|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 3:54 am
Kyoko Suomi Aidanna przesuwa pisarza i kladzie sie kolo niego *to zostalismy sami, czy ktoos jeszcze jest* i skacze na pisarza... wheeeee ja jestem i wszystko bacznie obserwuję ninja hejko obserwatorko ^^ blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 3:55 am
Ntsumi_Aya *lodówka otwiera się nagle i z niej wychodzi Aya z torebką krwii w jednej ręce i kataną w drógiej*hey wam............................................... *siedzac dalej na sayokunie macham ci lapka na poitanie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Sayokun Aidanna Pisarz Aidanna Pisarz Aidanna wracam do domu i siadam no swoim foteliku* *spogladam na pisarza... no cio?* nic, tylko nie widzialem zeby ktos tak namietnie bawił sie z muchą*niah niah niah... a co...?* nic, mucha ma fajnie ^^ przesuwa pisarza i kladzie sie kolo niego *to zostalismy sami, czy ktoos jeszcze jest* i skacze na pisarza... wheeeee gdyby teraz weszła delein... ja przecierz nic zlego nierobie... *biegne w strone sayokuna i skacze na niego... i siedze teraz na sayokunia... i cio teraz zrobisz... patrze sie w oczy...* cierpie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Sayokun Aidanna Pisarz Aidanna Pisarz Aidanna wracam do domu i siadam no swoim foteliku* *spogladam na pisarza... no cio?* nic, tylko nie widzialem zeby ktos tak namietnie bawił sie z muchą*niah niah niah... a co...?* nic, mucha ma fajnie ^^ przesuwa pisarza i kladzie sie kolo niego *to zostalismy sami, czy ktoos jeszcze jest* i skacze na pisarza... wheeeee gdyby teraz weszła delein... ja przecierz nic zlego nierobie... *biegne w strone sayokuna i skacze na niego... i siedze teraz na sayokunia... i cio teraz zrobisz... patrze sie w oczy...* ufarzaj bo jak lethiel pszyjdzie to firebolle poleca...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 3:56 am
Pisarz Kyoko Suomi Aidanna przesuwa pisarza i kladzie sie kolo niego *to zostalismy sami, czy ktoos jeszcze jest* i skacze na pisarza... wheeeee ja jestem i wszystko bacznie obserwuję ninja hejko obserwatorko ^^ blaugh hejka *^^* i hej Ntsumi biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 3:57 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 3:57 am
Sayokun Aidanna Sayokun Aidanna Pisarz Aidanna Pisarz Aidanna wracam do domu i siadam no swoim foteliku* *spogladam na pisarza... no cio?* nic, tylko nie widzialem zeby ktos tak namietnie bawił sie z muchą*niah niah niah... a co...?* nic, mucha ma fajnie ^^ przesuwa pisarza i kladzie sie kolo niego *to zostalismy sami, czy ktoos jeszcze jest* i skacze na pisarza... wheeeee gdyby teraz weszła delein... ja przecierz nic zlego nierobie... *biegne w strone sayokuna i skacze na niego... i siedze teraz na sayokunia... i cio teraz zrobisz... patrze sie w oczy...* cierpie xp *schodze z saya i klade sie na podlodze plackiem... ehh... sweatdrop *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 3:58 am
Kyoko Suomi Pisarz Kyoko Suomi Aidanna przesuwa pisarza i kladzie sie kolo niego *to zostalismy sami, czy ktoos jeszcze jest* i skacze na pisarza... wheeeee ja jestem i wszystko bacznie obserwuję ninja hejko obserwatorko ^^ blaugh hejka *^^* i hej Ntsumi biggrin ^^ ^^ ^^ ^^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ lol zagladam tutah 2di raz jush dziesiaj i co widze?? nuda jak nic....ej no weźcie sie moshe cos zrobimy??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 3:59 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 3:59 am
coś się stało że taka mina ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 4:00 am
Ozzwald coś się stało że taka mina ? nuda jak nic... stare to co porobimy???????// NUDA~!~!~!~!~!~!~!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Kyoko Suomi Pisarz Kyoko Suomi Aidanna przesuwa pisarza i kladzie sie kolo niego *to zostalismy sami, czy ktoos jeszcze jest* i skacze na pisarza... wheeeee ja jestem i wszystko bacznie obserwuję ninja hejko obserwatorko ^^ blaugh hejka *^^* i hej Ntsumi biggrin ^^ ^^ ^^ ^^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ lol zagladam tutah 2di raz jush dziesiaj i co widze?? nuda jak nic....ej no weźcie sie moshe cos zrobimy?? tia impre w pianie- obowiazują stroje kąpielowe ew bieliźniane xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 4:01 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 4:01 am
Ntsumi_Aya Kyoko Suomi Pisarz Kyoko Suomi Aidanna przesuwa pisarza i kladzie sie kolo niego *to zostalismy sami, czy ktoos jeszcze jest* i skacze na pisarza... wheeeee ja jestem i wszystko bacznie obserwuję ninja hejko obserwatorko ^^ blaugh hejka *^^* i hej Ntsumi biggrin ^^ ^^ ^^ ^^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ lol zagladam tutah 2di raz jush dziesiaj i co widze?? nuda jak nic....ej no weźcie sie moshe cos zrobimy?? ^^^ a co chcesz robić bo odstatnio tu ciągle nuda sweatdrop przydała by się jakaś bujka ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|