|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 05, 2010 9:43 am
Cockatrice Daisuke Poproszę., lody zawsze i w każdej ilości *przytula się do Nicco* płyniemy? a ja myślałam że już dawno jesteśmy na morzu i powoli posuwamy sie do celu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 05, 2010 9:50 am
kISaMur Cockatrice Daisuke Poproszę., lody zawsze i w każdej ilości *przytula się do Nicco* płyniemy? a ja myślałam że już dawno jesteśmy na morzu i powoli posuwamy sie do celu... primo, nie ma czegoś takiego jak "posuwanie się bez celu". cel zawsze jest, tylko trzeba do niego dojść. secundo, widzisz, Kis, a ja z nim będę mieszkał. i pomyśl, że on te wszystkie dziwne rzeczy będzie gotował... pomyśl jak ja będę wyglądał. tak, tak, Bazylu, płyniemy, caaały czas płyniemy. *jedną ręką drapie po karku, drugą opiera władczo o balustradę na mostku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 05, 2010 9:58 am
niccolo12machiavelli primo, nie ma czegoś takiego jak "posuwanie się bez celu". cel zawsze jest, tylko trzeba do niego dojść. secundo, widzisz, Kis, a ja z nim będę mieszkał. i pomyśl, że on te wszystkie dziwne rzeczy będzie gotował... pomyśl jak ja będę wyglądał. tak, tak, Bazylu, płyniemy, caaały czas płyniemy. *jedną ręką drapie po karku, drugą opiera władczo o balustradę na mostku* No dobrze- więc jaki jest nasz cel?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 05, 2010 9:58 am
Cockatrice Daisuke niccolo12machiavelli ale kaczki są obrzydliwe. Nie jadłeś mojej biggrin a kto by chciał twojego ptaka jeść
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 05, 2010 10:00 am
*kapitańska maskotka nastawia się do miziania*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 05, 2010 10:01 am
xTriticosecale a kto by chciał twojego ptaka jeść Mniemam, że to miało być śmieszne czy coś... zwłaszcza czy coś.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 05, 2010 10:02 am
omega był gdzieś parę stron do tyłu napisany, mamy coś z wyspy szczęścia ukraść albo cuś nie pamiętam..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 05, 2010 10:03 am
kISaMur omega był gdzieś parę stron do tyłu napisany, mamy coś z wyspy szczęścia ukraść albo cuś nie pamiętam.. Yyy, no dobrze smile Mi to tam w sumie wszystko jedno.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 05, 2010 10:03 am
Cockatrice Daisuke xTriticosecale a kto by chciał twojego ptaka jeść Mniemam, że to miało być śmieszne czy coś... zwłaszcza czy coś. BEST JOKE EVER. Uśmiałem się po pachy! :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 05, 2010 10:05 am
panno Sun, jako nawigator powinna pani wiedzieć... Kis, za niesłuchanie kapitana dostajesz dziś nocną wachtę!
*mizia sobie maskotkę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 05, 2010 10:06 am
Cockatrice Daisuke xTriticosecale a kto by chciał twojego ptaka jeść Mniemam, że to miało być śmieszne czy coś... zwłaszcza czy coś. A ja twierdze, że nie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 05, 2010 10:08 am
niccolo12machiavelli panno Sun, jako nawigator powinna pani wiedzieć... Kis, za niesłuchanie kapitana dostajesz dziś nocną wachtę! *mizia sobie maskotkę* Nie powinnam być nawigatorem: moja orientacja w terenie jest beznadziejna xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 05, 2010 10:11 am
Omega Sun niccolo12machiavelli panno Sun, jako nawigator powinna pani wiedzieć... Kis, za niesłuchanie kapitana dostajesz dziś nocną wachtę! *mizia sobie maskotkę* Nie powinnam być nawigatorem: moja orientacja w terenie jest beznadziejna xd hm... syn został bosmanem... cóż, zawsze jeszcze może być pani kucharzem, skoro maskotkę zabieram do swojej kajuty i będzie zajęta. wtedy kubryk i klucz do spiżarni z rumem (rzecz święta) będą w pani rękach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 05, 2010 10:12 am
ależ słuchałam Panie kapitanie, tylko moja pamięć jest zbyt krótkotrwała i już nie pamiętam;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 05, 2010 10:12 am
Tak w ogóle czy my nie mamy za małej załogi na tak sporą łajbę?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|