|
|
|
|
Posted: Fri Apr 02, 2010 5:50 am
hai, kąpiele z ukiem mają bardzo atrakcyjny element składowy jakim jest uk. acz Bazyl siedzi w wodzie nawet jak się zacznie marszczyć. czego ja zwykle nie robię.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 02, 2010 5:52 am
Nicco potwierdzi, że są boskie biggrin no i koniecznie trzeba je robić z prawdziwego masła, żeby były maślane i kruche. Absolutnie nie toleruję margaryny i jakiś dziwacznych produktów do pieczenia wink Muszę potem kilka schować dla seme :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 02, 2010 5:53 am
niccolo12machiavelli hai, kąpiele z ukiem mają bardzo atrakcyjny element składowy jakim jest uk. acz Bazyl siedzi w wodzie nawet jak się zacznie marszczyć. czego ja zwykle nie robię. Nagi uk, zapomniałeś dodać biggrin a woda jest cudooooooooooooooooooownaaaaaaaaaaaaa *uke-maniak*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 02, 2010 5:57 am
Cockatrice Daisuke Nicco potwierdzi, że są boskie biggrin no i koniecznie trzeba je robić z prawdziwego masła, żeby były maślane i kruche. Absolutnie nie toleruję margaryny i jakiś dziwacznych produktów do pieczenia wink Muszę potem kilka schować dla seme :* Tak, masło jest najlepsze do ciasteczek. Margaryna w ciastkach to jakieś nieporozumienie. Wydaje mi się, że Twoje amerykańskie ciastka bazują na tym samym przepisie co moje pieguski, tylko używamy różnych dodatków smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 02, 2010 5:59 am
hai hai, potwierdzam, że ciastka są bardzo dobre. i zapychają.
@ Bazyl, ludzie nie chcą słuchać o nagim uku w wannie. ale fakt, ukowi kiedyś wyrośnie błona między palcami, to fakt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 02, 2010 6:01 am
Bo nasze pieguski to podejrzewam właśnie są przeróbki amerykańskich cookies. Tylko ja swoje robię ekskluzywne biggrin
Nicco - wolałbym skrzela, bo wtedy mógłby siedzieć pod wodą *_*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 02, 2010 6:05 am
Cockatrice Daisuke Nagi uk, zapomniałeś dodać biggrin a woda jest cudooooooooooooooooooownaaaaaaaaaaaaa *uke-maniak* Och, nie będę Wam przeszkadzać xd Idę poszukać sobie drużyny do ZOMGa heart Wczoraj miałam cudowną drużynę, ale dla kontrastu najbeznadziejenieszego kapitana na świecie- jakiegoś nooba, który nie znał angielskiego, latał jak szalony po całym morzu by sprowadzić wszelkie możliwe potwory i musieliśmy go gonić by nie otworzył skrzyń bez nas. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 02, 2010 6:05 am
Cockatrice Daisuke Nicco - wolałbym skrzela, bo wtedy mógłby siedzieć pod wodą *_* bogowie, Baz... no weź się zastanów. i co, w małą syrenkę się będziesz bawił?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 02, 2010 6:42 am
niccolo12machiavelli bogowie, Baz... no weź się zastanów. i co, w małą syrenkę się będziesz bawił? Jeszcze mnie nie stać na ten biały ogon xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 02, 2010 6:55 am
fakt. i na wystarczająco dużą wannę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 02, 2010 6:56 am
Ale jak będziemy mieli taką wielką wannę, to ja w niej zamieszkam mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 02, 2010 7:08 am
"od zawsze moją wymarzoną nadludzką cechą, którą chciałbym posiąść było to aby widzieć w 3D"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 02, 2010 8:22 am
http://www.gaminator.pl/video/15095,PSNowe-DziwadÅa-Najdziwniejsze-5-gier-na-PSN.html
rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 02, 2010 8:55 am
BeeWolf http://www.gaminator.pl/video/15095,PSNowe-DziwadÅa-Najdziwniejsze-5-gier-na-PSN.html rofl bogowie, uwielbiam tego gościa. jest zajebisty! a G. opanowały... zielone naćpane króliki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 02, 2010 9:31 am
Króliki są cudowne! mogę dostać takiego pluszowego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|