|
|
|
|
Posted: Tue Apr 06, 2010 3:06 am
Możecie mi już zacząć zazdrościć mrgreen *przebiera włoskami* ohohoh
*tuli, maca, obcałowuje i miętosi swojego dobroczyńce Beczusia <3* heart heart heart heart heart Dziękuuuuuuuuuuuję za ten prezencik <3 *szczyp w pośladek*
heart 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 06, 2010 6:03 am
Eeeeej a jak się dostaje dotacje na coś takiego i od kogo? *____*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 06, 2010 6:34 am
KsyKsy, jeżeli tu jesteś, to odpisałam Twojemu mulkowi na wiadomość ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 06, 2010 6:35 am
Cockatrice Daisuke Eeeeej a jak się dostaje dotacje na coś takiego i od kogo? *____* 1) Jest się bystrą i atrakcyjną kobietą. 2) od płci brzydszej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 06, 2010 7:53 am
xTriticosecale Cockatrice Daisuke Eeeeej a jak się dostaje dotacje na coś takiego i od kogo? *____* 1) Jest się bystrą i atrakcyjną kobietą. 2) od płci brzydszej czy ja się łapie question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 06, 2010 8:25 am
xTriticosecale Cockatrice Daisuke Eeeeej a jak się dostaje dotacje na coś takiego i od kogo? *____* 1) Jest się bystrą i atrakcyjną kobietą. 2) od płci brzydszej punkt dla Ciebie mrgreen *wink wink* cool Daisuke: nie mogę Ci pomóc... jestem punktem 1...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 06, 2010 10:00 am
kISaMur xTriticosecale Cockatrice Daisuke Eeeeej a jak się dostaje dotacje na coś takiego i od kogo? *____* 1) Jest się bystrą i atrakcyjną kobietą. 2) od płci brzydszej czy ja się łapie question
dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 06, 2010 10:27 am
Rin_Youkai Daisuke: nie mogę Ci pomóc... jestem punktem 1... Dlaczego ładnym kobietom wszyscy chcą pomagać, a ładni chłopcy przyciągają tylko *****?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 06, 2010 10:34 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 06, 2010 10:44 am
Rin_Youkai Możecie mi już zacząć zazdrościć mrgreen *przebiera włoskami* ohohoh Kudełki fajne. Sa takie w czarnej wersji? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 06, 2010 10:57 am
Cockatrice Daisuke Rin_Youkai Daisuke: nie mogę Ci pomóc... jestem punktem 1... Dlaczego ładnym kobietom wszyscy chcą pomagać, a ładni chłopcy przyciągają tylko ***** class="clear">
wspolczuje osiedla w takim razie : DDD u mnie jest normalnie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|