
myślałem ze bardziej zapamiętasz to pierwsze gdzie nazywałem się Serafin-Vampire xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 06, 2010 1:15 pm
Śmieszny ten event- jak tylko pójdzie plotka o jaju w parę sekund zjawia się cała zgraja ludzików smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 06, 2010 1:22 pm
A ja nie mam złotego jajca emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 06, 2010 1:31 pm
a ja przegapiłam ten event, nawet nie pomyslałam że na zomgu może coś być...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|